İnşaAllah vardır ya ikimizdede ovulasyon testi yapcam birazdan evde bakalım o ne diyorBenim ki normal gebelik testii erken değill
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah vardır ya ikimizdede ovulasyon testi yapcam birazdan evde bakalım o ne diyorBenim ki normal gebelik testii erken değill
Fotosunu at canımm inşallah gerçek pozitiftir hepimizin kiiİnşaAllah vardır ya ikimizdede ovulasyon testi yapcam birazdan evde bakalım o ne diyor
Ovu kalmamış ki evde var sanıyordum hepsi hamileliktesti sabah artık tekrarlayacam testi çok var zatenFotosunu at canımm inşallah gerçek pozitiftir hepimizin kii
Ayy ben sabahı çok zor edicemm. Allahtan bol bol testim varr.Ovu kalmamış ki evde var sanıyordum hepsi hamileliktesti sabah artık tekrarlayacam testi çok var zaten
Aynen niye böyleyiz acaba varsa var yoksa zaten yok çok mu abartıyoruzAyy ben sabahı çok zor edicemm. Allahtan bol bol testim varr.
Emin olmakla şüpeli olmak arasında sıkıştık çünkü. Yarın da çizgi çıkacak mı yoksa çıkmayacak mı.Aynen niye böyleyiz acaba varsa var yoksa zaten yok çok mu abartıyoruz
Yaa ben şuan işteyim eve gidince bile tekrar yapasımm varrOvu kalmamış ki evde var sanıyordum hepsi hamileliktesti sabah artık tekrarlayacam testi çok var zaten
Aynen vallahEmin olmakla şüpeli olmak arasında sıkıştık çünkü. Yarın da çizgi çıkacak mı yoksa çıkmayacak mı.
Ben evdeyim en az 30 tane var yapsam ne kaybederim diyorum sonra diyorum ki az önce tuvalete girdim çok su içtim sabahı bekle artıkYaa ben şuan işteyim eve gidince bile tekrar yapasımm varr
Yaaa inşallaah bu kadar hevesimizz boşaa çıkmaazz silik hayalet çizgi görenler olarakBen evdeyim en az 30 tane var yapsam ne kaybederim diyorum sonra diyorum ki az önce tuvalete girdim çok su içtim sabahı bekle artık
İnşaAllahYaaa inşallaah bu kadar hevesimizz boşaa çıkmaazz silik hayalet çizgi görenler olarak
Hayali bi çizgi daha var evet :)Merhaba arkadaşlar,
geçen hafta cuma pik gördüm hamilelik testi yaptım bugün biliyorum daha erken ama kendimi okadar hamile sanıyorum ki inanamazsınız fazla fazla test olduğu için öylesine yaptım benim gördüğümü gören var mı?Eki Görüntüle 2705675
Saatler geçmiyor ki yeni testt yapayımHayali bi çizgi daha var evet :)
Bence hastaneye gidin kan testi yaptırın :) süpriz olabilirSaatler geçmiyor ki yeni testt yapayım
Benim de baş ağrım var ama şuan için dayanılmayacak kadar değil.Başım ağrıyor saat burda daha 9 bile değil normalde 11 de yatan biriyken çok uykum geldi
Ya şu an bunun aynısı 2 gün geçti inşallah hamileyimdirCanım benim reglim 2 gün geciktiğinde testim bu kadar silikti. Bu normal bi testti
Eki Görüntüle 2705954
Olmuyor ki almanyada yapmıyorlar öyleBence hastaneye gidin kan testi yaptırın :) süpriz olabilir
Baya kötüleşti birden yaBenim de baş ağrım var ama şuan için dayanılmayacak kadar değil.
Var sankiYa şu an bunun aynısı 2 gün geçti inşallah hamileyimdir