- 11 Aralık 2018
- 40.074
- 248.635
Dalga geçmiyorsanız hemen bir ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesinden randevu alın, doktorla görüşünce de yatış talep edin. Ancak toparlarsınız.Neden dalga geceyim maksat ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga geçmiyorsanız hemen bir ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesinden randevu alın, doktorla görüşünce de yatış talep edin. Ancak toparlarsınız.Neden dalga geceyim maksat ne
Allah Allah neden acaba?Bakti ama birsey goremedi
Cok tesekkur ederim dalgaya almadan yazdiginiz için. Bu açıdan dusunmemistim hiç simdi internette aratinca gördüm.Test pozitifse kanınızda HCG var demektir. HCG gebelikte oluşur ama bazi hastalıklar da HCG'nin artmasına sebep olabilir. En yakın zamanda bir dahiliye doktoruna görünün. Geçmiş olsun şimdiden. Umarım ciddi bir şey değildir.
Evet en akilli,kulturlu sizlersiniz. TeşekkürlerÇocuk doğar doğmaz anaokuluna gidecek yaşa gelmiş hala hamile olabilir miyim diye soruyorsunuz? Çıkar ablacım çocuğu, sıkılmıştır içeride.
Karnınız 2+1 ev büyüklüğünde değilse hamile olmanız olanaksız. Bu ülkedeki cahillik beni benden alıyor gerçekten.
Bebe diğer organlara oturmaya gittiği için görünmemiştir.Allah Allah neden acaba?
Ultrason cihazı bozukturAllah Allah neden acaba?
Ya valla en kültürlü ben değilim ama bu kadar da takıntılı değilim ya da cahilce sorular sormuyorum. Sizce mantıklı mı sorunuz?Evet en akilli,kulturlu sizlersiniz. Teşekkürler
Rica ederim, ne demek.Cok tesekkur ederim dalgaya almadan yazdiginiz için. Bu açıdan dusunmemistim hiç simdi internette aratinca gördüm.
Mantikli ve ya degil sordum iste. Diyelim cahil biriyim o zaman taşlamaniz mi gerek? 2 test yaptım 2side ayni sonuç şaşırdimYa valla en kültürlü ben değilim ama bu kadar da takıntılı değilim ya da cahilce sorular sormuyorum. Sizce mantıklı mı sorunuz?
Gene geldi acaba hamilemiyimciHerkese merhaba. Gonderi biraz uzun olabilir kusura bakmayin. Oncelikle yaşım 25 ve bekarım. Bundan 5 sene önce aptallık yaparak sevgilimle yakinlaşma yaşadım, aramizda tam cinsel ilişki olmadi ama birseyler yaşadık. Ve sonradan tovbe ettim, birdaha kimseyle aynı tarzda birşey yaşamadım. Geçenlerde süreklilik gösteren karın agrisi yüzünden doktora gittim ve kadın bana "Hamile olabilir misin?" Dedi. Hayir dedim tabiikide. Doktor ektopik gebeliken falan bahsetti ve kafamı kurcaladı bu durum iyice. Bilimsel olarak mümkün olmasa da bir de ustune gecenlerde bir kadının hamile kaldığını ve karninda ölmüş bebegi farkinda olmadan 20 sene tasimasiyla falan ilgili haber görünce gittim test aldim. İlk yarim saat sonuc negatifti sonra aynen bu gorseldeki gibi pozitif oldu. İkinci test yaptim yine ayni. Biliyorum saçma gelebilir ama bu durumun seneler onceki iliskiyle alakasi olabilir mi? Pozitif cikmasina anlam dahi veremiyorum dedigim gibi yillardir kimseyle ilişkim yok. Ve kendim anksiyete hastasi olarak tedavi aliyorum, bu durum iyice sinir etti beni. Teşekkür ederim simdiden cevaplar için
Testler her ikisi pozitif çıktı. Birini gorsele ekledim zaten. Dalga gecmek gibi bir amacim yokYa siz bizimle dalga geçiyorsunuz yada doktor ve testler sizinle
Kan verin en mantıklı cevabı o şekilde alırsınız.Mantikli ve ya degil sordum iste. Diyelim cahil biriyim o zaman taşlamaniz mi gerek? 2 test yaptım 2side ayni sonuç şaşırdim
bak yazdı diğer üye de 5 dk içindeki sonuç geçerli yarım saatin bi doğruluğu yokTestler her ikisi pozitif çıktı. Birini gorsele ekledim zaten. Dalga gecmek gibi bir amacim yok
Evet forumlarda sizinki gibi yorumları okuyup şaşırdim bende. Bu testler neden pozitiflesiyor anlam veremedim. Dogru diyorsunuz doktora gitmem gerekben 3 sene gebe kalmak için uğraştım, negatif olan hiçbir testim yarım saat sonra böyle koyu pozitif çıkmadı. Kuruma çizgisi filan oldu en fazla. ayrıca Ektopik gebelik dış gebelik değil mi ya? Benim bildiğim dış gebelik insanı nerdeyse öldürür.
internette okuduğunuz gibi bunca yıl karnınızda taşlaşmış bir bebek olsa doktor ultrasonla mutlaka görürdü Herhalde.
bir arkadaşın dediği gibi başka hastalıklar da yalancı pozitif gösterebilir. direkt dahiliyeye gidin bence de.
Gözünü seveyim de get allah aşkınaTestler her ikisi pozitif çıktı. Birini gorsele ekledim zaten. Dalga gecmek gibi bir amacim yok
Burada açılan bütün bu tarz konuların çıtasını arşa çıkardınız artık 5 sene önce hamile olmuş olsanız diyelim bebek öldü karnınızda mumyalandı gittiğiniz doktor nasıl olurda bunu anlamazHerkese merhaba. Gonderi biraz uzun olabilir kusura bakmayin. Oncelikle yaşım 25 ve bekarım. Bundan 5 sene önce aptallık yaparak sevgilimle yakinlaşma yaşadım, aramizda tam cinsel ilişki olmadi ama birseyler yaşadık. Ve sonradan tovbe ettim, birdaha kimseyle aynı tarzda birşey yaşamadım. Geçenlerde süreklilik gösteren karın agrisi yüzünden doktora gittim ve kadın bana "Hamile olabilir misin?" Dedi. Hayir dedim tabiikide. Doktor ektopik gebeliken falan bahsetti ve kafamı kurcaladı bu durum iyice. Bilimsel olarak mümkün olmasa da bir de ustune gecenlerde bir kadının hamile kaldığını ve karninda ölmüş bebegi farkinda olmadan 20 sene tasimasiyla falan ilgili haber görünce gittim test aldim. İlk yarim saat sonuc negatifti sonra aynen bu gorseldeki gibi pozitif oldu. İkinci test yaptim yine ayni. Biliyorum saçma gelebilir ama bu durumun seneler onceki iliskiyle alakasi olabilir mi? Pozitif cikmasina anlam dahi veremiyorum dedigim gibi yillardir kimseyle ilişkim yok. Ve kendim anksiyete hastasi olarak tedavi aliyorum, bu durum iyice sinir etti beni. Teşekkür ederim simdiden cevaplar için