Var canım hamilesin Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
aa pardon cnm sen o bayan degılmıssın sorry ama gebelık var bence tebrıklerKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
Yanlış kişiyle karıştırıyo olabilir misinccnm bunun uzerıne konu actıgında 15 dk soyledın burda 5 dıyorsun
İnşallah öyledir canımm Allah razı olsunnVar canım hamilesin Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Öyledir inşallahh canım teşekkürleraa pardon cnm sen o bayan degılmıssın sorry ama gebelık var bence tebrıkler
Bende şubat ayında aynısını yasadım midem bulanıyo sanıyorum. Sanıyorum diyorum cunku öyle bise olsa hamile olırdumCiddi misin, umutlanmaya yer arıyorum zaten
Hiç bir belirtim yok ama nasıl birşey ki bu hamilelik, belirtim olacak mı anlayacak mıyım hissedecek miyim acaba olunca, kafamda deli sorular
çizgi görünüyoKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
Napalıım beybisuuu ben çörek yapıyorum evde durdukca anca hamur işi tatlıslm canlar ne yapıyorsunuz
Bende öyle düşündüm canım ama dünde normal test yaptım hiç çizik çıkmadı bu sabah erken gebelik trsti böyle cıktı o yüzden kafam karıştı biraz bakalım tekrarlıcam testiçizgi görünüyoama bu iğnenin belli bi süre etkisi oluyomuş galiba yarın tine tekrarla koyulaşma oluyo mu görmüş olursun hem
evt cnm napıyım sabah kaltım ev dı yemektı bı uzandım laptopu aldım yamacımaNapalıım beybisuuu ben çörek yapıyorum evde durdukca anca hamur işi tatlısen napıyosun nasıl hissediyosun? Regl günün yaklasıo
İnşallah vardır karnında tatlı bi kuşşşBende öyle düşündüm canım ama dünde normal test yaptım hiç çizik çıkmadı bu sabah erken gebelik trsti böyle cıktı o yüzden kafam karıştı biraz bakalım tekrarlıcam testi
işler bitmyo kiiii. Uyku basıyo dmek hmm şüphelievt cnm napıyım sabah kaltım ev dı yemektı bı uzandım laptopu aldım yamacımaytaktan kalkasım yok uyku basıyo gezıyom o konudan bu konuya
Geceyle gündüz karışmış deseneuykusuzum kuzum sabah 5 te yattım11 de kalktım tum gece pubg oynadık kızlarla
aynen ama bu aksam duzene sokmam lazım adam uyuyor bede oturma odasına gecıyorm rahatoyun oynayayım dıyeGeceyle gündüz karışmış desene
İnşallah canım olursa haber veririimİnşallah vardır karnında tatlı bi kuşşşİnşallah koyulaşma olur bizede haber ver canım
Şuan keşke midem bulansa başım dönse diyorumBizde dertlencek miyiz bebislerden? Uyumuyo,durmuyo,aglıyo
bence olabilirKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
İnşallah öyledir canım inşallah hepimiz güzel haberler alırızbence olabilir ☺iğnenin etkisi geçmiştir harhalde
Bizim dualar işe yarıyor❤
Yaaa bende bi diziye başladım 3 gündür deli gibi izliyorum onu gece 3 te yatıp 11 de kalkıyorum ben deuykusuzum kuzum sabah 5 te yattım11 de kalktım tum gece pubg oynadık kızlarla