- 26 Temmuz 2022
- 31
- 20
- Konu Sahibi Baharseven7
Arkadaslar herkese iyi geceler, esimle cocuk dusunmuyoruz icime bosaldi ben hap alalim falan dedim ama az gelmistir falan dedi sizce hap almalimiyim?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen5 sefer üst üste mi beraber oldunuz
Maşallah diyelim enerjinize
Adı üstünde yeni gelinMaşallah diyelim enerjinize
Aynen öyle de ama ben hiç yeni gelin olamamışım ona üzüldümAdı üstünde yeni gelin
Hic sorma üzücü oldu bu bize (Aynen öyle de ama ben hiç yeni gelin olamamışım ona üzüldüm
En fazla 3 ü gördüm ondan sonra zaten nefes almaya gücüm yoktuHic sorma üzücü oldu bu bize (
Boşaldıysa boşalmıştır azı çoğu mu var çocuk istemiyorsanız doğru düzgün korunma yöntemlerine geçmekisiniz. 4 ünde korunduk dediğinizin geri çekilme saçmalığı olduğuna eminim.Arkadaslar herkese iyi geceler, esimle cocuk dusunmuyoruz 5 sefer birlikte olduk 4 unde korunduk son yaptigimizda icime bosaldi ben hap alalim falan dedim ama az gelmistir falan dedi sizce hap almalimiyim?
2 seneNe kadar oldu evleneli maşallah diyelim
5 miArkadaslar herkese iyi geceler, esimle cocuk dusunmuyoruz 5 sefer birlikte olduk 4 unde korunduk son yaptigimizda icime bosaldi ben hap alalim falan dedim ama az gelmistir falan dedi sizce hap almalimiyim?
5er dkdan 25 dk diyormuşumMaşallah diyelim enerjinize
Niye bu kadar sasiriyorsunuz
Gun icinde toplam5er dkdan 25 dk diyormuşum
Gericekilme degil prezervatif ile korunuyorduk sonuncuda bittigi icin boyle bir durum olduBoşaldıysa boşalmıştır azı çoğu mu var çocuk istemiyorsanız doğru düzgün korunma yöntemlerine geçmekisiniz. 4 ünde korunduk dediğinizin geri çekilme saçmalığı olduğuna eminim.