hamilelik ve kişisel bakım

sen şanslıymışsın evet benim resmen vücudumdan fışkırıyo tüyler.göbegimi zaten acmaya utaniyorum bide açık tenliyim tuyler hemen ben burdayım diyo piskolojim bozuldu ya sanki herkes tertemiz agdali geziyo ben pisim gibi hissediyorum

Esin sorun ediyorsa ver cocugu birazda o tasisin
Karnim agri dagi gibi bir yerimi goremiyorum
Agda desen alerji hak getire
valla öyle bi imkanimiz olsa da kesin alip tasimazdi.ben agzimi acip oram buram agriyo diyince hemen basliyo eskiden kadinlar tarlada çapa yaparken doguruyomus diye deli oluyorummmm

valla ayna karsisinda saatlerce oyalanir alirim bisekilde de jilet basligi da ayni jilet gibi kuzum ya seninki de benimkinden pek farkli degil ama koltukaltini falan epilatörle alman guzel.ben anca kurbanlik koyun gibi kuaför koltuguna uzanicam benim gelip yolacaklar baska türlü bi yolu yok

Bence bahanelerin arkasina siginiyorsunuz
Agda cocuga zarar verecek kadar ne kadar can yakabilir ki
Jilet yapin, canimi yakiyor diyorsunuz o zaman tuy dokucu kullanin care cok yani
Yaz gunu zaten her gun dus aliyorsunuzdur her gun tekrarlayin temiz temiz gezin

Vur jileti geç ya, hamileyken bi de ağdayla mı uğraşılır allasen?
Eşine de söyle bi zahmet biraz tüylü seviversin. Bu erkek milleti de iyice şey oldu hea, bacakları almıyorlar diye ne bilecekler; o ağdayı eşine yapıştır kız. Göğsüne salla yapıştır bi çek de sussun.

amiiin canim Rabbim hazir olan isteyen herkesin kucagini karnini kalbini doldursun insallah bizimkileri de bize bagışlasin :)

anladim canim anlamaz olurmuyum hiç seni hinzir tecrubeli ana olunca her acidan dusunuyo demek insan
dimi ya simdi elim boşken yapamiyorum yarin bebek dogunca uyumicak aglicak o zaman napicam kim bilir kafama huni takar gezerim heralde

kismetse normal dogum dusunuyorum canim

jilet tüy dokücü kullaniyorum zaten canim ama kisa vadede cozum sagliyo bana uzun sure gidecek bisey lazim.e bu da agda oluyo.evet bahanelerin arkasina sigindigimu ben de soyledim korkuyorum agdadan :) burda belki biraz gaza gelir cesaret bulurum diye actim konuyu.bide gercekten zarari olurmu diye merak ettim neticede kasiliyosun kasilmak iyi degil hamilelikte

Ergenlikte jilete alistirdim cahillik. Sonra agdaya falan donemedim maleseff. Cok uzamadan aldigimda jilet basligida cok zorlamiyo agda veya epilator gibi degil ama idare ediyorum. Dogumdan 1 sene sonra falan lazer dusunuyorumm. Yani bence esinden rica edebilirsinn kendin yapamiyosan esinde becerebilcekse :)) ayna karsisinda bende sekilden sekile giriyorumm gobegimden zor goruyorum

Anestol kullanabilirsin uyuşturuyo daha az aci hissedersin benim aci esigim yuksektir ondan kasilma olayini dusunmedim sanirim :)

ahahahahah kader mahkumlarim nasil da anladi halimden bak dimi adam yasamadan nerden bilecek acisini elbette al al diye tutturur
ona kuaforde sakalina agda yapmislardi da minicik bi yere, iki gün krem sürdü buz koydu manyak

ayyyy minik anne :) Allah hepimizin de senin de bebisini sana bagislasin insallah :) ben esimden bu konuda yardim almak istemiyorum ya.alanlara saygim elbette var ama benim fikrime gore aramizda bu konuda biraz mesafe kalmali beni oyle görsün istemiyorum daha sonra cekici bulmayabilir

ahahahahah kader mahkumlarim nasil da anladi halimden bak dimi adam yasamadan nerden bilecek acisini elbette al al diye tutturur
ona kuaforde sakalina agda yapmislardi da minicik bi yere, iki gün krem sürdü buz koydu manyak

Hiç acıma, bas koluna bacağına göğsüne adamın

Hamilelikte genital bölge-göbek-baldır kılcal damarlarında artış mı oluyor, yoğunlaşıyor mu nedir öyle bi açıklaması vardı; en acımayanınki bile acır hale geliyor. Bi aldırayım dedimdi, ruhumu teslim ediyorum çocuğu oraya bırakıyorum sandımdı kaçıncı aydaydım hatırlamıyorum. Ondan diyorum eziyet etme boşuna kendine, kuaför olsun, kendin olsun acır-kasılır. Vur jileti tamam mis gibi. Sonra yine girer düzene.

Eşin baktın hala konuşuyor spiderwoman gibi adama fırlat yapıştır ağdayı kaç.

Anestol kullanabilirsin uyuşturuyo daha az aci hissedersin benim aci esigim yuksektir ondan kasilma olayini dusunmedim sanirim :)
belki de canim.hani boyle bi insani aniden korkutursun ya icinden bisey kopar gibi olur iste benim oyle oluyo cogu psikolojik yani fobi gibi bisey oldu anestolu arastircam canim sagol

Valla doğumdan bir gün öncesine kadar kuaföre gidip hep ağda yaptirdim tertemiz oldu öyle erken doğum olacak kadar ağrı acı olmadı .Sadece rica ettim yeni kutu acip kucuk parcalar halinde yapistiriyordu.Zaten hormonel olarak kıllanma artiyor jilet yapsaydım kaptan mağara adamı gibi dolasirdim ortada.Bence kişisel bakım konusunda hamilelik bahane olmamalı ha çok ciddi bir problem varsa yatarak gebelik geciriyorsaniz o ayrı

Hamilesiniz diye kıllı da gezmeyin ya:) bir sürü yöntemi var bunun..
Bende ağda yapmıyorum,evlendiğimden beri ağdaya gelecek kadar uzamasını bekleyemediğim için ağdayı bıraktım..
Hastalık gibi zor durumlar hariç kıl falan görmek istemem kendimde,eşimi geçtim önce ben rahatsız olurum ya, kıla tüye hiç tahammülüm yok duş alsam bile kendimi pis hissederim

Bu konuda o kadar dertliyim ki. Hamilelikten once lazere gidip kil tuy sorununu hallettigimi dusunuodum. Dunya para verdim kac sene gittim. Hamilelikle birlikte recep ivedik mode on gobegimde bile tuy cikti. Bacaklara agda genitale jiletls idare edicem el mahkum.

Bencede yapamiyosan jiletle gitsin.. ben son aya kadar kullandim agda son ay artik gobekten boynum fitik olmadan jileti bastim:)) halbuki son ay agda olsa dogumdada rahat edilir dikisler varkende tabii.. senin olay yapamamak degil caninin yanmasi kasilmaksa yapma bence.. ben tek tek alamam usenirim.. guzel bi agdayla bi kac defa yapistirip cekmem yeterli oluyo. Evet aciyo ama uyusuyoda bi kez cekince:)) bacaklarimada jilete gebelikte basladim. Her dogurcam sandigimda ora bacaklar komple jiletliyodum. Suandada jiletliyorum memnunum. Sen yapma ama Allah korusun.

Havada sicak birde kil tuy hic cekilmez canim o gobekle oyle gezme rahat edemiyosan

Ağda yapmadım hamileyken çünkü karnın çıkıyor zaten görmüyorsun ve uzun süre eğilmek çok zor kuaföre de gitmedim mikrop kaparım bir de diye
Tüy dökücü krem kimyasal diye kullanmadım
Ben de epilasyon aletiyle alabildiğim kadar aldım alamadığım yerde jilet kullandım napak ölek mi zaten ağırdık

ahahahhaha bak bunu hic düsünmemistim keske oyle bi gücümüz olsa dimi sinirimizi bozanlara bik bik konusanlara böyle spiderwomen gibi sir agdayi fıjjtt diye yapıstirip kacsak super güc diye buna derim
evet hamilelikte sanirim kalbin daha hizli kan pompalamasindan mütevellit insan daha hassaslasiyo aci esigi düsüyo ben hamile kalmadan once bile kuaforlerde aglardim 2 gram agda yapicam bişeye benzeyecem diye kaldi ki simdi hamileyim heralde beni hastaneye kaldirirlar bunalim geciririm

Epilatorle sık sık alıyordum. Hamilelik boyunca bacak tüylerimi salmadim. Genital bölge de malum jiletle. El yordamıyla. Goremiyordum çünkü ne yapayım. Hayatımın en tüysüz dönemi hamilelikte ama. Aman bir şey olur aniden hastaneye giderim diye hep tedbirliydim. Sonrasini anlatmayayim hiç yeni düzene girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…