- 22 Eylül 2022
- 5.636
- 15.935
- Konu Sahibi Baharseven7
Sanmıyorum ki ilişkilerin hepsi uzun sürdü.Gun icinde toplam
Kısa kısa gün içinde olan ilişki sağlıklı mı onu da bilemem. Ama evet hamilelik riskiniz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmıyorum ki ilişkilerin hepsi uzun sürdü.Gun icinde toplam
AnlayamazsınızNiye bu kadar sasiriyorsunuz
Diger yorumlar arada birakti beni cunku ucuncude bile az geldi sivisi5. boşalmada artık suya dönmüştür o, sperm falan kalmamıştır içinde.. bence sorun olmaz, rahat olun.
zaten biz burda olmuştur olmamıştır diye birbirimizi yesekte nafile, ertesi gün hapı zamanı geçtiyse şayet reglinizi beklemek zorundasınız.. hamile kalırsanız akıllanmış olursunuz, icabına bakarsınız, yok kalmadıysanız bi sonrakine kadar devam....Diger yorumlar arada birakti beni cunku ucuncude bile az geldi sivisi
Dun oldu bu durum hap almaya gidecegim de adet duzenimi etkilemesini istemiyorum ondan tereddut ettimzaten biz burda olmuştur olmamıştır diye birbirimizi yesekte nafile, ertesi gün hapı zamanı geçtiyse şayet reglinizi beklemek zorundasınız.. hamile kalırsanız akıllanmış olursunuz, icabına bakarsınız, yok kalmadıysanız bi sonrakine kadar devam....
etkilemiyor adet düzenini.Dun oldu bu durum hap almaya gidecegim de adet duzenimi etkilemesini istemiyorum ondan tereddut ettim
HaklisinizFake mi diye baktim ama eski de uyeymissiniz. Prezervatif bittiyse besinciyide yapmayiverseydiniz. Hap alin ne olur ne olmaz adetinizi etkilesede istenmeyen gebelikten iyidir.
Az gelmiştir diye bir şey yok, hapı hemen alın. Ve bu adama da güvenmeyin, doğum kontrol hapı kullanın.Arkadaslar herkese iyi geceler, esimle cocuk dusunmuyoruz 5 sefer birlikte olduk 4 unde korunduk son yaptigimizda icime bosaldi ben hap alalim falan dedim ama az gelmistir falan dedi sizce hap almalimiyim?
Etkiliyor. Hap aldığım ay 4 gebelik testi kullandım korkudan. Gecikme yaptı.etkilemiyor adet düzenini.
aldim hap tesekkur ederimAz gelmiştir diye bir şey yok, hapı hemen alın. Ve bu adama da güvenmeyin, doğum kontrol hapı kullanın.