Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var canım hamilesin Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah

aa pardon cnm sen o bayan degılmıssın sorry ama gebelık var bence tebrıkler

Ciddi misin, umutlanmaya yer arıyorum zaten

Hiç bir belirtim yok ama nasıl birşey ki bu hamilelik, belirtim olacak mı anlayacak mıyım hissedecek miyim acaba olunca, kafamda deli sorular
Bende şubat ayında aynısını yasadım midem bulanıyo sanıyorum. Sanıyorum diyorum cunku öyle bise olsa hamile olırdum cok sık lavaboya cıkıyorum işte uyku hali göğüslerde siskinlik dedim hamileyim yasasın sonra regl geldi gelmeyesice

çizgi görünüyo ama bu iğnenin belli bi süre etkisi oluyomuş galiba yarın tine tekrarla koyulaşma oluyo mu görmüş olursun hem

çizgi görünüyo ama bu iğnenin belli bi süre etkisi oluyomuş galiba yarın tine tekrarla koyulaşma oluyo mu görmüş olursun hem
Bende öyle düşündüm canım ama dünde normal test yaptım hiç çizik çıkmadı bu sabah erken gebelik trsti böyle cıktı o yüzden kafam karıştı biraz bakalım tekrarlıcam testi

Napalıım beybisuuu ben çörek yapıyorum evde durdukca anca hamur işi tatlı sen napıyosun nasıl hissediyosun? Regl günün yaklasıo
evt cnm napıyım sabah kaltım ev dı yemektı bı uzandım laptopu aldım yamacıma ytaktan kalkasım yok uyku basıyo gezıyom o konudan bu konuya

Bende öyle düşündüm canım ama dünde normal test yaptım hiç çizik çıkmadı bu sabah erken gebelik trsti böyle cıktı o yüzden kafam karıştı biraz bakalım tekrarlıcam testi
İnşallah vardır karnında tatlı bi kuşşş İnşallah koyulaşma olur bizede haber ver canım

uykusuzum kuzum sabah 5 te yattım 11 de kalktım tum gece pubg oynadık kızlarla

bence olabilir iğnenin etkisi geçmiştir harhalde
Bizim dualar işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…