- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
Aminn canım benimmamiiin canim Rabbim hazir olan isteyen herkesin kucagini karnini kalbini doldursun insallah bizimkileri de bize bagışlasin :)
anladim canim anlamaz olurmuyum hiçseni hinzir tecrubeli ana olunca her acidan dusunuyo demek insan
dimi ya simdi elim boşken yapamiyorum yarin bebek dogunca uyumicak aglicak o zaman napicam kim bilir kafama huni takar gezerim heralde
kismetse normal dogum dusunuyorum canim
ahahahhaha bak bunu hic düsünmemistim keske oyle bi gücümüz olsa dimi sinirimizi bozanlara bik bik konusanlara böyle spiderwomen gibi sir agdayi fıjjtt diye yapıstirip kacsaksuper güc diye buna derim
evet hamilelikte sanirim kalbin daha hizli kan pompalamasindan mütevellit insan daha hassaslasiyo aci esigi düsüyoben hamile kalmadan once bile kuaforlerde aglardim 2 gram agda yapicam bişeye benzeyecem diye kaldi ki simdi hamileyim heralde beni hastaneye kaldirirlar bunalim geciririm
valla canim iste 1-2 aylik bi dönem olsa sıkayım biraz daha disimi derim ama daha yolumuz uzun bunun dogumdan sonrasi var lohusaligi var.var da var.bu döngüyü biyerde degistirmem gerekiyo gibi dusunuyorum cunku esim cidden rahatsiz bana soylemese de fatkindayim adami bu paspal halime alistirmak istemiyorum.ha tamam bu kiz hamile ondan yapamiyo diye dusunse de erkekler bizim kadar sabirli degil benim cocuguma zarar gelmesin diye yapmiyo diyip beni takdir etmez yaniBencede yapamiyosan jiletle gitsin.. ben son aya kadar kullandim agda son ay artik gobekten boynum fitik olmadan jileti bastim:)) halbuki son ay agda olsa dogumdada rahat edilir dikisler varkende tabii.. senin olay yapamamak degil caninin yanmasi kasilmaksa yapma bence.. ben tek tek alamam usenirim.. guzel bi agdayla bi kac defa yapistirip cekmem yeterli oluyo. Evet aciyo ama uyusuyoda bi kez cekince:)) bacaklarimada jilete gebelikte basladim. Her dogurcam sandigimda ora bacaklar komple jiletliyodum. Suandada jiletliyorum memnunum. Sen yapma ama Allah korusun.
Havada sicak birde kil tuy hic cekilmez canim o gobekle oyle gezme rahat edemiyosan
kizlar boyle hergun bi konu açıyorum ama işsizlikten hamilelikten evde oturmaktan sebep iste kusura bakmayin :)
bugünkü derdim hamileyken beden temizligi ve agda sorunsalı
sürekli kendimi kasarim bebege bisey olur diye agdadan kaciyorum.acaba yanlismi yapiyorum?
bide artik bacaklarimi bile almak istemiyorum ya sanirim hamilelikten dolayi kendime bahaneler buluyorum canim yanmasin diye.ama böyle olmaz tabiki.
aslinda temiz biriyim gün aşırı duş alırım hergün evde dahi olsam yeni pijama tayt tisört giyerim yani ter vs kokmadigima eminim ama bu kıl tüy bana kendimi bakimsiz ve pis hissettiriyo eşim de sorun ediyo siz hamileyken nasil hallediyodunuz bu sorununuzu?
kimseye degil de bu agda tuy isinde sorun yasamayanlara coookkk imreniyorum su hayatta :)
valla helal olsun bana gore bu makyajdan daha elzem.sizi takdir ettimBen geçen doğuma gitmeden 2 gün öncesine kadar gittim hep ağdaya ve tüm vücut aldırırım hep. Şimdi de gidiyorum, normal zamanlara göre daha çok acıyor ama kendimi temiz hissediyorum. Makyajı ben de yapamıyorum, sıcakta hiç içimden gelmiyor.
jiletle hic rahat degilim valla ertesi gun hemen firlayiveriyo sanirim agda yapanlardan cesaret bulup kremle pudrayla kendimk kandirip kiaforun yolunu tutucamE zaten ağrı eşiğin düşükse hiç girme o toplara gerek yok.
Temiz olacak düzende alırsın jiletle biraz öyle idare ediverirsin.
Ama kasiliyosan agda yapma diyorum zaten.. ee 9 ay boyuncada oyle gezilmez normalde oraya temizlik yapiyosan. Iliski neyse ama sanirim hic bi erkek severek oral filan yapmaz o durumda. Yani kadinda erkekte temizlik ariyo hakkidir. 2 gunluk bise degilki bu 9 ay arti 6 hafta:)) jilet yap bos ver..sicakta kil tuy cekilmiyorvalla canim iste 1-2 aylik bi dönem olsa sıkayım biraz daha disimi derim ama daha yolumuz uzun bunun dogumdan sonrasi var lohusaligi var.var da var.bu döngüyü biyerde degistirmem gerekiyo gibi dusunuyorum cunku esim cidden rahatsiz bana soylemese de fatkindayim adami bu paspal halime alistirmak istemiyorum.ha tamam bu kiz hamile ondan yapamiyo diye dusunse de erkekler bizim kadar sabirli degil benim cocuguma zarar gelmesin diye yapmiyo diyip beni takdir etmez yani
yapmak istemememin iki sebebi var birincisi acimasi.ki buna hamilelikten önce öyle de boyle de bisekilde kaltlaniyodum ama simdi bide kasilirim bisey olur korkusu eklendi.orda kontrol benden cikiyo iste bebegin canini kendimden once dusunuyorum.
ama yapip da hic bisey olmama bu stresten kurtulma ihtimali de var sanirim bunu ancak cesaret edip deneyerek anlayabilirim
peki ozellikle bikini bölgesinde boyle cok asiri kasilip stres oluyomusunuz karniniz falan kasiliyomu cekerkenEn konforlusu kuaföre gitmek. Yarım saat içinde kas bıyık koltuk altı bacak bikini bölgesi hepsini temizliyorlar. Hamileykende düzenli gittim
valla mantikli dusununce agda jiletten daha kolay jiletle hergun alman lazim ama gel de anlat iste korkularimi asamiyorumÇoğu kişi sorun yaşıyor aslında. Ama acıya dayanıyor, azcık sıkıyoruz dişimizi. Canımızı söküp almıyorlar neticede. Sizde 5 dakika sabredin bu kadar çıtkırıldım olmayın. En azından ağda olur biter kafanız rahat eder. Hem size de kolaylık jiletle al al nereye kadar.
ayyy oyle bi ihtimal söz konusu bile degil ondan önce ben kusarim sıkıntı strestenAma kasiliyosan agda yapma diyorum zaten.. ee 9 ay boyuncada oyle gezilmez normalde oraya temizlik yapiyosan. Iliski neyse ama sanirim hic bi erkek severek oral filan yapmaz o durumda. Yani kadinda erkekte temizlik ariyo hakkidir. 2 gunluk bise degilki bu 9 ay arti 6 hafta:)) jilet yap bos ver..sicakta kil tuy cekilmiyor
Burda butun kadinlar lazerli sayelerinde bende karar aldim lazere gitcem.. bitsin su kil tuy isi valla:) ama beni skntiya sokan ne biliyonysun? Lazer seanslar 2-3 ayda bir ya o aralarda agda degil jilet yapmak zorunda olmam : (ayyy oyle bi ihtimal söz konusu bile degil ondan önce ben kusarim sıkıntı strestenah lanet girsin su tuylere inanin o kadar dustan sonra krem losyon falan kullaniyorum gene de su killar yuzunden kendimi pis hissediuorum
evet bide o var.yani lazer bile yaptirsan o killarin kahrini cekeceksin malesef.ama şöyle düşün,bir süre daha bu sıkıntıyı yaşar ondan sonra rahat edersin.o özgüveni hemen kazanirsin zaten vücuduna baktikcaBurda butun kadinlar lazerli sayelerinde bende karar aldim kazere gitcem.. bitsin su kil tuy isi valla:) ama beni skntiya sokan be biliyonysun? Lazer seanslar 2-3 ayda bir ya o aralarda agda degil jilet yapmak zorunda olmam : (
peki ozellikle bikini bölgesinde boyle cok asiri kasilip stres oluyomusunuz karniniz falan kasiliyomu cekerken
kuzum jiletliyoruz yani en azindan ben jiletliyorum ama jiletle bile adam akilli temiz olmuyo ki ertesi gün hep sert diken gibi oluyo.yani saldim cayira mevlam kayira durumu yokArkadaşlar cidden soruyorum. O şekilde nasıl duruyorsunuz? Zaten havalar sıcak. Eşler açısından olaya hiç bakmak istemiyorum bileDoğuma kadar jiletleyiverin, ne olur? Sonra yeniden sire dönersiniz. Ya da lazere gidersiniz. Bilemedim.
belki de senin dayanma eşigin yüksek canim kimisi de uyuşuyo diyo mesela benimki hayatta uyusmuyoHamileligimin başlarında normaldi son dönemlerine doğru biraz zorlandım ama dayanılmayacak bir acı değildi kuaförümde dikkatli davrandı. Doğumdan bir hafta önce komple vücut temizliğimi (ağda) yaptırdım doğuma öyle girdim.
kuzum jiletliyoruz yani en azindan ben jiletliyorum ama jiletle bile adam akilli temiz olmuyo ki ertesi gün hep sert diken gibi oluyo.yani saldim cayira mevlam kayira durumu yokama bana gore jiletlemekle almamak arasinda cok ucurum farklar yok netice olarak ikisinde de esimden utaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?