Hamilelik ve cinsel hayat

Aman hamilelik döneminde de kıvraklığımız sürmesin bi zahmet 2 kişi nasıl hareket edelim sürekli sürekli sağdan sola dönerken uyanıyorum zaten doğumdan sonraya inşallah

Biraz fazla mi abartiyorsunuz. .hayat bu,hastalık var ,zorunlu sebeplerle ayrı kalmak var..9 ay hamilelikte yatan var...sonuçta geçici bir süreç bu...
Tabiki var inkar edemeyiz. Sonuçta 3 aydır eşimle ilişkimde o tatmin olsa bile ben bişey yaşamıyordum 3 ay sonunda haliyle istek oluştu doktorun ağzına bakmam normal değil mi?

Ay canım merak etme hepsi hamilelikten bende senin gibi böyle düşüncelerle doluydum duşta ne kadar kaldıgına bile takıyordum sifona basıyor mu vs onlara bakıyordum benim eşimde hep kacıyordu benden ilişkiye girmemek icin gerçekten seni düşündükleri için öyle hal ve hareketlere giriyorlar

Kesinlikle size katılıyorum tüp bebek ile ikizlere gebe kalınca doktor serbestsiniz dediği halde riske girmedik. 9 ay kardeş kardeş uyuduk tabi şaka birleşme dışında ten tene temasi kesmedik. Benim bunu kendi üzerime alacağımı bilir eşim. O süreç gayet iyi gitti de ikiz bebe doğduktan sonra asker arkadaşa bağladık çünkü ben bebeleri ailelerle büyüttüm 16 aylık ettim eve yeni döneceğim

Teşekkür ederim cevabınız için tek değilmişim

Eşinizle konuşun, sizin rahat olduğunuz pozisyonlarda yapabilirsiniz neden yapamayasınız ki bebişe de bir şey olmaz niye olsun. İhtiyaç sonuçta hamileyken de istiyoruz. Ya baktınız naz yapıyo atın yatağa hadi diyin. Erkekler de bir garip bazen.

Doğru diyorsunuz valla sonunda öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…