Hamilelik riski olurmu cok acil?

Diger yorumlar arada birakti beni cunku ucuncude bile az geldi sivisi
zaten biz burda olmuştur olmamıştır diye birbirimizi yesekte nafile, ertesi gün hapı zamanı geçtiyse şayet reglinizi beklemek zorundasınız.. hamile kalırsanız akıllanmış olursunuz, icabına bakarsınız, yok kalmadıysanız bi sonrakine kadar devam....

zaten biz burda olmuştur olmamıştır diye birbirimizi yesekte nafile, ertesi gün hapı zamanı geçtiyse şayet reglinizi beklemek zorundasınız.. hamile kalırsanız akıllanmış olursunuz, icabına bakarsınız, yok kalmadıysanız bi sonrakine kadar devam....
Dun oldu bu durum hap almaya gidecegim de adet duzenimi etkilemesini istemiyorum ondan tereddut ettim

Fake mi diye baktim ama eski de uyeymissiniz. Prezervatif bittiyse besinciyide yapmayiverseydiniz. Hap alin ne olur ne olmaz adetinizi etkilesede istenmeyen gebelikten iyidir.

Arkadaslar herkese iyi geceler, esimle cocuk dusunmuyoruz 5 sefer birlikte olduk 4 unde korunduk son yaptigimizda icime bosaldi ben hap alalim falan dedim ama az gelmistir falan dedi sizce hap almalimiyim?
Az gelmiştir diye bir şey yok, hapı hemen alın. Ve bu adama da güvenmeyin, doğum kontrol hapı kullanın.

Yumurtlama donemin degilse bosuna hap icme bence sperm kalitesi cok dustugu icinde hamile kalma ihtimalin yine azaliyor bence icme hiç hamile kalmak keske o kadar basit olsa

X