Yeni ay yeni umut demekBende aglıyom regl günü sonra yeni gün yeni umutlar napalım elden bişey gelmiyo ki
Beni de ekler misiniz. Son adet tarihim 27 marttı. Bat tarihi nedir bilmiyorumHoşgeldin aramıza canım listeye ekliyorum senibiraz kendinden bahsetsene ne zamandır deniyosun kaç yaşındasın
Öyle canım. Yapcak bise yok ki regl oluyosun üzülüyosun sonra öbür ya calısmalara devamYeni ay yeni umut demek
Beklenen adet tarihi yani canımBeni de ekler misiniz. Son adet tarihim 27 marttı. Bat tarihi nedir bilmiyorum
24 Nisan da bekliyorumBeklenen adet tarihi yani canımbu ay kaçında oluyosun?
Tamam listeye ekliyorum canım24 Nisan da bekliyorum
Tamam listeye ekliyorum canımBelirtilerin var mı?
Teşekkür ederimŞu an adet belirtilerim yok
Benim de 2 saat sürüyorBende aglıyom regl günü sonra yeni gün yeni umutlar napalım elden bişey gelmiyo ki
Haaa o o muymuşBir derdım var forumlarda var cnm bi bak, milletin abuk sabuk bırsıru derdı var, girip sinirlenip çıkıyorum
Şimşek işaretine mi tıkliycamBildirimlerin yanındaki işarete tıkla, bak orda konu acmıslar kiminin yanında bir derdim var (bdv) yazıyor.. Onlar işte
Ben ayrılık sonrası erkek tarafı moduna geçiyorum hiçbir şey yokmuş gibi vur patlasın çal oynasın. Patlayan içimde patlıyor ama olsunBenim de 2 saat sürüyor
Haaa o o muymuş
Aynen ben ordan giriyorum güncel yazılanlar cıkıypr orda, kafa dagıtıyosun, biraz sinirlenebilirsinŞimşek işaretine mi tıkliycam
O da güzelBen ayrılık sonrası erkek tarafı moduna geçiyorum hiçbir şey yokmuş gibi vur patlasın çal oynasın. Patlayan içimde patlıyor ama olsun
Eşim evdeyken aglayamıyom hep icime atıyom pat diye patlıcamBenim de 2 saat sürüyor
Hahah şimdi bakıcam biraz sinirleneyim bariAynen ben ordan giriyorum güncel yazılanlar cıkıypr orda, kafa dagıtıyosun, biraz sinirlenebilirsinben diyim de
Hahah bende o yazıları okuyorum, bir tek sinirlenen ben değilmişimAynen ben ordan giriyorum güncel yazılanlar cıkıypr orda, kafa dagıtıyosun, biraz sinirlenebilirsinben diyim de
Bende şubat ayında aynısını yasadım midem bulanıyo sanıyorum. Sanıyorum diyorum cunku öyle bise olsa hamile olırdumcok sık lavaboya cıkıyorum işte uyku hali göğüslerde siskinlik dedim hamileyim yasasın sonra regl geldi gelmeyesice
Ahh aynen birkaç ay önce resmen çok belirgin belirtiler yaşadım yumurtlamadan itibaren inanılmaz göğüs hassasiyeti vardı yürürken bile ve hamilelerinki gibi olmuştu. Başka bi sürü küçük belirti daha vardı çok eminimdim ama gününde oldum yine :))
Yakında listede isimlerimizin yanında bu emojiden olcakDemek ki neymiş kızlar, testlerde çift çizgiyi görene kadar umutlanmıyoruz
Ne kadar başarılı oluruz bilmem.
Bu emoji ne kadar güzel
Hay ağzın bal yesin :)Yakında listede isimlerimizin yanında bu emojiden olcak
Hangi konulara giriyorsunuz ben birkaç tane baktım ama yeterince sinirlenemedim hahahHahah bende o yazıları okuyorum, bir tek sinirlenen ben değilmişim