Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bu ay tüm belirtileri yaşayıp tam günümde oldum, psikolojik olarak yapıyoruz belirti aramamak lazım başarabilirsek tabi
Bazen de bilerek görmezden geliyoruz mesela benim adetten birkaç gün önce çok hafif sancım olur o olunca anlarım ki yüzde yüz adet olucam. Ama buna rağmen acaba diyorum bazen. Kendimizi kandırıyoruz sonra da üzülüyoruz işte

Ya kızlar bende bu aylarda düşünüyordum ama virüsten dolayı askıya aldım of
Canım bence alma. Bak bugün vaka sayısında da ölüm sayısında da azalma var. Haftaya pik görürüz diyolar sonrası gerileme yasancak zaten. Ki hemen hamile kalıp kalamıcamız bile belli degil. Kalsak bile öğrendik ettik diyene kadar azalır virüs. Biz ülke olarak iyiye gidiyoruz kötüye değil. Bence erteleme

o ümitsizlik yok mu hiç bende leke geldigi zaman belki devamı gelmez diye umut ediyorum tabi sonra sökülyo

o ümitsizlik yok mu hiç bende leke geldigi zaman belki devamı gelmez diye umut ediyorum tabi sonra sökülyo
O lekeyi adetten bir hafta önce görmek ve yerleşme kanaması olması... Allahım nasip et yaa

amin canım. Ovulasyon takibi mi yapıyosun yoksa kendin mi takip ediyosun yumurtlamayı?
Geçen ay ilk defa ovulasyon testi ile takip ettim. Bu ay da öyle yapacağım. Zaten pazartesi günü doktora da gideceğim bakalım hayırlısı.

Yok bugün birkaç konuda daha gördüm kk gibi bişey sanırım ama bilmiyorum tam :)
Bildirimlerin yanındaki işarete tıkla, bak orda konu acmıslar kiminin yanında bir derdim var (bdv) yazıyor.. Onlar işte

Eklentiler

• Screenshot_20200418-215449.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…