Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ağlıyorum o teselli ediyo o da üzülüyor biliyorum ama işte aşırı duygusalım
regl oldum dye aglayıp ona yansıtmak istemiyorum. Hep aynı laflar zaten niye acele ediyosun illaki olcak daha zamanı değil demekki dogru söylüyo ama o an psikolojin alt üst zaten.

regl oldum dye aglayıp ona yansıtmak istemiyorum. Hep aynı laflar zaten niye acele ediyosun illaki olcak daha zamanı değil demekki dogru söylüyo ama o an psikolojin alt üst zaten.
valla benım koca da aynı temın sakadan gel bebek yapalım dedım zamanı degıl dıyor kırıldım acıkcası dedıgıne

Öyle aynı şeyler ama o an onları duymak iyi geliyor

Senin günün de yaklaştı hadı bakalım müjdeyi bekliyorum senden ☺
cnm ınsallah pozıtıf olur kocama da hıc soylemeyecegım cok pıs kustum zamanı degıl dedı ya ne yanı sımdı nasıl algılamam lazım bunu benı gelecekte gormuyormu ?

demı ılk gebelıkte de boyle koyulasmaya basladı sımdı de baktım meme uclarının etrafı komple koyulasmıs kucuk kucuk lsıyah lekeler olusmus
evet kuzum benim önceki gebeliğimde de meme uclarımın rengi koyulaşmışdı elleyince acı da olur diyolardı bende olmamıstı mesala

Merhaba arkadaşlar rabbim herkese hayirli bir evlat nasip etsin mayis 13 bat tarihim ekler misin canm Azze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…