Hamilelik ve cinsel hayat

Bizim hamilelik boyunca skor 2 veya 3 tür heralde. Onda da ereksiyon problemi yaşadı. 10 günde bir çok iyi. Erkeklere bir şey oluyor hamileyken. Bir de lohusalığı var bunun. Süt kokarken de pek çekici gelmiyorsun. Eşimle ben de çok tartıştım bunu ama asla kabul etmedi. hamile eşiyle sevişebilen erkeklerin normal olmadığını düşünüyor hatta

Sanki kendi doğum yapıyor :))

Yok ilgi alakası daha da arttı bu süreçte Allah razı olsun o konuda şikayetim yok.

Aman izlerken size yakalanmadığı müddetçe bir sakınca yok onlarınki de hak yani izleyebilir

eşime kalsa heralde o da böyle olur benim zorumla yapıyor gibi hissediyorum

Benim eşimde kesinlikle cinsel ilişki istemiyor...
Benim orda evladım yavrum var diyor.. Doğumdan sonra cinsel ilişkiye gireriz diyor.. Normal bir durum oluruna bırak..
Rahatladım gerçekten ya bunun bu kadar normal olduğunu bilmiyordum

Yok ilgi alakası daha da arttı bu süreçte Allah razı olsun o konuda şikayetim yok.

Aman izlerken size yakalanmadığı müddetçe bir sakınca yok onlarınki de hak yani izleyebilir

Benimkinin de ilgisinde sorun yok allaha şükür ...
Oyüzden sanal şeyler bunlar diye düşünüp takmadım bile kafama.. Ha yakalanmak üzereydi ama utandırmadım da allah var çünkü o andaki yüz ifadesi davranışı aşırı utanmış gibiydi daha da bozmadım bellli etmedim..

Rahatladım gerçekten ya bunun bu kadar normal olduğunu bilmiyordum
Benim eşim kontrollere hep geldi 9 ay boyunca..
Kızını gördükce cinsellik ten uzaklaştı
Çok normal canım sakın sıkma canını..

Bende dün söylediğimde tüm gün bana şirinlik yaptı tavır yapıyor muyum diye kontrol etti ama yapmadım gayet normaldim bence o an izliyordu çünkü geldiğimde saat 3 tü ve ben gelip ona napıyorsun dediğimde hiiiiiç dedi sonra konuyu değiştirip kahve mi içsek balkonda diye sordu o saatte beni uzaklaştırmak istedi ordan koluda orasındaydı kapatmış gibi

Ya bi de 32. Haftadası karnın büyümüştür iyice. Karın çıkınca olay bitiyor zaten
Ya evet hiç sorma sanki karnım bi sabah uyandım pat diye büyümüş öyle bir his çok garip geliyor iyice kocaman oldum eşimde şaşkın eskiden hiç hamile değilmiş gibiydim

Benim eşimde aynısını yaptı sürekli konuşcak bi konu bulmaya çalıştı :) Çok belli ediyorlar utandıkları için :)

Benim eşimde aynısını yaptı sürekli konuşcak bi konu bulmaya çalıştı :) Çok belli ediyorlar utandıkları için :)
Neyse ki suçlu olup ne alakası var ya diyip bağırıp çağıran tipler değil eşlerimiz öyle olsa boğardım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…