- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.081
- 36
Sanki kendi doğum yapıyor :))Bizim hamilelik boyunca skor 2 veya 3 tür heralde. Onda da ereksiyon problemi yaşadı. 10 günde bir çok iyi. Erkeklere bir şey oluyor hamileyken. Bir de lohusalığı var bunun. Süt kokarken de pek çekici gelmiyorsun. Eşimle ben de çok tartıştım bunu ama asla kabul etmedi. hamile eşiyle sevişebilen erkeklerin normal olmadığını düşünüyor hatta
Valla cnm normal zamanda izlese ozaman tepkim olurdu baya diye düşünüyorum :)Çiftlerin bir birine özel anlar bırakması güzel bir şey bu başka bir konu da olabilirdi. Bravo size
Sanki kendi doğum yapıyor :))
Yarım saat bebek kucağında dursun 3 gün beli ağrırdı :))Başım ağrıyor falan bile demeye başlamıştı
Bizim hamilelik boyunca skor 2 veya 3 tür heralde. Onda da ereksiyon problemi yaşadı. 10 günde bir çok iyi. Erkeklere bir şey oluyor hamileyken. Bir de lohusalığı var bunun. Süt kokarken de pek çekici gelmiyorsun. Eşimle ben de çok tartıştım bunu ama asla kabul etmedi. hamile eşiyle sevişebilen erkeklerin normal olmadığını düşünüyor hatta
Yok ilgi alakası daha da arttı bu süreçte Allah razı olsun o konuda şikayetim yok.Bence ilgisinden bişey eksilmediyse soğuduğunu düşünme hiç.. gerçekten de biz kadar onlarda korkuyordur..
izlemesi de beni öle aman aman rahatsız etmiyor sonuçta 7 ayı geçkindir bişey olmuyor isteğini öyle bastırıyordur diye düşünüyorum..
Daha beteri var cnm aldatanlar, başka kadınlara gidenler aman Allah korusun...
Teşekkür ederimmBebişe zarar vermemek için kendini frenliyor. Bence rahat olun, aklınıza kötü şeyler getirmeyin.
Bizim hamilelik boyunca skor 2 veya 3 tür heralde. Onda da ereksiyon problemi yaşadı. 10 günde bir çok iyi. Erkeklere bir şey oluyor hamileyken. Bir de lohusalığı var bunun. Süt kokarken de pek çekici gelmiyorsun. Eşimle ben de çok tartıştım bunu ama asla kabul etmedi. hamile eşiyle sevişebilen erkeklerin normal olmadığını düşünüyor hatta
Rahatladım gerçekten ya bunun bu kadar normal olduğunu bilmiyordumBenim eşimde kesinlikle cinsel ilişki istemiyor...
Benim orda evladım yavrum var diyor.. Doğumdan sonra cinsel ilişkiye gireriz diyor.. Normal bir durum oluruna bırak..
Yok ilgi alakası daha da arttı bu süreçte Allah razı olsun o konuda şikayetim yok.
Aman izlerken size yakalanmadığı müddetçe bir sakınca yok onlarınki de hak yani izleyebilir
Benim eşim kontrollere hep geldi 9 ay boyunca..Rahatladım gerçekten ya bunun bu kadar normal olduğunu bilmiyordum
Bende dün söylediğimde tüm gün bana şirinlik yaptı tavır yapıyor muyum diye kontrol etti ama yapmadım gayet normaldim bence o an izliyordu çünkü geldiğimde saat 3 tü ve ben gelip ona napıyorsun dediğimde hiiiiiç dedi sonra konuyu değiştirip kahve mi içsek balkonda diye sordu o saatteBenimkinin de ilgisinde sorun yok allaha şükür ...
Oyüzden sanal şeyler bunlar diye düşünüp takmadım bile kafama.. Ha yakalanmak üzereydi ama utandırmadım da allah var çünkü o andaki yüz ifadesi davranışı aşırı utanmış gibiydi daha da bozmadım bellli etmedim..
eşime kalsa heralde o da böyle olur benim zorumla yapıyor gibi hissediyorum
Ya evet hiç sorma sanki karnım bi sabah uyandım pat diye büyümüş öyle bir his çok garip geliyor iyice kocaman oldum eşimde şaşkın eskiden hiç hamile değilmiş gibiydimYa bi de 32. Haftadası karnın büyümüştür iyice. Karın çıkınca olay bitiyor zaten
Benim eşimde aynısını yaptı sürekli konuşcak bi konu bulmaya çalıştı :) Çok belli ediyorlar utandıkları için :)Bende dün söylediğimde tüm gün bana şirinlik yaptı tavır yapıyor muyum diye kontrol etti ama yapmadım gayet normaldim bence o an izliyordu çünkü geldiğimde saat 3 tü ve ben gelip ona napıyorsun dediğimde hiiiiiç dedi sonra konuyu değiştirip kahve mi içsek balkonda diye sordu o saattebeni uzaklaştırmak istedi ordan koluda orasındaydı kapatmış gibi
Neyse ki suçlu olup ne alakası var ya diyip bağırıp çağıran tipler değil eşlerimiz öyle olsa boğardım kesinBenim eşimde aynısını yaptı sürekli konuşcak bi konu bulmaya çalıştı :) Çok belli ediyorlar utandıkları için :)
Öyle yapsa geçmişe dönük girdiği sayfaları bulup ALAKA BU diyip gözüne sokardım videoları :))Neyse ki suçlu olup ne alakası var ya diyip bağırıp çağıran tipler değil eşlerimiz öyle olsa boğardım kesin
Ben geçmişine hiç bakmadım bu arada ama silmiştir zaten dün sorunca artık istesem de kontrol edememÖyle yapsa geçmişe dönük girdiği sayfaları bulup ALAKA BU diyip gözüne sokardım videoları :))