Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm çok tşk ederim. Hepimiz için hayırlısı inşallah. Senin ilk mi olacakyaaa ben eridim maşallah rabbim nazarlardan korusun çok tatlı bi bebegin var kardeşi daha tatlı olur onun
Çok tşk ederim sağolunAllahim nazar degmesin MAsallah ne kadar tatlis bi bebek Allahim ya cok seker
Evet canım ilk olcak benimde böyle minnoş bi bebegim olur inşallah araları ne kadar olucak eğer hamilelik olursaCanm çok tşk ederim. Hepimiz için hayırlısı inşallah. Senin ilk mi olacak
Belki gec dollenme olmustur adetin gectikten sonra tekrarla bence adet oncesi hep moral bozucu oluyo Anlamadim gitti bilmiyorum ki a kasilmis kaslarim heralde hamile oldugumu bi an dusundum bebege bisey olur diye ondam sonra geldi hala akintili sokulmediBenim folik asit var ama umudum kırılınca onu da bıraktım bu ay hiç içmedim zaten az önce test yaptım negatif 2 günden az kaldı çıkardı olsaydı.
Allah Allah niye öyle oldu ki regl yakın diye mi acaba.
İnşallah bu salgın çabuk biter de biz de bir sorun varsa çaresine bakarız
İnşallah canım. Tam şu an hamile kalsam 2 yaş olacak. Bakalım kısmet ne zamana :)Evet canım ilk olcak benimde böyle minnoş bi bebegim olur inşallah araları ne kadar olucak eğer hamilelik olursa
Belki gec dollenme olmustur adetin gectikten sonra tekrarla bence adet oncesi hep moral bozucu oluyo Anlamadim gitti bilmiyorum ki a kasilmis kaslarim heralde hamile oldugumu bi an dusundum bebege bisey olur diye ondam sonra geldi hala akintili sokulmedi
ay hadi inşallah canım. İlk hamileliğin nasıl olmuştu hemen mi kaldın yoksa kaç ay denemiştinİnşallah canım. Tam şu an hamile kalsam 2 yaş olacak. Bakalım kısmet ne zamana :)
Bakalim hayrolsun insan burda takip edince daha da umutlaniyo hemen hamile kalinir diye korundum kac ay bilseydim yapmazdimSanmıyorum canım yarın bile gelir belki reglim, sağlık olsun diyelim
Benim de bazen 3-4 gün sökülmüyor kahverengi leke şeklinde geliyor.
Bende hiç test yapmam, yumurtlamadan 2 gün öncesi cinsel isteğim artar, durduk yere çok kaygan uzayan şekilde ıslanırım, zaten tam yumurtlayacağım gün boyu süren mittelschmerz sancısı oluyor. Doktorum bu yüzden çok şanslısın demişti, her kadında bu ağrı olmazmış.Kızlar ovulasyon testi önemli ama kendinizde anlıyorsunuz zaten doğurganlık zamanını vücutta değişiklikler olmaya başlıyor yani bende oluyor
Kaç ay korundun canım sen? Haplamı korundun?Bakalim hayrolsun insan burda takip edince daha da umutlaniyo hemen hamile kalinir diye korundum kac ay bilseydim yapmazdim
Tüp bebek :) belki bu sefer kendiliğinden olur diye başladık bakalım.belli Bi problemimiz yok. 2 buçuk sene denedik tam olmadı.ay hadi inşallah canım. İlk hamileliğin nasıl olmuştu hemen mi kaldın yoksa kaç ay denemiştin
Bakalim hayrolsun insan burda takip edince daha da umutlaniyo hemen hamile kalinir diye korundum kac ay bilseydim yapmazdim
cnm ben 3 4 tane yaptım hıc bırı daalmadı var gıbı gelıyor bana yarn bı test tekrarla ılk 10 dk kadar cıkrsa gecerlıEki Görüntüle 2622338
%99 test bozuk kızlar ilk 1 dk bekledim çizgi filan göremedim bıraktım gittim bu da yarım saat sonraki hali tabi zaten geçersiz sayılıyor.
Her türlü olmuyor ya bozuk ya geçersiz ama yine de çift çizgi görmek güzelmiş
İdrarı sanki çok damlatmışsın canım Bi daha yapsana neden olmasınEki Görüntüle 2622338
%99 test bozuk kızlar ilk 1 dk bekledim çizgi filan göremedim bıraktım gittim bu da yarım saat sonraki hali tabi zaten geçersiz sayılıyor.
bozuga benzemiyo amma control cgizisi belirmisse bozuk deildir gebelik var hayirli ugurlu olsunEki Görüntüle 2622338
Hangi marka bu test, bende böyle çıksa ben pozitif sayardımEki Görüntüle 2622338
bozuga benzemiyo amma control cgizisi belirmisse bozuk deildir gebelik var hayirli ugurlu olsun