hamilelik ve kişisel bakım

Burda butun kadinlar lazerli sayelerinde bende karar aldim lazere gitcem.. bitsin su kil tuy isi valla:) ama beni skntiya sokan ne biliyonysun? Lazer seanslar 2-3 ayda bir ya o aralarda agda degil jilet yapmak zorunda olmam : (
Ama tüylerin çıkması o kadar azalıyor ki sizi çok da olumsuz etkilemez diye düşünüyorum.

Burda butun kadinlar lazerli sayelerinde bende karar aldim lazere gitcem.. bitsin su kil tuy isi valla:) ama beni skntiya sokan ne biliyonysun? Lazer seanslar 2-3 ayda bir ya o aralarda agda degil jilet yapmak zorunda olmam : (

Lazer dönemlerinde yapacağın jiletle şimdi yaptığın jilet farklı oluyor. Şimdi yaptığında üç gün sonra yeniden çıkıyor. Lazerde yapınca on gün sonra ancak çıkıyor, o da üç beş. Lazere gidiyorum, bende durum böyle.

Ben ne ağda kullanıyom ne epilasyon aleti bir iki denedim o acıya dayanamadım en güzeli ağrısız sızısız vakit harcamadan jilet kullanmak
kizlar valla icime su serptiniz demek istemiyorum ama ben de saniyodum ki herkes agdali geziyo bi ben mizmizlik yapiyorum piskolojimi iyice bozuyodum demek ki hamilelikte çok normal bi durummuş bu :)

İyi bari. Ben stres oldum burada:KK70: Ama onu bile yapmayanlar varmış, gördüm:KK31:

O kadar hızlı mı çıkıyor sizin? Geçici bir dönem, boş verin. Emla krem gebelikte de kullanılabilir diye hatırlıyorum. Doktordan izin çıkarsa sürün ve koşarak sire gidin:)
çok hizli cikiyo ışık hızıyla yarışabilir ben güveniyorum kıllarima :)
beni emla bile uyusturmuyo kac kere kullandim hamilelikten once

Hamilelikten önce lazer epilasyon yaptırmıştım. Lazere devam ederken hamile kaldım ama çok çok çoook az kaldı özel bölge ve üst bacakta (alt bacak zaten bitmişti artık). Onları da güzellik salonunda aldırıyorum, o da zaten lazerli olduğum için 2 ayda anca çıkıyor mesela.. Ben özümde aşırı aşırı kıllı bi insanım, lazer benim hayatımı kurtardı. Göbeğimde, belimde her yerimde kıl-tüy var ama hamile halimle bile gidip ağda yaptırtıyorum, hiççç sevmiyorum kılı-tüyü!

Hamile bile olsan bakımını asla bırakma, kendine saygıdır bu. Güzellik acıyla gelir de, git ve ağdanı yaptır:)

çok hizli cikiyo ışık hızıyla yarışabilir ben güveniyorum kıllarima :)
beni emla bile uyusturmuyo kac kere kullandim hamilelikten once

Canım emla'nın uyuşturmamasının sebebi araya sürdükten sonra uzun bir zamanın girmesi. Emla'yı sürüp 20 dk beklemen, onun da etkisi geçmeden lazerini hemen yaptırman lazım. Ama işte yaptırdığımız yerde bunu uygulama imkanımız olmayabiliyor, evde sürüp gidince de kremin etkisi geçiyor.

Lazer dönemlerinde yapacağın jiletle şimdi yaptığın jilet farklı oluyor. Şimdi yaptığında üç gün sonra yeniden çıkıyor. Lazerde yapınca on gün sonra ancak çıkıyor, o da üç beş. Lazere gidiyorum, bende durum böyle.
Ay kac seans gitmen gerekiyo? Uzun surmesini istemiyorum valla : ( ne bilim skliyorum uzun vaadeli islerden

Canım emla'nın uyuşturmamasının sebebi araya sürdükten sonra uzun bir zamanın girmesi. Emla'yı sürüp 20 dk beklemen, onun da etkisi geçmeden lazerini hemen yaptırman lazım. Ama işte yaptırdığımız yerde bunu uygulama imkanımız olmayabiliyor, evde sürüp gidince de kremin etkisi geçiyor.
Siz emlayı poşetlemiyor musunuz? Saçma bir tabir oldu ama:)

Ama tüylerin çıkması o kadar azalıyor ki sizi çok da olumsuz etkilemez diye düşünüyorum.
Belki surekli jilet kullanan biri olsam etkilencemi dusunmemde.. agda kullaninca alinur serecete geldigi vakit hemen aliyorum. Ana o kadar fark ediyor mu? Mesela 1. Seanstan sobra belli oluyo mu?

Belki surekli jilet kullanan biri olsam etkilencemi dusunmemde.. agda kullaninca alinur serecete geldigi vakit hemen aliyorum. Ana o kadar fark ediyor mu? Mesela 1. Seanstan sobra belli oluyo mu?
Ben yapı olarak çok tüylü değilimdir gerçi ama bende bir seansta bile fark etmişti. Zaten ilk üç dört seans ayda bir gidiliyor. Sonra araları açılıyor. Ara açıldığı zaman da tüyler baya bir azalmış oluyor. İnanın çok rahat edersiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bacaklarımı en son komple kardeşim ağdayla aldı göbek yüzünden kendim alamıyorum artık. Bikini bölgesinide kendim ayna karşısında eldivenle alıyorum 10-15 dk da hallediyorum. Koltuk altımı makinayla alıyorum oda hemen oluyor. Yani okadarda zorlanmıyorum ben. Ama eğer yapamaz hale gelirsem ya kuaföre giderim yada eşim yardım eder artık :)) ama şu terlemeye bi çözüm bulamıyorum, hergün duş alıyorum ama ne fayda çıktığım an yeniden terliyorum. Bu yüzdende kendimi hiç bakımlı hissetmiyorum, yinede ama evdede olsam sacımı yapıyorum rimel sürüyorum farklı farklı elbiseler giyiyorum :)) yoksa bu dönem hiç çekilmez. Evimin temizliğinide yapabildiğim kadar kendim yapıyorum zaten yardım edecek kimsede yok, arada bir eşim yardım ediyor işte. Hiç öyle hamileyim diyip yatamadım ben insanın bi nazlanacağa birisi olmayınca mecbur yapıyor herşeyi.

Siz emlayı poşetlemiyor musunuz? Saçma bir tabir oldu ama:)

Poşetlemek ne demek? Streç filmle kapatmak mı? Onu da uzun süre öyle tutmak çok sağlıklı değilmiş sanırım. Cilt bakımı yaptırdığım esnada onunla cildimi kapatıp ardından hemen açtılar; neden diye sorduğumda cildinize işlemesi uzun sürer dedi..

Ay kac seans gitmen gerekiyo? Uzun surmesini istemiyorum valla : ( ne bilim skliyorum uzun vaadeli islerden

Anlaştığım yer 6 seans yapıyor, 6 da kontrol var. Birer de hediye ettiler. Ben üçüncü seansa gittim. Sadece 1. ve 2. Seans arası beklemek zor geliyor. Dökülme oranını görmek için jiletle almama izin vermemişlerdi. Sonrasında bastım jileti. 2. Seanstan sonra rahat. Hadi darısı başınıza.

Hamilelikten önce lazer epilasyon yaptırmıştım. Lazere devam ederken hamile kaldım ama çok çok çoook az kaldı özel bölge ve üst bacakta (alt bacak zaten bitmişti artık). Onları da güzellik salonunda aldırıyorum, o da zaten lazerli olduğum için 2 ayda anca çıkıyor mesela.. Ben özümde aşırı aşırı kıllı bi insanım, lazer benim hayatımı kurtardı. Göbeğimde, belimde her yerimde kıl-tüy var ama hamile halimle bile gidip ağda yaptırtıyorum, hiççç sevmiyorum kılı-tüyü!

Hamile bile olsan bakımını asla bırakma, kendine saygıdır bu. Güzellik acıyla gelir de, git ve ağdanı yaptır:)
çooookk haklisin boyle kacarak biyere varamam esim baska kadinlarin bacagina baksa ic gecirse suan kendimi suclu hissedecek kadar kaybettim özgüvenimi.benim hemen toparlanmam lazım.ah bu hamilelik..

Ben yapı olarak çok tüylü değilimdir gerçi ama bende bir seansta bile fark etmişti. Zaten ilk üç dört seans ayda bir gidiliyor. Sonra araları açılıyor. Ara açıldığı zaman da tüyler baya bir azalmış oluyor. İnanın çok rahat edersiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.
Peki arada ben genede agda yapsam nasil olur:) cogalir mi acaba:)

a
aynen ben evde sürdüm 1 saat falan bekledim.oyle yaziyodu cunku.sanirim ondan

Anlaştığım yer 6 seans yapıyor, 6 da kontrol var. Birer de hediye ettiler. Ben üçüncü seansa gittim. Sadece 1. ve 2. Seans arası beklemek zor geliyor. Dökülme oranını görmek için jiletle almama izin vermemişlerdi. Sonrasında bastım jileti. 2. Seanstan sonra rahat. Hadi darısı başınıza.
Saolasin canim bakalim:)

Back
X