- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
2 aylik gebeyim. Geçtiğimiz uc gün kusmalardan dolayı doktor hastane yatisı verdi. Kizlar ozel olacak ama neredeyse 1 haftadan fazla olacak esimle birlikteliğimiz olmadi.
Dun cikinca hastaneden oldu ama sabah ben yaklastigimda da yok dedi.
Boyle olunca bende hem uzuldum hemde kendimi sinirli hissettim.
Annesini evimizi temizlemek ve merdiven sirasi bende oldugu icin çağırmış. Bende basima kalkar diye istemedigimi belirttim bu konuda da inatlastik biraz. Sen kimi kimin evinde istemiyorsun diyince bu lafina kizdim. Evimizin bir anahtari iki tane. Onu da arabada biraktim dedi ama annesine vermis diye dusunuyorum. Goster arabadayken dedim herseyi bana gostermek zorunda olmadigini söyledi. Okula gideceğim icin para birakti idare et dedi. Ama hem epilasyon hem bot hemde manikur ihtiyacim var muhtemelen bugun halledemicem biraktigi parayla.
Bana yalan soyledigini düşünüyorum..
Ona karsi nasıl davransam da bu icimdeki dert sönse.
Dun cikinca hastaneden oldu ama sabah ben yaklastigimda da yok dedi.
Boyle olunca bende hem uzuldum hemde kendimi sinirli hissettim.
Annesini evimizi temizlemek ve merdiven sirasi bende oldugu icin çağırmış. Bende basima kalkar diye istemedigimi belirttim bu konuda da inatlastik biraz. Sen kimi kimin evinde istemiyorsun diyince bu lafina kizdim. Evimizin bir anahtari iki tane. Onu da arabada biraktim dedi ama annesine vermis diye dusunuyorum. Goster arabadayken dedim herseyi bana gostermek zorunda olmadigini söyledi. Okula gideceğim icin para birakti idare et dedi. Ama hem epilasyon hem bot hemde manikur ihtiyacim var muhtemelen bugun halledemicem biraktigi parayla.
Bana yalan soyledigini düşünüyorum..
Ona karsi nasıl davransam da bu icimdeki dert sönse.