Hamilelik stresi ayrı , Ananem ayrı..

tamam bundan sonra ne yazacağımı ne düşüneceğimi size danışırım, rahatlarsınız. olur mu?
yani tek tek bunları yazmakla uğraşacak kadar çok boş zamanınıza saygı mı duysam ne desem bilemedim.

evet dayılar maalesef genelde sorunlu oluyorlar. benim dayım da hayırsızın, asalağın tekidir.

Elimde telefon sürekli sen ne yorum yapıyorsun diye beklemiyorum ben senin ilk attığın yorum üzerinden yürüdüm diğer yorumlarını okumadım bile bana Türkçe tercüme yapma onun için gerek yok hadi by

Ay tek bir olumlu cümlesi var gerçekten ve ona odaklanıp yazmadığım için cımbızcı olmuşum. Eleştirmek için yer arayan bizmişiz gibi davranıyor ama ilk yorumunda konu sahibine gereksiz çıkıştığının farkında değil sanırım.

Elimde telefon sürekli sen ne yorum yapıyorsun diye beklemiyorum ben senin ilk attığın yorum üzerinden yürüdüm diğer yorumlarını okumadım bile bana Türkçe tercüme yapma onun için gerek yok hadi by
tamam yazdığım ilk yorumda vardı zaten söylediğim şey, diğer yorumlarımı okumanıza gerek kalmadan anlardınız zaten

ya ister çıkışırım ister çıkışmam, ne istersem onu düşünür onu yazarım, konu sahibi bu kadar alınganlık etmedi.
ben söyleyeceğimi söyledim siz söyleyeceğinizi söylediniz
neden bu kadar yakından ilgileniyorsunuz benimle?

Lütfen ,önemli değil boşverin. Postun başında belirttiğim gibi umarım tam anlamıyla kendimi ifade edebilirim demiştim sanırım edememişim. Hanımefendi de yanlış anlamış önemli değil :)

Elbette dilediğiniz yorumu yapabilirsiniz ama ben sadece sonda yazdığınız bedduamsı cümleye üzüldüm belirtmek isterim. Sağlık her şeyden önemli. Özellikle hamile olduğumu belirttiğim halde böyle söylemeniz..

alınganlık etmeye gerek yok. düşmez kalkmaz bir Allah sonuçta bunu biliyoruz ve hepimiz için geçerli. sizin için de, benim için de.
ben bu anneanne meselesini sizin sınavınız gibi görüyorum.
hepimizi hayatta üzen şeyler vardır.
sizinkisi de bu demek ki.

Evet küçüçük Dayı kelimesi üstünden kendini aklamaya çalışma baya konu sahibine ve eşine hakaret ettin hatta neredeyse beddua ettin O cümle seni masum yapacaksa tamam masumsunuz by.

Evet küçüçük Dayı kelimesi üstünden kendini aklamaya çalışma baya konu sahibine ve eşine hakaret ettin hatta neredeyse beddua ettin O cümle seni masum yapacaksa tamam masumsunuz by.
ohooo sıkıntı büyük sende

ayy anane de az değil
peki tüm bunların ortasında anneniz ne yapıyor?

Canım gerçekten çok zor bir durum. Ama benim sana bir eleştirim olacak. Öncelikle bence baştan sınırları iyi çözememişsin. Bence eşinin baştan o sorumlulu almaması gerekiyordu. Yapılacak bir şey varsa onu ya annen ya da sen yapmanız gerekiyordu. Ona bir şey diyecek olsalar bile o zaman annem bile olsa set koyman gerekiyordu. Bir insan bir şey yapmaya başlayınca hayır demesi daha zor oluyor. Bence eşinin ailesi çok iyiymiş, başka erkek ailesi olsa baya sorun çıkarır. Yani çok şükür vicdanlı insanlarmış. annenin dayılarının açık açık konuşması gerekiyor. Ya da kadın maaşı ile bakıcı tutulabilir

9 çocuktan sadece bir çocuğa yüklenilmesi tabi ki doğru değil ama bu da eşinizin sorunu değil. Diğer kardeşler anneyi istemiyor. Annenizin de sokağa atacak hali yok. Burada kimse getirin anneanneyi biz bakalım demeyeceğine göre doğumda kv ile idare edeceksiniz. Eşiniz de hastaneye götürmek istemiyorsa anneniz annesini taksiyle götürüp getirecek. Kardeşlerinden bunun için maddi destek talep edebilir ama yaşlı kadının emeklisi peşinde olanlar ne kadar destek olur bilemem. Allah yardımcınız olsun.

Çok haklısınız ama eşim gerçekten çok güzel yetiştirilmiş bir adam. En başta kimseye bırakmadı senin ananen benim ananem dedi ama suistimal ettiler tabi iyi niyetini.

Haklısınız sanırım son çözüm o olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…