hamilelik ve kişisel bakım

Aminn canım benimm
Evet kuzum büyük bir cesarete ihtiyacın var. O da mevcut anladım ben anladım
Git güzelce kuaföre senin içinde adamın içide rahat etsin

Ohh miss miss.
Ayrıca huni muni yok. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Yetemezsem,naparım bin tilki var kafada. Ama nasıl panter gibi kesiliyon gör annesi. Hele minnak minnak baksın bi
Ooo gerisi kıl tüy
İnşiallah kuzum allah bi avazda kurtarsın. Hayırlı doğumlar nasip etsin

Ben geçen doğuma gitmeden 2 gün öncesine kadar gittim hep ağdaya ve tüm vücut aldırırım hep. Şimdi de gidiyorum, normal zamanlara göre daha çok acıyor ama kendimi temiz hissediyorum. Makyajı ben de yapamıyorum, sıcakta hiç içimden gelmiyor.

E zaten ağrı eşiğin düşükse hiç girme o toplara gerek yok.
Temiz olacak düzende alırsın jiletle biraz öyle idare ediverirsin.

valla canim iste 1-2 aylik bi dönem olsa sıkayım biraz daha disimi derim ama daha yolumuz uzun bunun dogumdan sonrasi var lohusaligi var.var da var.bu döngüyü biyerde degistirmem gerekiyo gibi dusunuyorum cunku esim cidden rahatsiz bana soylemese de fatkindayim adami bu paspal halime alistirmak istemiyorum.ha tamam bu kiz hamile ondan yapamiyo diye dusunse de erkekler bizim kadar sabirli degil benim cocuguma zarar gelmesin diye yapmiyo diyip beni takdir etmez yani
yapmak istemememin iki sebebi var birincisi acimasi.ki buna hamilelikten önce öyle de boyle de bisekilde kaltlaniyodum ama simdi bide kasilirim bisey olur korkusu eklendi.orda kontrol benden cikiyo iste bebegin canini kendimden once dusunuyorum.
ama yapip da hic bisey olmama bu stresten kurtulma ihtimali de var sanirim bunu ancak cesaret edip deneyerek anlayabilirim

En konforlusu kuaföre gitmek. Yarım saat içinde kas bıyık koltuk altı bacak bikini bölgesi hepsini temizliyorlar. Hamileykende düzenli gittim

kimseye degil de bu agda tuy isinde sorun yasamayanlara coookkk imreniyorum su hayatta :)

Çoğu kişi sorun yaşıyor aslında. Ama acıya dayanıyor, azcık sıkıyoruz dişimizi. Canımızı söküp almıyorlar neticede. Sizde 5 dakika sabredin bu kadar çıtkırıldım olmayın. En azından ağda olur biter kafanız rahat eder. Hem size de kolaylık jiletle al al nereye kadar.

va
valla helal olsun bana gore bu makyajdan daha elzem.sizi takdir ettim

Ama kasiliyosan agda yapma diyorum zaten.. ee 9 ay boyuncada oyle gezilmez normalde oraya temizlik yapiyosan. Iliski neyse ama sanirim hic bi erkek severek oral filan yapmaz o durumda. Yani kadinda erkekte temizlik ariyo hakkidir. 2 gunluk bise degilki bu 9 ay arti 6 hafta:)) jilet yap bos ver..sicakta kil tuy cekilmiyor

va
valla mantikli dusununce agda jiletten daha kolay jiletle hergun alman lazim ama gel de anlat iste korkularimi asamiyorum

ayyy oyle bi ihtimal söz konusu bile degil ondan önce ben kusarim sıkıntı stresten ah lanet girsin su tuylere inanin o kadar dustan sonra krem losyon falan kullaniyorum gene de su killar yuzunden kendimi pis hissediuorum

ayyy oyle bi ihtimal söz konusu bile degil ondan önce ben kusarim sıkıntı stresten ah lanet girsin su tuylere inanin o kadar dustan sonra krem losyon falan kullaniyorum gene de su killar yuzunden kendimi pis hissediuorum
Burda butun kadinlar lazerli sayelerinde bende karar aldim lazere gitcem.. bitsin su kil tuy isi valla:) ama beni skntiya sokan ne biliyonysun? Lazer seanslar 2-3 ayda bir ya o aralarda agda degil jilet yapmak zorunda olmam : (

Arkadaşlar cidden soruyorum. O şekilde nasıl duruyorsunuz? Zaten havalar sıcak. Eşler açısından olaya hiç bakmak istemiyorum bileDoğuma kadar jiletleyiverin, ne olur? Sonra yeniden sire dönersiniz. Ya da lazere gidersiniz. Bilemedim.

Burda butun kadinlar lazerli sayelerinde bende karar aldim kazere gitcem.. bitsin su kil tuy isi valla:) ama beni skntiya sokan be biliyonysun? Lazer seanslar 2-3 ayda bir ya o aralarda agda degil jilet yapmak zorunda olmam : (
evet bide o var.yani lazer bile yaptirsan o killarin kahrini cekeceksin malesef.ama şöyle düşün,bir süre daha bu sıkıntıyı yaşar ondan sonra rahat edersin.o özgüveni hemen kazanirsin zaten vücuduna baktikca

peki ozellikle bikini bölgesinde boyle cok asiri kasilip stres oluyomusunuz karniniz falan kasiliyomu cekerken

Hamileligimin başlarında normaldi son dönemlerine doğru biraz zorlandım ama dayanılmayacak bir acı değildi kuaförümde dikkatli davrandı. Doğumdan bir hafta önce komple vücut temizliğimi (ağda) yaptırdım doğuma öyle girdim.

kuzum jiletliyoruz yani en azindan ben jiletliyorum ama jiletle bile adam akilli temiz olmuyo ki ertesi gün hep sert diken gibi oluyo.yani saldim cayira mevlam kayira durumu yok ama bana gore jiletlemekle almamak arasinda cok ucurum farklar yok netice olarak ikisinde de esimden utaniyorum

belki de senin dayanma eşigin yüksek canim kimisi de uyuşuyo diyo mesela benimki hayatta uyusmuyo

Ben ne ağda kullanıyom ne epilasyon aleti bir iki denedim o acıya dayanamadım en güzeli ağrısız sızısız vakit harcamadan jilet kullanmak

İyi bari. Ben stres oldum burada Ama onu bile yapmayanlar varmış, gördüm

O kadar hızlı mı çıkıyor sizin? Geçici bir dönem, boş verin. Emla krem gebelikte de kullanılabilir diye hatırlıyorum. Doktordan izin çıkarsa sürün ve koşarak sire gidin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…