Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çünkü yaşamadıkları için anlamıyolar canım. Biz neler düşünüyoruz neler hissediyoruz icimizi bi bilseler agızlarını acmazlar :KK42:
Neyse moral bozmak yok . Birbirimize güzel haberler vereceğimiz günler de gelecek Allahın izniyle .:anneadayı::KK200:

Çok haklısın ben asla şımarıklık yapmiycam olursa hamilelik konusunda. Büyük konuşmak gibi olmasın inşallah dikkat ederim yapmam çünkü biliyorum içten içe canın ne kadar yandığını. Benden 2 sene sonra evlenen arkadaşlarımın bile karnı burnunda önce seviniyorum sonra gözlerim doluyor kıskançlık değil burukluk...
Bunun adı tabi ki kıskanclık degil ama bi yandan sevinip bi yandan kendin icin üzülüyosun. Canımı cok acıtan bi olay vardı. Ben yeni düşük yapıp kürtaj olmuşum 2 hafta felan olmuştur anca. Görümcem hamileymiş yeni ultrason görüntüsünü atmıştı whatsapp duruma bide ikinci cocugu olcak ilk cocugu olsa heves edip atmış derdim ama o kadar canım yandı ki ağladım saatlerce. Ben olsam yapmazdm asla yapmazdım.

Tamamen kader canlar. Ben evlendim pko hastasıyım bir yılda adet olurum o da ilaç ile kahverengi gelirdi. Evlendim 11. Gün hamile kalmışım ki bir haftası zaten eşimin ailesinin yanında ilişki olmadan geçti. Ama nasip değilmiş ki 4 aylıkken kaybettim. Çok geç olmamakla beraber Rabbim sağlıklı hayırlı kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin bize inşallah
O yüzden hep dua ederken sağlıklı gebelik istemek gerekiyo

Bunun adı tabi ki kıskanclık degil ama bi yandan sevinip bi yandan kendin icin üzülüyosun. Canımı cok acıtan bi olay vardı. Ben yeni düşük yapıp kürtaj olmuşum 2 hafta felan olmuştur anca. Görümcem hamileymiş yeni ultrason görüntüsünü atmıştı whatsapp duruma bide ikinci cocugu olcak ilk cocugu olsa heves edip atmış derdim ama o kadar canım yandı ki ağladım saatlerce. Ben olsam yapmazdm asla yapmazdım.

Çok üzüldüm senin adına canın benim... Düpedüz zalimlik bu başka bir şey değil. Bilerek yapmadıysa da geri zekalılık çünkü insan önce bi düşünür yengem iki hafta önce kürtaj oldu diye. Gerçekten Allah düşüncesiz ve acımasız insanların şerrinden korusun.

Çok üzüldüm senin adına canın benim... Düpedüz zalimlik bu başka bir şey değil. Bilerek yapmadıysa da geri zekalılık çünkü insan önce bi düşünür yengem iki hafta önce kürtaj oldu diye. Gerçekten Allah düşüncesiz ve acımasız insanların şerrinden korusun.
Kim olsa düşünür 7 kat yabancısı değilim ki. Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyebilirim ki. Bu benim imtihanım. Acı ceke ceke atlatıcam. Rabbim beterlerinden korusun.

Benim de görümcemle her şeyimiz biz aile tanışması nişan düğün hep aynı zamanlar adlarımız bile aynı, aynı okuldaydık falan. O benden aylar sonra evlendi şimdi bi kızı var birkaç aylık ben malum :) İnsanın içi buruluyor işte. Çocuğu görmedim bile biliyo musun. Nasip olmadı yani ben de fotoğrafını bile merak etmedim göresim gelmiyor..

Kim olsa düşünür 7 kat yabancısı değilim ki. Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyebilirim ki. Bu benim imtihanım. Acı ceke ceke atlatıcam. Rabbim beterlerinden korusun.
Yarına kalır yanına kalmaz canım senin içinin acısını Rabbim senden çok hissetmiştir buna mukabil de mükafatı olur inşallah.

Benim de görümcemle her şeyimiz biz aile tanışması nişan düğün hep aynı zamanlar adlarımız bile aynı, aynı okuldaydık falan. O benden aylar sonra evlendi şimdi bi kızı var birkaç aylık ben malum :) İnsanın içi buruluyor işte. Çocuğu görmedim bile biliyo musun. Nasip olmadı yani ben de fotoğrafını bile merak etmedim göresim gelmiyor..
Bu cok acıtıyo işte. Ben bazen Allahım niye ben diye sorgulardım. Cok canım yanıyodu. Senin neler hissettigini anlayabiliyorum. Senin gözüne sokmasınlar da bazı şeyleri. Rabbim bize en güzelini hazırlıyo. Biz imtihan oluyoruz ve tabiki mükafatı en güzeli olcak :KK200:

Bu cok acıtıyo işte. Ben bazen Allahım niye ben diye sorgulardım. Cok canım yanıyodu. Senin neler hissettigini anlayabiliyorum. Senin gözüne sokmasınlar da bazı şeyleri. Rabbim bize en güzelini hazırlıyo. Biz imtihan oluyoruz ve tabiki mükafatı en güzeli olcak :KK200:
Valla canım gözüme sokmuyorlar ama iki güne bir haber ya arkadaşımdan ya akrabadan ve dediğim gibi hep benden sonra evlenenler... :)

İnşallah dediğin gibi olur Rabbim güzelleştirdiği için geciktiriyodur ☺️

X