Hosgeldin canım topiğimize. İnşallah hamile kalmış olarak ayrılırsın bu topiktenAzze beni de ekler misiniz bat 16 mayıs
Bazen de bilerek görmezden geliyoruz mesela benim adetten birkaç gün önce çok hafif sancım olur o olunca anlarım ki yüzde yüz adet olucam. Ama buna rağmen acaba diyorum bazen. Kendimizi kandırıyoruz sonra da üzülüyoruz işteBen de bu ay tüm belirtileri yaşayıp tam günümde oldum, psikolojik olarak yapıyoruzbelirti aramamak lazım başarabilirsek tabi
Canım bence alma. Bak bugün vaka sayısında da ölüm sayısında da azalma var. Haftaya pik görürüz diyolar sonrası gerileme yasancak zaten. Ki hemen hamile kalıp kalamıcamız bile belli degil. Kalsak bile öğrendik ettik diyene kadar azalır virüs. Biz ülke olarak iyiye gidiyoruz kötüye değil. Bence ertelemeYa kızlar bende bu aylarda düşünüyordum ama virüsten dolayı askıya aldım of
o ümitsizlik yok mu hiçBazen de bilerek görmezden geliyoruz mesela benim adetten birkaç gün önce çok hafif sancım olur o olunca anlarım ki yüzde yüz adet olucam. Ama buna rağmen acaba diyorum bazen. Kendimizi kandırıyoruz sonra da üzülüyoruz işte
Kullanıcı adı galibaBdv ne canım
O lekeyi adetten bir hafta önce görmek ve yerleşme kanaması olması... Allahım nasip et yaao ümitsizlik yok mu hiçbende leke geldigi zaman belki devamı gelmez diye umut ediyorum tabi sonra sökülyo
Yok bugün birkaç konuda daha gördüm kk gibi bişey sanırım ama bilmiyorum tam :)Kullanıcı adı galiba
Hosbuldum. İnşallahHosgeldin canım topiğimize. İnşallah hamile kalmış olarak ayrılırsın bu topiktenne zamandır deniyosun?
Bir derdım var forumlarda var cnm bi bak, milletin abuk sabuk bırsıru derdı var, girip sinirlenip çıkıyorumBdv ne canım
ÜzülmüştürYeni bat sordum ama cvp yok
inşallah olcak görmesekte olur regl gelmesindeO lekeyi adetten bir hafta önce görmek ve yerleşme kanaması olması... Allahım nasip et yaa
amin canım. Ovulasyon takibi mi yapıyosun yoksa kendin mi takip ediyosun yumurtlamayı?Hosbuldum. İnşallahİsteyen herkese versin Allah. 5 aydır deniyorum bu 6. Ay olacak.
Anlıyorum bende ne duygular içinde oluyodumÜzülmüştür
Geçen ay ilk defa ovulasyon testi ile takip ettim. Bu ay da öyle yapacağım. Zaten pazartesi günü doktora da gideceğim bakalım hayırlısı.amin canım. Ovulasyon takibi mi yapıyosun yoksa kendin mi takip ediyosun yumurtlamayı?
Bildirimlerin yanındaki işarete tıkla, bak orda konu acmıslar kiminin yanında bir derdim var (bdv) yazıyor.. Onlar işteYok bugün birkaç konuda daha gördüm kk gibi bişey sanırım ama bilmiyorum tam :)
Kendini toparar döner aramıza, gelecek aya yeni umutla devam eder inşallahAnlıyorum bende ne duygular içinde oluyodum
Hadi hayırlısı canım inşallah bu ay olurGeçen ay ilk defa ovulasyon testi ile takip ettim. Bu ay da öyle yapacağım. Zaten pazartesi günü doktora da gideceğim bakalım hayırlısı.
Geçen ay ilk defa ovulasyon testi ile takip ettim. Bu ay da öyle yapacağım. Zaten pazartesi günü doktora da gideceğim bakalım hayırlısı.
Bende aglıyom regl günü sonra yeni gün yeni umutlar napalım elden bişey gelmiyo kiKendini toparar döner aramıza, gelecek aya yeni umutla devam eder inşallah
İnşallahHadi hayırlısı canım inşallah bu ay olur