- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
gercekten uykularimi kaciriyo bu durum artik ya fobi gibi bisey oldu.bi cesaret aldirirsam ds benden mutlusu yok kuaföre sarilasim geliyo :)Benim de canım çok tatlıdır ,zaten hamile olduğunu görünce ekstra dikkat ediyorlar yani benim kuaförüm etmişti :)
evet adamin hayatta unutmayacagindan ve dalga gececeginden eminim :)Hahah adam ömrünce unutmaz. Yok en iyisi uzman biri. Onlar daha az acıtıyor ve hızlı yapıyor.
onu agda gibi tüylerini uzatıp yapma sakınah benim huyum vücudum oyle dayaniksiz ki epilator aldim bir süru paraya inanirmisin 2 dakika kullanmak nasip olmadi yok yapamiyorum onun o vıızz sesini duyunca bile tüylerim diken diken oluyo korkudan
hadi ya bak bunu bilmiyodum.hemen gidip denicem demek isterdim ama yok ı ıh cesaretim yokonu agda gibi tüylerini uzatıp yapma sakıntavuk gibi yolar seni öyle :) ben tüylerim çok uzamişsa once jiletle aliyorum bi kac gun sonra daha minicik cıkmışken hoooop sür epilatörü ay mis gibi oluyo. acimamasında ki püf nokta kısa tüy
valla adam yüzüme vurmuyo sesini cikarmiyo ama ben rahatsiz oldugundan adim gibi eminim esimi taniyorum cunkuJiletle alın kasmayın kendinizi. Hamileliğiniz bittikten sonra normal düzeninize dönersiniz. Ben jiletle halletmiştim. Eşinizde rahatsız olmasın. Hayatları boyunca kıllı gezen adamlar böyle bir süreçte seslerini çıkarmasınlar bi zahmet.
doğumdan sonra bi dene bak. ay benim kıl tüy işi 10 dk sürüyo sayesinde :)hadi ya bak bunu bilmiyodum.hemen gidip denicem demek isterdim ama yok ı ıh cesaretim yok
yok dokundum tabiki kiz dedigin gibi jiletle tüy dökücü kremle 5 ay gecti.ama 2 güne bir cikmasinda biktim ve tuylerim resmen 4 kati oldu bu sürecteHamile kaldiginizdan beri killariniza dokunmadiniz mi? Cok pis ya bir de yaz mevsimindeyiz. Tuy dokucu, jilet bari kullanin killi kalmaktan iyidir. Dogurunca agdaya donerdinjz yine.
kimseye degil de bu agda tuy isinde sorun yasamayanlara coookkk imreniyorum su hayatta :)doğumdan sonra bi dene bak. ay benim kıl tüy işi 10 dk sürüyo sayesinde :)
yok dokundum tabiki kiz dedigin gibi jiletle tüy dökücü kremle 5 ay gecti.ama 2 güne bir cikmasinda biktim ve tuylerim resmen 4 kati oldu bu sürecte
ya afedersin jilet de artik canimi yakiyo tuyler sertlestigi icin kanatiyo.cikmaya basladikca batiyo derime rezillik yani alti ustuBende uzatiyorsun sandimsen idare et yine onlarla yapacak bisey yok. Her dusa girdiginde hallediver. Esinde tuyler cikmaya basladigi an tepki vermesin bi zahmet.
5 ay araliksiz uzatsam simdi örgü örüp maşa yapacak kadar olurdu zannımcaya afedersin jilet de artik canimi yakiyo tuyler sertlestigi icin kanatiyo.cikmaya basladikca batiyo derime rezillik yani alti ustu
amiiiinn kuzum Allah senin de yavrularini sana bagislasin cok teşekkur ederim iyi dileklerin icin kalp kalp :) :)Canım benimde Rabbim bağışlarsa iki evladım var. İkisindede hep ağdamı evde yaptımda gittim. Son zamanlar çok değişik manevralar denedim onu biliyom
Sağlık ocağındaki ebe sakın evde kendin falan yapma demişti bide.Sanki önceden napıyorlarsa
Ama kendimi kasarım katlanamam diyorsan. Jilete göre tüy dökücü daha iyi herhalde tüy dökücü hiç kullanmadım ama. İşte onlarda da pırt pırt çıkıyo galiba.
Tüm cesaretini topla. Derin bi nefes al kuaföre git yada canım. Bide bunun doğum sonrası var.
Çoğaltıyor bu jilet denen meret
Hem doğuma gitmeden hemde doğumdan geldikten sonra baya idare eder en azından.
Bu arada Rabbim hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah canım
Aminnn canım benim allah razı olsuna
amiiiinn kuzum Allah senin de yavrularini sana bagislasin cok teşekkur ederim iyi dileklerin icin kalp kalp :) :)
valla helal olsun sen bana gore cesurmuşsub ben hamile kalmadan onve bile kendim alamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?