Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
İğne hakkında pek bilgim yok ama burda on gün içinde etkisinin bittiğini okumuştum inşallah gebeliktir yarın sabah idrarın ile tekrar yap bence 🤲

Evet ya inşallah ilkte çok istifra etmiştim inşallah yine istifra ediyim başım dönsün yorgan döşek yatayım yeterki sağlıklı bebeğim olsun hiç şikayet etmicem
İnşallahh sağlıklı olsun da geç olsun cnm, arkadslar bazı örnekler anlatıyorlar, gebelik yaslayıp da gebeliği sonşandırmak zorunda kalan insanlardan bahsediyorlar.. Bilmiyorum ama anlattıklarında bile mahvoluyorumkendi başıma gelse ne olurum 😔allahım herkese en hayırlısını nasip etsin.. Bdv de bi kız cok midesi bulanıyor dıye kurtaj olmus ya aklıma o geliyo hep

İnşallahh sağlıklı olsun da geç olsun cnm, arkadslar bazı örnekler anlatıyorlar, gebelik yaslayıp da gebeliği sonşandırmak zorunda kalan insanlardan bahsediyorlar.. Bilmiyorum ama anlattıklarında bile mahvoluyorumkendi başıma gelse ne olurum 😔allahım herkese en hayırlısını nasip etsin.. Bdv de bi kız cok midesi bulanıyor dıye kurtaj olmus ya aklıma o geliyo hep
Benim de ilk bebeğim kalbi durdu kürtajla sonlandı 😣😥nasıl bişey mide bulamasındna kürtaj olmak ya kesin dalga geçmek amaçlı yazdı

Ben kendime güvenmem artık 😅

Mart ayında tamam oldu demiştim göğüslerim kasıklarım filan nasıl ağrıyordu.

Hatta bir sabah erkenden kalktım eşimin kıyafetlerini ütülüyorum uykulu uykulu birden burnuma mis gibi börek kokusu geldi.

Uyku sersemi ütüyü kokluyorum nerden geliyor diye :KK70:

Regle de az kalmıştı epey umutlanmıştım ama sonu hüsran :63:
Ahh aynen birkaç ay önce resmen çok belirgin belirtiler yaşadım yumurtlamadan itibaren inanılmaz göğüs hassasiyeti vardı yürürken bile ve hamilelerinki gibi olmuştu. Başka bi sürü küçük belirti daha vardı çok eminimdim ama gününde oldum yine :))

Bdv ne canım

Benim de ilk bebeğim kalbi durdu kürtajla sonlandı 😣😥nasıl bişey mide bulamasındna kürtaj olmak ya kesin dalga geçmek amaçlı yazdı
Dalga geçmek için değilse eğer bebek hasreti çeken tüm annelerin ahı onun üstüne olsun diycem de demiyorum... Midem bulanıyor diye bebek aldırmak nedir ya

Ya kızlar bende bu aylarda düşünüyordum ama virüsten dolayı askıya aldım of :KK43:

Ahh aynen birkaç ay önce resmen çok belirgin belirtiler yaşadım yumurtlamadan itibaren inanılmaz göğüs hassasiyeti vardı yürürken bile ve hamilelerinki gibi olmuştu. Başka bi sürü küçük belirti daha vardı çok eminimdim ama gününde oldum yine :))
Ben de bu ay tüm belirtileri yaşayıp tam günümde oldum, psikolojik olarak yapıyoruz😀 belirti aramamak lazım başarabilirsek tabi

X