Hamilelik, reddedilmek, güvensizlik

Valla canim Allah dert vermesin
O ki öyle birsey verir de altindan kalkamazsin
Kusura bakmayin da kocalarimiz bizim maymunumuz olsun istiyorsunuz
Ne anne tanisin ne baba tanisin ne kardes sadece ben...
Bu bencillikle belayi bukursunuz zaten
Ne psikoloji kalir ne de yasama sevinci

2 aylik gebeyim. Geçtiğimiz uc gün kusmalardan dolayı doktor hastane yatisı verdi. Kizlar ozel olacak ama neredeyse 1 haftadan fazla olacak esimle birlikteliğimiz olmadi.
Dun cikinca hastaneden oldu ama sabah ben yaklastigimda da yok dedi.
Boyle olunca bende hem uzuldum hemde kendimi sinirli hissettim.

Annesini evimizi temizlemek ve merdiven sirasi bende oldugu icin çağırmış. Bende basima kalkar diye istemedigimi belirttim bu konuda da inatlastik biraz. Sen kimi kimin evinde istemiyorsun diyince bu lafina kizdim. Evimizin bir anahtari iki tane. Onu da arabada biraktim dedi ama annesine vermis diye dusunuyorum. Goster arabadayken dedim herseyi bana gostermek zorunda olmadigini söyledi. Okula gideceğim icin para birakti idare et dedi. Ama hem epilasyon hem bot hemde manikur ihtiyacim var muhtemelen bugun halledemicem biraktigi parayla.
Bana yalan soyledigini düşünüyorum..
Ona karsi nasıl davransam da bu icimdeki dert sönse.
Herşeyi geçtim epilasyon gebelikte sakıncalı değilmi, ağda yada makineyle tüy alma ise o ayri

O yuzden de korkuyorum.
Bu adam evdekine yetemeyip baskasina fal tasi gozuyle bakan bir insan

Ben bebegimi babasiz jalsin duye dogurmayaacagim sonuçta
Koca yatak meselesiyle mi elde tutulur :kızgın:cok yanlış bı düşünce bence. Gidecek olana fazla yapmaktan bunalıp değişik bir şeyler yaşamak içinde gidebilir,böyle bir bahane de üretebilir. Böyle sarsıntılı evliliklerde çocuk da işe yaramıyor çoğu zaman sadece kadını bı çok şeye mecbur bırakıyor bil isterim. Neyse sen bebeğini sağlıkla al kucağına ona odaklanmış en çok.:KK51:

2 aylik gebeyim. Geçtiğimiz uc gün kusmalardan dolayı doktor hastane yatisı verdi. Kizlar ozel olacak ama neredeyse 1 haftadan fazla olacak esimle birlikteliğimiz olmadi.
Dun cikinca hastaneden oldu ama sabah ben yaklastigimda da yok dedi.
Boyle olunca bende hem uzuldum hemde kendimi sinirli hissettim.

Annesini evimizi temizlemek ve merdiven sirasi bende oldugu icin çağırmış. Bende basima kalkar diye istemedigimi belirttim bu konuda da inatlastik biraz. Sen kimi kimin evinde istemiyorsun diyince bu lafina kizdim. Evimizin bir anahtari iki tane. Onu da arabada biraktim dedi ama annesine vermis diye dusunuyorum. Goster arabadayken dedim herseyi bana gostermek zorunda olmadigini söyledi. Okula gideceğim icin para birakti idare et dedi. Ama hem epilasyon hem bot hemde manikur ihtiyacim var muhtemelen bugun halledemicem biraktigi parayla.
Bana yalan soyledigini düşünüyorum..
Ona karsi nasıl davransam da bu icimdeki dert sönse.
Bir de olumlu tarafından bakalım :) belki de hamilesiniz diye yorulmamanız için annesinden destek almanızı istemiştir ilişki konusundada reddedilmek değilde belki o an yorgundur yada gebelik nedeniyle daha seyrek olmasını istiyordur yani olumsuz düşünmeyin tabi yaşamadan anlamak kolay olmuyor... tek yanlış olan şey kimin evinde kimi istemiyorsun cümlesi olmuş o ev seninde evin ve tabi ki senin de düşüncelerin önemli kayınvalidenizi siz tanıyorsunuz nasıl bir kişiliğe sahip siz biliyorsunuz başa kakma durumu olursa ve daha önce olmuşsa hak verebilirim size ama sıkmayın canınızı erkekler bencil yaratıklar :)

Öncelikle gecmiş olsun bende senin gibi bulantılarımdan dolayı serumla ayakta durabiliyorum sen daha kötü olmalısın ki hastanede bu durumu gecirmişsin yatmışsın eşin merdivenleri hasta halinle silmeni istememiş bu cok normal kayınvaliden konusunda yorum yapamam haklı olabilirsin ama eşinin düşüncesinde yanlıslık göremedim idare et demiş parayı bırakırken bence idare edilebilir ihtiyaclarınızı cok acil görmedim anahtarı da verebilir acil bir durum olsa direk gelsin diye belki kayınvalideniz onuda sizi düşündüğü için yapmıstır ama bu evremiz zor bende sizin gibiyim en ufak seye alınıp ağlıyorum ama cok sükür sabırlı bir eşim var rabbim herkese sağlıklı bebişler gebelikler nasip etsin eşlerimize de bu süreçte sabır versin

"Evine yetemeyip disaridakine fal tasiyla bakan adam" diye bahsettiginiz kisi kocaniz.
Babasiz cocuk dogurmaj istemiyorsaniz hamile kalmayacaktiniz o zaman, boyle adama cocuk resmen kendiniz icin.
Sevismekten girip, ihtiyaclarinizi alamayacaginizdan bahsetmissiniz. Calisin kendi paranizda her seyi alin o zaman. Her seye cevabiniz catir catir, ama donup gorseniz hepsi siz kaynakli...

Vallahi ben oğluma hamileyken eşimle o kadar korkuyorduk ki bebeğimize bir şey olacak diye hemen hemen hiç birlikte olmadık desem yalan olmaz. Haftada 1 gayet normal . 5. Aydan sonra sen zaten istemeyebilirsin çabuk şişerse karnın. Hamileyken manikür pedikür pek tavsiye etmezler mikrop kapabilirsin. Kv olayında haklısın 2. Anahtarın onda işi ne. Ayakkabı konusunda haklısın hamileyken ayaklarının sıcak olması gerekir yumurtalıklarını üşüte bilirsin. Soğuk algınlığına yakalayabilirsin işin kötüsü ilaç da kullanamıyorsunuz sürünüyorsunuz resmen 1 hafta. O yüzden siz hepsini boşverinde hemen güzel kışlık bir ayakkabı alın. Baktınız paranız yetmiyor beğendiğiniz modellere 2. El eşya satan bir sürü site var üstelik çoğu giyilmemiş bile çok çok uygun fiyata satıyorlar . Örneğin ; Zebramo , let go , moda cruz gibi ..

Cinsellik iyi hosta valla bay geldi yaw :) bu halde bunu dusunebiliyosan bravo gercekten :) birde daha 1 hafta olmus abartiyosunuz
Ne 1 haftası ayol hastaneden çıktıkları gün olmuş ertesi gün sabahta istemiş eşi istememiş...:confused:

Benim bi arkadaşımın yasak olmamasına rağmen 6.ayında olmuş ilk birlikteliği insanlar korkuyor bişey olucak diye...

Ne 1 haftası ayol hastaneden çıktıkları gün olmuş ertesi gün sabahta istemiş eşi istememiş...:confused:

Benim bi arkadaşımın yasak olmamasına rağmen 6.ayında olmuş ilk birlikteliği insanlar korkuyor bişey olucak diye...
Onlarinki iyiymis gene bize 9 ay :) hatta bi kac ay daha ekle ozellikle ilk gebeligimde.. cunku korkuyodum :)

Ben şok. 2 aylık hamılesın biraz dıkkat et. Sabah akşam olmak zorunda degıl. Akşam olmuş işte. Cıftlerden biri ısteyınce dıgeri her zaman hazır ol da olmak zorunda mı?? Bı doğur hele

Hamileyken cinsellik dusunen kadinlarin libidolarina hayranim :KK51:3aydir iliskinin i sini yasamadik esimle, o korktugunu bisey olursa o sorumlulugu alamayacagini soyledi, benim zaten canima minnet :KK45:ayrica ilk aylar manikur pedikur pek onerilmiyor, epilasyon da her zaman halledilebilcek birsey bunlari dert edinmenize gerek yok gerisini bilemiyciiim:KK14:
canım ben hamile kalmadan önce böyle istekli biri değildim
özellikler 5 aylarda insanın libidosu tavan yapıyor:olamaz:
konu sahibi değilim:21:

Back
X