Canim var gibi cizgiyi girebiliyorm sen daha nt goruyorsundur ne durumdasin bugun tekrarladin miselam herkese benim testimdede var mı bişeyler..
Var gibi canim regline kac gun war
Canim regline kac gun war yeni bi gebelik gibinduuArkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz bendede silik bir çizgi çıktı testi yapar yapmaz sizce hamile miyim?
Kan vermedim bugün evde test yaptım yine aynı siliklik çıktı. Kafam karşıtı benimde.. 3 gün kaldı adetime..geçtikten sonra bi daha yaparım adet olmazsam..inşallah olmam.erken testlerden değil..Kan verdiniz mi durum nedir bu erken gebelik testi mi adete kaç gün kala yaptınız
İnşallah olmazssın benimde 5 gün var ama test yapmadım korkuyorumKan vermedim bugün evde test yaptım yine aynı siliklik çıktı. Kafam karşıtı benimde.. 3 gün kaldı adetime..geçtikten sonra bi daha yaparım adet olmazsam..inşallah olmam.erken testlerden değil..
Hayırlısı olsun hakkımızda.İnşallah olmazssın benimde 5 gün var ama test yapmadım korkuyorum
Arkadaslar bakarmisiniz lutfen varmi gebelik
sizin sonucunuz ne oldu acaba?Eki Görüntüle 2983862 Kızlar benim testime de bakabilir misiniz silik gibi duruyor ama öyle görmek mi istiyorum kafayı yedim
Az önce yaptım bilmiyorum kisizin sonucunuz ne oldu acaba?
ay kusura bakmayın tarihe bakmamıştım ama mutlaka paylaşın bende erken testlerden yaptım tıpkı böyle çıktı sonra hastaneye gittim negatifi gördüm doktoruma pozitifi gördüm diyince adet oluncaya kadar 2 güne bir idrar testi yapıp takip edin sonra tekrar kana gelin dedi çok ikilemdeyimAz önce yaptım bilmiyorum ki
Sonuç ne ciktiKizlar daha reglime 7 gün var oncamed markali testle bu sabah yaptık silik çıktı .güvenilir miyim acaba ?