- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
ne yazmis ki ben tam anlayamadim olayi merak ettim acikcasiBilmiyorum ki biri yazmış böyle biri var diye ben de ona cevap yazdım
Canım ama daha çoook erken sen kendi kendini helak ediyorsun daha adetin geçmesini bırak adet gelmedi bileKESKEEEE nerde bende o kismetyine nekativ nekativ nekativvv boguluyrum artikk yyaa
Ya işte sırf midesi bulanıyor diye bebek aldıran biri varmış :))ne yazmis ki ben tam anlayamadim olayi merak ettim acikcasidedikoduyu severim haha
gelecek gibi bi belirti deyok ya ara ara kasik agrisi tatli bi bel agrisi bukadarCanım ama daha çoook erken sen kendi kendini helak ediyorsun daha adetin geçmesini bırak adet gelmedi bile
yuhh biz burda senelerce ugrasalim milet midesi bulaniyor diye kurtaj olsun allahim boyle kadinlara niye veririyosun yaYa işte sırf midesi bulanıyor diye bebek aldıran biri varmış :))
Saatler günler senin düşmanın şu an biliyorum ama az sabır canım lütfen helak etme kendini böyle :)gelecek gibi bi belirti deyok ya ara ara kasik agrisi tatli bi bel agrisi bukadar
Ah kuzucuuum sakiin ol. Pozitif olcak inan bekle braz dahaa.gelecek gibi bi belirti deyok ya ara ara kasik agrisi tatli bi bel agrisi bukadar
İşte ben de o yüzden beddua edecek gibi oldum ya... Elime verseler de bi girişsem terlikle :))yuhh biz burda senelerce ugrasalim milet midesi bulaniyor diye kurtaj olsun allahim boyle kadinlara niye veririyosun ya
Ben de duydum bu olayı gerçek olmadığına inanmak istiyorum ki burada ne kadar çok bebek isteyen anne adayları var yapılan canilikten başka birşey değilYa işte sırf midesi bulanıyor diye bebek aldıran biri varmış :))
Haha evet ya kimin ne zaman olacağı belli olmuyor ne diyelim Allah hayırlısını doğru zamanda versin :)Valla artık hemen hamile kalanların sayısı o kadar azaldı ki tedavisiz hamilelik bile zor. Bak üstte ki arkadaş 1 senedir problem olmadıgı halde olmuyomus. Pat diye hamile kalanları ayakta alkıslıyorum
Saatler günler senin düşmanın şu an biliyorum ama az sabır canım lütfen helak etme kendini böyle :)
ay insallah kizlar ya umutluydum okadar cok simdi hic umudum kalmadi insallah erken yapiyorum diye cikmiyordurAh kuzucuuum sakiin ol. Pozitif olcak inan bekle braz dahaa.
Ne yiyolarmış ne içiyolarmış ben anlamıyorum ki3 yakin arkadasimin 3 û de istedikleri ilk ay hamile kaldılar suan ikisi hamile biri doğum yapti. Onlar adina cok mutluyum ama insan biraz tuhaf buruk hissediyo
Bak bizim bi artı yanımızda bebegi olmayan kisinin yanında böyle seyler konsmcaz. Onun kırılıp üzülceğini düşünürz.Bir aradayken dönen bebek beşik kiyafet doktor ikili test şeker yüklemesi vs.muhabbetleri de extra moral bozma paketi gibi
Bunları konuşma sırası bizede gelecekBir aradayken dönen bebek beşik kiyafet doktor ikili test şeker yüklemesi vs.muhabbetleri de extra moral bozma paketi gibi
Çok haklısın canım maalesef bu kimsenin aklına gelmiyoBak bizim bi artı yanımızda bebegi olmayan kisinin yanında böyle seyler konsmcaz. Onun kırılıp üzülceğini düşünürz.
Çok haklısın ben asla şımarıklık yapmiycam olursa hamilelik konusunda. Büyük konuşmak gibi olmasın inşallah dikkat ederim yapmam çünkü biliyorum içten içe canın ne kadar yandığını. Benden 2 sene sonra evlenen arkadaşlarımın bile karnı burnunda önce seviniyorum sonra gözlerim doluyor kıskançlık değil burukluk...Bak bizim bi artı yanımızda bebegi olmayan kisinin yanında böyle seyler konsmcaz. Onun kırılıp üzülceğini düşünürz.
Tamamen kader canlar. Ben evlendim pko hastasıyım bir yılda adet olurum o da ilaç ile kahverengi gelirdi. Evlendim 11. Gün hamile kalmışım ki bir haftası zaten eşimin ailesinin yanında ilişki olmadan geçti. Ama nasip değilmiş ki 4 aylıkken kaybettim. Çok geç olmamakla beraber Rabbim sağlıklı hayırlı kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin bize inşallahNe yiyolarmış ne içiyolarmış ben anlamıyorum ki
Insallah bu başlıktan hepimiz o konulara transfer oluruzBunları konuşma sırası bizede gelecek