hamilelik ve kişisel bakım

ah benim huyum vücudum oyle dayaniksiz ki epilator aldim bir süru paraya inanirmisin 2 dakika kullanmak nasip olmadi yok yapamiyorum onun o vıızz sesini duyunca bile tüylerim diken diken oluyo korkudan :KK43:
onu agda gibi tüylerini uzatıp yapma sakın :D tavuk gibi yolar seni öyle :) ben tüylerim çok uzamişsa once jiletle aliyorum bi kac gun sonra daha minicik cıkmışken hoooop sür epilatörü ay mis gibi oluyo. acimamasında ki püf nokta kısa tüy

Jiletle alın kasmayın kendinizi. Hamileliğiniz bittikten sonra normal düzeninize dönersiniz. Ben jiletle halletmiştim. Eşinizde rahatsız olmasın. Hayatları boyunca kıllı gezen adamlar böyle bir süreçte seslerini çıkarmasınlar bi zahmet.

onu agda gibi tüylerini uzatıp yapma sakın :KK70: tavuk gibi yolar seni öyle :) ben tüylerim çok uzamişsa once jiletle aliyorum bi kac gun sonra daha minicik cıkmışken hoooop sür epilatörü ay mis gibi oluyo. acimamasında ki püf nokta kısa tüy
hadi ya bak bunu bilmiyodum.hemen gidip denicem demek isterdim ama yok ı ıh cesaretim yok :D

Hamile kaldiginizdan beri killariniza dokunmadiniz mi? Cok pis ya bir de yaz mevsimindeyiz. Tuy dokucu, jilet bari kullanin killi kalmaktan iyidir. Dogurunca agdaya donerdinjz yine.

Jiletle alın kasmayın kendinizi. Hamileliğiniz bittikten sonra normal düzeninize dönersiniz. Ben jiletle halletmiştim. Eşinizde rahatsız olmasın. Hayatları boyunca kıllı gezen adamlar böyle bir süreçte seslerini çıkarmasınlar bi zahmet.
valla adam yüzüme vurmuyo sesini cikarmiyo ama ben rahatsiz oldugundan adim gibi eminim esimi taniyorum cunku

Hamile kaldiginizdan beri killariniza dokunmadiniz mi? Cok pis ya bir de yaz mevsimindeyiz. Tuy dokucu, jilet bari kullanin killi kalmaktan iyidir. Dogurunca agdaya donerdinjz yine.
yok dokundum tabiki kiz dedigin gibi jiletle tüy dökücü kremle 5 ay gecti.ama 2 güne bir cikmasinda biktim ve tuylerim resmen 4 kati oldu bu sürecte

yok dokundum tabiki kiz dedigin gibi jiletle tüy dökücü kremle 5 ay gecti.ama 2 güne bir cikmasinda biktim ve tuylerim resmen 4 kati oldu bu sürecte

Bende uzatiyorsun sandim :D :D sen idare et yine onlarla yapacak bisey yok. Her dusa girdiginde hallediver. Esinde tuyler cikmaya basladigi an tepki vermesin bi zahmet.

Canım benimde Rabbim bağışlarsa iki evladım var. İkisindede hep ağdamı evde yaptımda gittim. Son zamanlar çok değişik manevralar denedim onu biliyom :KK70::KK70:
Sağlık ocağındaki ebe sakın evde kendin falan yapma demişti bide.Sanki önceden napıyorlarsa:p
Ama kendimi kasarım katlanamam diyorsan. Jilete göre tüy dökücü daha iyi herhalde tüy dökücü hiç kullanmadım ama. İşte onlarda da pırt pırt çıkıyo galiba.
Tüm cesaretini topla. Derin bi nefes al kuaföre git yada canım. Bide bunun doğum sonrası var.
Çoğaltıyor bu jilet denen meret :bicak:
Hem doğuma gitmeden hemde doğumdan geldikten sonra baya idare eder en azından.
Bu arada Rabbim hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah canım:KK60:

a
Canım benimde Rabbim bağışlarsa iki evladım var. İkisindede hep ağdamı evde yaptımda gittim. Son zamanlar çok değişik manevralar denedim onu biliyom :KK70::KK70:
Sağlık ocağındaki ebe sakın evde kendin falan yapma demişti bide.Sanki önceden napıyorlarsa:p
Ama kendimi kasarım katlanamam diyorsan. Jilete göre tüy dökücü daha iyi herhalde tüy dökücü hiç kullanmadım ama. İşte onlarda da pırt pırt çıkıyo galiba.
Tüm cesaretini topla. Derin bi nefes al kuaföre git yada canım. Bide bunun doğum sonrası var.
Çoğaltıyor bu jilet denen meret :bicak:
Hem doğuma gitmeden hemde doğumdan geldikten sonra baya idare eder en azından.
Bu arada Rabbim hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah canım:KK60:
amiiiinn kuzum Allah senin de yavrularini sana bagislasin cok teşekkur ederim iyi dileklerin icin kalp kalp :) :)
valla helal olsun sen bana gore cesurmuşsub ben hamile kalmadan onve bile kendim alamadim :(

İlk günler midem çok bulanıyordu ben de jilet yaptım o halsizlikte
Ama benim şansım ben hamile kalmadan önce evde lazer yapıyodum
Bacaklarımda tek tük kaldı
Kol altında da
Bikinide daha yoğun tabi

Ben el ağdası kullanıyorum. Şu ana kadar sıkıntı olmadı
Tamamen yapıştırıp çekemem o yüzden tek tek alıyorum ayda bir yetiyor

Karımda falan tüylenme oldu benim
Hamilelikten bahsedenler bunları hiç söylemiyo nedense
Karnımdakileri de veet in tüy kısaltma makinesi ile iki kere kısalttım
Jilet kadar dibinden almıyor ama belli de olmuyor

Bacak ve koltuk alti epilasyon aletiyle aliyorum. Ozel bölge epilasyon aleti jilet başlığıyla aliyorum. Tek zorlugu gobegimden zor goruyorum. Bazen esim yardim ediyo bazen ayna karsisinda kendim yapabiliyorum. Cekinmezsen esin yardimci olsun benimki keyif bile aliyo :)

a

amiiiinn kuzum Allah senin de yavrularini sana bagislasin cok teşekkur ederim iyi dileklerin icin kalp kalp :) :)
valla helal olsun sen bana gore cesurmuşsub ben hamile kalmadan onve bile kendim alamadim :KK43:
Aminnn canım benim allah razı olsun :KK200::KK200: Allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın. İsteyenlere de tez vakitte nasip etsin inşiallah :dua:
Şöyle düşün canım şimdi. Bir doğumu nasıl düşünüyorsun. Normal mi sezaryen mi.
Bide bebiş olcak. Vakit dar :skandal:
Gene rahat etmiceksin bide onla uğraşcan gibi:oops:burdaki onu anladın dimi :KK70::KK70:
Böyle korku ver bari kendine. :KK70:
Kuaföre gidenler çok kısa sürdüğünü 2 dk tamammış öyle diyolaaa:KK71:
Az bi cesaret sadece var sen de var o anladım ben:KK68:

Back
X