- 27 Aralık 2019
- 9.056
- 10.588
Oyy oyy cabuk regl zamanı gelsin istiyom ama regl gelmesinHay ağzın bal yesin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy oyy cabuk regl zamanı gelsin istiyom ama regl gelmesinHay ağzın bal yesin :)
Yaa ne mutlu olurum ne çok severim mayıs ayını olursa Allahım inşallah nolur yaOyy oyy cabuk regl zamanı gelsin istiyom ama regl gelmesin
miniklerimiz anneleriniz sizi askla bekliyo tlc de beşizler var ya izledin mi hiç . Allahım ölüyorum onlaraYaa ne mutlu olurum ne çok severim mayıs ayını olursa Allahım inşallah nolur ya
Bir genc kız vardı mesela sürtünmeyle bisiler yaşamış erkek arkadaşıyla hamile oldugunu falan düsunüyor test yapmış tabiki negatif çıkmış ama hala hamile olabilecegini düşünüyor falan yani bunun gibi yazanlar falan var bir de erkek olup hesap açıp hikayeler uyduranlar baya oyalıyor açıkçası kafa dagıtmaya birebirHangi konulara giriyorsunuz ben birkaç tane baktım ama yeterince sinirlenemedim hahah
Öyle bi şeyi ben de okumuştum düpedüz geri zekalılık yav :)Bir genc kız vardı mesela sürtünmeyle bisiler yaşamış erkek arkadaşıyla hamile oldugunu falan düsunüyor test yapmış tabiki negatif çıkmış ama hala hamile olabilecegini düşünüyor falan yani bunun gibi yazanlar falan var bir de erkek olup hesap açıp hikayeler uyduranlar baya oyalıyor açıkçası kafa dagıtmaya birebir
Canım ni vakti zamanı var demekki. Stres yapıyosan ondan da olabilir1yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor doktora gittik esimdede bendede bi sorun görülmedi hayıt tohumu ,g-besin,folik asit kullanıyorum acaba piskolojikmi olmuyor
Tamamen zaman meselesi canım eğer doktor Bi şey bulamadıysa inan ki vakti gelmeden olmuyor1yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor doktora gittik esimdede bendede bi sorun görülmedi hayıt tohumu ,g-besin,folik asit kullanıyorum acaba piskolojikmi olmuyor
Evet hemen olmaz diyenler var adetim düzenli ama daha önce hiç denemedik. Tek korkum hamilelik dönemimde kontrollerin sorun yaşatması inşallah mayıs haziran gibi iyice hastalık geçer. 9 yıl sonra evlendik 9 aylık evliyim hastalık tam bizim döneme denk geldi :)Canım bence alma. Bak bugün vaka sayısında da ölüm sayısında da azalma var. Haftaya pik görürüz diyolar sonrası gerileme yasancak zaten. Ki hemen hamile kalıp kalamıcamız bile belli degil. Kalsak bile öğrendik ettik diyene kadar azalır virüs. Biz ülke olarak iyiye gidiyoruz kötüye değil. Bence erteleme
Büyük ihtimal öyle canım ya işte elde degilki ay sonu yaklaştıkça heyecanlanıyorum ama kısmet diyelimCanım ni vakti zamanı var demekki. Stres yapıyosan ondan da olabilir
Aynen öyle kısmet diyip bekliycez napalımTamamen zaman meselesi canım eğer doktor Bi şey bulamadıysa inan ki vakti gelmeden olmuyor
Valla artık hemen hamile kalanların sayısı o kadar azaldı ki tedavisiz hamilelik bile zor. Bak üstte ki arkadaş 1 senedir problem olmadıgı halde olmuyomus. Pat diye hamile kalanları ayakta alkıslıyorumEvet hemen olmaz diyenler var adetim düzenli ama daha önce hiç denemedik. Tek korkum hamilelik dönemimde kontrollerin sorun yaşatması inşallah mayıs haziran gibi iyice hastalık geçer. 9 yıl sonra evlendik 9 aylık evliyim hastalık tam bizim döneme denk geldi :)
kkim kiz o ?Dalga geçmek için değilse eğer bebek hasreti çeken tüm annelerin ahı onun üstüne olsun diycem de demiyorum... Midem bulanıyor diye bebek aldırmak nedir ya
BAT Tarihin ne zaman canım listeye yazalımBüyük ihtimal öyle canım ya işte elde degilki ay sonu yaklaştıkça heyecanlanıyorum ama kısmet diyelim
26 sı canımBAT Tarihin ne zaman canım listeye yazalım
POZİTİFFFbirsey soyliyim dayanamadim bugun yine test yaptiiiiimmm tamin edin sonuc ne
Bilmiyorum ki biri yazmış böyle biri var diye ben de ona cevap yazdımkkim kiz o ?
Keşke pozitif olsaaabirsey soyliyim dayanamadim bugun yine test yaptiiiiimmm tamin edin sonuc ne
Keşke pozitif olsaaa
KESKEEEE nerde bende o kismet yine nekativ nekativ nekativvv boguluyrum artikk yyaaPOZİTİFFF