• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi hayalet çizgi

SoBu0611

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2021
10
2
1
23
Dün testi yaptım ışığa tutunca çift çizgi beli oluyodu sonra biraz daha belli olmaya başladı 10 aydır çoçuğumuz olsun diye uğraşıyoruz ümitlenmeyede korkuyorum sizde bakarmısınız? Siyah görğntüde daha çok belli oluyor

Eklentiler

• A2644439-0A29-4151-8A86-ECEDF9E8C88A.jpeg
    A2644439-0A29-4151-8A86-ECEDF9E8C88A.jpeg
    44,2 KB · Görüntüleme: 366
Dün testi yaptım ışığa tutunca çift çizgi beli oluyodu sonra biraz daha belli olmaya başladı 10 aydır çoçuğumuz olsun diye uğraşıyoruz ümitlenmeyede korkuyorum sizde bakarmısınız? Siyah görğntüde daha çok belli oluyor
her testte kendı cızgısı oldundan ozellıkle grı. ve bekledıgınde cogu testte kuruma cızgısı cıktıgından bısey dıyemedım. bı de fotoyu orjinal versiyonuyla koyarsan daha acıklayıcı olur. 😌 yumurtlama ne zmaandı🙂

Erken gebelik testide yapmıştım oda sonradan çift çizgi çıktı Ama daha reglım cuma günü olucam erken yaptığım içinde çıkmıyo olabilir diye düşünüyorum ğmitlenmektende korkuyorum

Eklentiler

• B6852840-059D-41C3-B3DE-557D70198F19.jpeg
    B6852840-059D-41C3-B3DE-557D70198F19.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 322
  • 9337841B-EAD0-4700-A65D-CB7A2D8F0F56.jpeg
    9337841B-EAD0-4700-A65D-CB7A2D8F0F56.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 327
Çizgi var gibi geldi bana. Ben de adetimden bir gün önce yapmıştım çıkmıştı

Yemin ederim şu testlere verdiğim parayla bi ev alırımdım her ay bişeyler oluyo sonra ben mutfak masasında ağlıyorum ya çok taktığım için yada kısırız etrafımdaki herkes tek denemede kalıyo ben niye kalamıyom düşüncesi başlıyo ovülosyonlar erken gebelikler normal testler her ay alıyom alıyomda noluyo bişi yok

Yemin ederim şu testlere verdiğim parayla bi ev alırımdım her ay bişeyler oluyo sonra ben mutfak masasında ağlıyorum ya çok taktığım için yada kısırız etrafımdaki herkes tek denemede kalıyo ben niye kalamıyom düşüncesi başlıyo ovülosyonlar erken gebelikler normal testler her ay alıyom alıyomda noluyo bişi yok
Kafanıza bu kadar takmayın 10 ay aslında uzun değil, tek serferde hamile kalmak da marifet değil :)

O kadar iyi anlıyorum ki seni ☹️. Bende 2 yıldır istiyorum ama olmuyor. Elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allah a bırakıyoruz inşallah en hayırlı zamanda nasip ederse isteyen ve bakabilecek herkese 🌹. Testler pozitif gibi. Elinizde varsa sabah tekrarlayın daha net ortaya çıkacaktır. Negatif yada Pozitif arafta kalmaktan iyi olur senin için 🤗. İnşallah hayırlı haberi alırsın

O kadar iyi anlıyorum ki seni ☹️. Bende 2 yıldır istiyorum ama olmuyor. Elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allah a bırakıyoruz inşallah en hayırlı zamanda nasip ederse isteyen ve bakabilecek herkese 🌹. Testler pozitif gibi. Elinizde varsa sabah tekrarlayın daha net ortaya çıkacaktır. Negatif yada Pozitif arafta kalmaktan iyi olur senin için 🤗. İnşallah hayırlı haberi alırsın
Bar teste normal gebelik testi ya çıkmazsa erken olsa belkide

Kafanıza taktığınız sürece olmaz. Enerjinizle bedeninizi kitliyorsunuz. Ne zaman ki kafaya takmaktan vazgeçeceksiniz o zaman gerçekleştiğini göreceksiniz.

O kadar iyi anlıyorum ki seni ☹️. Bende 2 yıldır istiyorum ama olmuyor. Elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allah a bırakıyoruz inşallah en hayırlı zamanda nasip ederse isteyen ve bakabilecek herkese 🌹. Testler pozitif gibi. Elinizde varsa sabah tekrarlayın daha net ortaya çıkacaktı
Kafanıza taktığınız sürece olmaz. Enerjinizle bedeninizi kitliyorsunuz. Ne zaman ki kafaya takmaktan vazgeçeceksiniz o zaman gerçekleştiğini göreceksiniz.
Bence oda imkansız gibi insan istemsizce takıyo

Back