- 27 Ağustos 2016
- 1.448
- 1.741
- 30
Merhabalar biraz uzun bir yazı olacak, psikolojimin dipte oldugu biranda hamile oldugumu ögrendim kullandığım psikolojik ilaçlarda vardı ama sorun yaratmamış olacakki bebeğin saglıgı iyi doktorun dediğine göre. Kazayla oldu istenmeyen bir gebelik bir kızım var ama bu çocugu hiç istemedim psikolojimden dolayı korunuyordumda igneyle ihtimal sıfır olarak görüyordum ama değilmiş. Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm zordayım her gün aglıyorum her gün stres sinir ilaç kullanamıyorum aldırmama herkes karşı bende bir yandan kıyamıyorum ama maddi sorunlar eşimle artan sorunlar eşimin ailesi psikolojim derken mahvoldum ne düşüneceğimi bilmiyorum tek düşündüğüm intihar etmek konuşacagım veya anlatacağım kimse yok ama o kadar çok şey şu 1 senede geldi ki başıma artık toparlanamıyorum bıktım herşeyden böyle çocuga ne faydam olacak kendime nasıl faydam olacak. İştahsızlık bulantı kusma zaten çok beterim ne yapacagımı bilmiyorum... 8 haftalık şuan çok kararsızım bir yandan onca insan çocuk istiyor nankörmüsün diyorum ama bir yandan yetemiyecegin çocugu büyütmekte günah diyorum kıyamıyorumda delircem gerçekten öyle bir boşluk ki adını koyamıyorum. İş kurmaya çalışıyorum kurabilsem belki herşey düzelecek sabret diyorum ama ilaçlarıda uzun zamandır kullanmadığımdan berbat durumdayım... ben ne yapcam