- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Çatlatma iğnesinin böyle bir etkisi varmış canım iğne üzerinden 12 gün geçmesi gerekiyormuşKızlar merhaba az önce idrar testi yaptım ve böyle çıktı ilk defa oluyor. 10 temmuzda çatlatma iğnesi vurulmuştum iğnenin etkisi olabilir mi yardım edinnn
Canım erken gebelik testim var ama perşembeye kadar bekleyip öyle mi yapsam diyorum inşallah iğnenin etkisinden değildir de hamileyimdirHayalet çizgi var gibi hadi hayırlısıyla inşallah testi sabah ilk idrarla tekrarla erken gebelik testi al
Evet canım ilk defa böyle oluyor geçen ay 2 gün kala yapmıştım bembeyazdı. İnşallah iğnenin etkisi değildirÇatlatma iğnesinin böyle bir etkisi varmış canım iğne üzerinden 12 gün geçmesi gerekiyormuş
YaaaBenim 11 güne kadar vardı silik çizgi simdi 14. günüm negatif
Öyle yapıcam canım en azından perşembeyi bekliycem tekrar idrar testi yapıcam pozitif çıkarsa gidip kan veririmCanım 14.gün yapsan daha sağlıklı olur. Şuan büyük ihtimalle iğne etkisi
İnşallah canım benimInsallah hamilesindir canim bir iki gün bekle testi tekrarla
Hayırr tabiki herkesin yapısı hormonları farklı ama iğnenin etkisi 11 gün sürdü bende yani bi kaç gün dah bekleyin daha net olsun inşallah o çizgi kaybolmazYaaahiç umutlanmiyim o zaman
Perşembeye iğne etkisi geçer ınsallah pozitif sonuç alırsın insallah bir gun hepimiz o testte iki çizgiyi bir arada görürüzİnşallah canım benim♥Perşembeye kadar bekliyim diyorum
İnşallah pozitif çıkar tatlımÖyle yapıcam canım en azından perşembeyi bekliycem tekrar idrar testi yapıcam pozitif çıkarsa gidip kan veririm
Perşembe yapsam çıkar heralde canım varsaHayırr tabiki herkesin yapısı hormonları farklı ama iğnenin etkisi 11 gün sürdü bende yani bi kaç gün dah bekleyin daha net olsun inşallah o çizgi kaybolmaz
İnşallah bitanem Rabbim elimizi boş çevirmesin isteyen herkesin kucagını doldursun inşallah. Nasip kısmet hemen buraya yazıcam sonucuPerşembeye iğne etkisi geçer ınsallah pozitif sonuç alırsın insallah bir gun hepimiz o testte iki çizgiyi bir arada görürüz
İnşallah kuzum inşallah dua edinİnşallah pozitif çıkar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?