- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik var gibi geldi bana da canım insallah bebisin seninledir. Testi yarın tekrarla bizi de haberdar et canımEki Görüntüle 2622338
%99 test bozuk kızlar ilk 1 dk bekledim çizgi filan göremedim bıraktım gittim bu da yarım saat sonraki hali tabi zaten geçersiz sayılıyor.
Her türlü olmuyor ya bozuk ya geçersiz ama yine de çift çizgi görmek güzelmiş
hayır canm Hiç bi belirtim yokne adet olcakmışım gibi nede hamileyim gibi belirti yok sende ?akıntı durumun nasl seninRehis son durum ne canımmm belırtı adet gorecek yada hamılelık gıbı bırseyler varmı 1 gun arayla adet beklıyoruz durumunu merak ettım
bat ne zaman cnmUmutlanmak istemiyorum niyese içimden bir ses ısrarla test bozuk diyor.
3 damla damlattım ama çok gelmiş gibi
ya piskolojik mi yoksa gercek belirtimi bilmiyorum meme uclarimda hafif sizi var birazda rengi koyu geldi bana 2 3 gun hafif bel agrisi bi de saga kasikta batma vardi bugun cokta agrim yok ama belimde hi agri fazlalasti sende goguste koyulasma ya da sizi fln var mihayır canm Hiç bi belirtim yokne adet olcakmışım gibi nede hamileyim gibi belirti yok sende ?akıntı durumun nasl senin
Hangi marka bu test, bende böyle çıksa ben pozitif sayardım
Gebelik var gibi geldi bana da canım insallah bebisin seninledir. Testi yarın tekrarla bizi de haberdar et canım
bat ne zaman cnm
canm göğusum normaldede adet zmndada acımaz pek amaa bel ağrısı bendede var ben onu belirti olarak görmedimkasıklarım sabah kalkınca ağrı oluyo bazende ayktayken batma var Oda ne bilem Başkaaa hiç bişey yokumutsuzum senin 2 gün İnşAllah Vardır bişeylerya piskolojik mi yoksa gercek belirtimi bilmiyorum meme uclarimda hafif sizi var birazda rengi koyu geldi bana 2 3 gun hafif bel agrisi bi de saga kasikta batma vardi bugun cokta agrim yok ama belimde hi agri fazlalasti sende goguste koyulasma ya da sizi fln var mi
Bu sefer kendiliğinden olur belki öyle olanları çok okudumTüp bebek :) belki bu sefer kendiliğinden olur diye başladık bakalım.belli Bi problemimiz yok. 2 buçuk sene denedik tam olmadı.
benim bor gün bel ağrım oldu hemde çok şidetli kımırdayamadm yerimden kalkamadm Ağladm resmen gecti ama ayağıma kadar vurdu bide ovudan 3 4 gün sknraydıya piskolojik mi yoksa gercek belirtimi bilmiyorum meme uclarimda hafif sizi var birazda rengi koyu geldi bana 2 3 gun hafif bel agrisi bi de saga kasikta batma vardi bugun cokta agrim yok ama belimde hi agri fazlalasti sende goguste koyulasma ya da sizi fln var mi
Çok az kalmış canım ilk hamile haberini senden alıcaz o zamanTekrarlarm canım inşallah haber ederim
21i canım
psikolojide cok etkiliyo canm yaben ne okusam onu yaşıyorum artkbendede gogusum uclari yaniyooo sonra sarki aklima takildi hergun okuyorum oda yaniyo buda yaniyo mit ozayin sarkiisi)))))
Çok az kalmış canım ilk hamile haberini senden alıcaz o zaman
dune kadar cok umutluydum ama ayin 12 sinden sdune kadr 3 tne test yaptim 6 gun erken gebelik 4 gun erken gebelik 1 de normal hic mi hayalet cizgi cikmaz ;( ve yok diyorum umudumu tam kaybediyorum opppp belirtiler geliyor uyuz oluyorum bakalim insallah vardircanm göğusum normaldede adet zmndada acımaz pek amaa bel ağrısı bendede var ben onu belirti olarak görmedimkasıklarım sabah kalkınca ağrı oluyo bazende ayktayken batma var Oda ne bilem Başkaaa hiç bişey yokumutsuzum senin 2 gün İnşAllah Vardır bişeyler
yaa İnşAllah bendede öyle olur cunki hic umudum yokKizlar bence herseye gulelim positive olalim yoksa cekilmez bu bekleyis . hamielik belirtileriyle adet benziyoo benim ilk hamileliiymdede bez\nzemisdi yaa hic umudum yokken kimizilar cikdi ve ilk burda paylasmisdim
bende yaptm canm cuma günü malesef bendede hüsrandune kadar cok umutluydum ama ayin 12 sinden sdune kadr 3 tne test yaptim 6 gun erken gebelik 4 gun erken gebelik 1 de normal hic mi hayalet cizgi cikmaz ;( ve yok diyorum umudumu tam kaybediyorum opppp belirtiler geliyor uyuz oluyorum bakalim insallah vardir
yarn bitane erken gebelik testi al yada normal ilk 10 dk icinde cikan cizgi gecerlidir cnm insallah vardirTekrarlarm canım inşallah haber ederim
21i canım
canm senin akıntın varmı?yarn bitane erken gebelik testi al yada normal ilk 10 dk icinde cikan cizgi gecerlidir cnm insallah vardir