Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her testte kendı cızgısı oldundan ozellıkle grı. ve bekledıgınde cogu testte kuruma cızgısı cıktıgından bısey dıyemedım. bı de fotoyu orjinal versiyonuyla koyarsan daha acıklayıcı olur.Dün testi yaptım ışığa tutunca çift çizgi beli oluyodu sonra biraz daha belli olmaya başladı 10 aydır çoçuğumuz olsun diye uğraşıyoruz ümitlenmeyede korkuyorum sizde bakarmısınız? Siyah görğntüde daha çok belli oluyor
Çizgiler var ama sonradan belirginleştiler erken yaptığım içinmi kuruma çizgisimi artık bilmiyorumÇizgi var gibi geldi bana. Ben de adetimden bir gün önce yapmıştım çıkmıştı
Bi kaç gün bekleyip tekrarlayın en iyisiÇizgiler var ama sonradan belirginleştiler erken yaptığım içinmi kuruma çizgisimi artık bilmiyorum
Yapmayada çok korkuyorum ya tek çizgi çıkarsa bunları saklıyom ümit kaynağımBi kaç gün bekleyip tekrarlayın en iyisi
Zaten varsa zamanla adet olmazsınız başka belirtiler de olmaya başlarYapmayada çok korkuyorum ya tek çizgi çıkarsa bunları saklıyom ümit kaynağım![]()
Zaten varsa zamanla adet olmazsınız başka belirtiler de olmaya başlar
Kafanıza bu kadar takmayın 10 ay aslında uzun değil, tek serferde hamile kalmak da marifet değil :)Yemin ederim şu testlere verdiğim parayla bi ev alırımdım her ay bişeyler oluyo sonra ben mutfak masasında ağlıyorum ya çok taktığım için yada kısırız etrafımdaki herkes tek denemede kalıyo ben niye kalamıyom düşüncesi başlıyo ovülosyonlar erken gebelikler normal testler her ay alıyom alıyomda noluyo bişi yok
O kadar iyi anlıyorum ki seniYemin ederim şu testlere verdiğim parayla bi ev alırımdım her ay bişeyler oluyo sonra ben mutfak masasında ağlıyorum ya çok taktığım için yada kısırız etrafımdaki herkes tek denemede kalıyo ben niye kalamıyom düşüncesi başlıyo ovülosyonlar erken gebelikler normal testler her ay alıyom alıyomda noluyo bişi yok
Kafanıza bu kadar takmayın 10 ay aslında uzun değil, tek serferde hamile kalmak da marifet değil :)
Bar teste normal gebelik testi ya çıkmazsa erken olsa belkideO kadar iyi anlıyorum ki seni. Bende 2 yıldır istiyorum ama olmuyor. Elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allah a bırakıyoruz inşallah en hayırlı zamanda nasip ederse isteyen ve bakabilecek herkese
. Testler pozitif gibi. Elinizde varsa sabah tekrarlayın daha net ortaya çıkacaktır. Negatif yada Pozitif arafta kalmaktan iyi olur senin için
. İnşallah hayırlı haberi alırsın
Adetine 1 gün kalmış oluyor yüksek ihtimalle normal testte de çıkar ama daha kesin olsun istersen 2 gün daha bekleyip testi yineleyebilirsinBar teste normal gebelik testi ya çıkmazsa erken olsa belkide
Kafanıza taktığınız sürece olmaz. Enerjinizle bedeninizi kitliyorsunuz. Ne zaman ki kafaya takmaktan vazgeçeceksiniz o zaman gerçekleştiğini göreceksiniz.Yemin ederim şu testlere verdiğim parayla bi ev alırımdım her ay bişeyler oluyo sonra ben mutfak masasında ağlıyorum ya çok taktığım için yada kısırız etrafımdaki herkes tek denemede kalıyo ben niye kalamıyom düşüncesi başlıyo ovülosyonlar erken gebelikler normal testler her ay alıyom alıyomda noluyo bişi yok
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Bende 2 yıldır istiyorum ama olmuyor. Elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allah a bırakıyoruz inşallah en hayırlı zamanda nasip ederse isteyen ve bakabilecek herkese
. Testler pozitif gibi. Elinizde varsa sabah tekrarlayın daha net ortaya çıkacaktı
Bence oda imkansız gibi insan istemsizce takıyoKafanıza taktığınız sürece olmaz. Enerjinizle bedeninizi kitliyorsunuz. Ne zaman ki kafaya takmaktan vazgeçeceksiniz o zaman gerçekleştiğini göreceksiniz.
Bencede içimde bu şüpheyle yaşamaktansa yapıp bi saat ağlamak daha mantıklıAdetine 1 gün kalmış oluyor yüksek ihtimalle normal testte de çıkar ama daha kesin olsun istersen 2 gün daha bekleyip testi yineleyebilirsin
Naptın canım testi tekrarladin miBencede içimde bu şüpheyle yaşamaktansa yapıp bi saat ağlamak daha mantıklı![]()