- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
Amiinnn kuzum inşallahhİnşallah öyledir canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiinnn kuzum inşallahhİnşallah öyledir canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız❤
işsizlik bacım iişsizlık bızımkısı keske su karantına kalksa da ıse gıtsem eskısı gıbıYaaa bende bi diziye başladım 3 gündür deli gibi izliyorum onu gece 3 te yatıp 11 de kalkıyorum ben de
İğne hakkında pek bilgim yok ama burda on gün içinde etkisinin bittiğini okumuştum inşallah gebeliktir yarın sabah idrarın ile tekrar yap benceKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
Yaa hiç sorma biz de canlı derslere başladık, çocuklarımı çok özledimişsizlik bacım iişsizlık bızımkısı keske su karantına kalksa da ıse gıtsem eskısı gıbı
Evet ya inşallah ilkte çok istifra etmiştim inşallah yine istifra ediyim başım dönsün yorgan döşek yatayım yeterki sağlıklı bebeğim olsun hiç şikayet etmicemŞuan keşke midem bulansa başım dönse diyorum ❤
İnşallahh sağlıklı olsun da geç olsun cnm, arkadslar bazı örnekler anlatıyorlar, gebelik yaslayıp da gebeliği sonşandırmak zorunda kalan insanlardan bahsediyorlar.. Bilmiyorum ama anlattıklarında bile mahvoluyorumkendi başıma gelse ne olurum allahım herkese en hayırlısını nasip etsin.. Bdv de bi kız cok midesi bulanıyor dıye kurtaj olmus ya aklıma o geliyo hepEvet ya inşallah ilkte çok istifra etmiştim inşallah yine istifra ediyim başım dönsün yorgan döşek yatayım yeterki sağlıklı bebeğim olsun hiç şikayet etmicem
adet oldu cnmAzze cnm adet tarihi 17 Nisan olan arkadsın durumu ne oldu? Yazdı mı
Hadi yaa yeni bat vermemiş o yüzden bekliyr sandımadet oldu cnm
Benim de ilk bebeğim kalbi durdu kürtajla sonlandı nasıl bişey mide bulamasındna kürtaj olmak ya kesin dalga geçmek amaçlı yazdıİnşallahh sağlıklı olsun da geç olsun cnm, arkadslar bazı örnekler anlatıyorlar, gebelik yaslayıp da gebeliği sonşandırmak zorunda kalan insanlardan bahsediyorlar.. Bilmiyorum ama anlattıklarında bile mahvoluyorumkendi başıma gelse ne olurum allahım herkese en hayırlısını nasip etsin.. Bdv de bi kız cok midesi bulanıyor dıye kurtaj olmus ya aklıma o geliyo hep
Bi de kürtajdan 35 gün sonra pozıtıf test görmüş ya, kesinlikle dalga gecer gibiydi..Benim de ilk bebeğim kalbi durdu kürtajla sonlandı nasıl bişey mide bulamasındna kürtaj olmak ya kesin dalga geçmek amaçlı yazdı
İnşallah öyledir canım yapıcam tekrarİğne hakkında pek bilgim yok ama burda on gün içinde etkisinin bittiğini okumuştum inşallah gebeliktir yarın sabah idrarın ile tekrar yap bence
Ahh aynen birkaç ay önce resmen çok belirgin belirtiler yaşadım yumurtlamadan itibaren inanılmaz göğüs hassasiyeti vardı yürürken bile ve hamilelerinki gibi olmuştu. Başka bi sürü küçük belirti daha vardı çok eminimdim ama gününde oldum yine :))Ben kendime güvenmem artık
Mart ayında tamam oldu demiştim göğüslerim kasıklarım filan nasıl ağrıyordu.
Hatta bir sabah erkenden kalktım eşimin kıyafetlerini ütülüyorum uykulu uykulu birden burnuma mis gibi börek kokusu geldi.
Uyku sersemi ütüyü kokluyorum nerden geliyor diye
Regle de az kalmıştı epey umutlanmıştım ama sonu hüsran
Bdv ne canımİnşallahh sağlıklı olsun da geç olsun cnm, arkadslar bazı örnekler anlatıyorlar, gebelik yaslayıp da gebeliği sonşandırmak zorunda kalan insanlardan bahsediyorlar.. Bilmiyorum ama anlattıklarında bile mahvoluyorumkendi başıma gelse ne olurum allahım herkese en hayırlısını nasip etsin.. Bdv de bi kız cok midesi bulanıyor dıye kurtaj olmus ya aklıma o geliyo hep
Dalga geçmek için değilse eğer bebek hasreti çeken tüm annelerin ahı onun üstüne olsun diycem de demiyorum... Midem bulanıyor diye bebek aldırmak nedir yaBenim de ilk bebeğim kalbi durdu kürtajla sonlandı nasıl bişey mide bulamasındna kürtaj olmak ya kesin dalga geçmek amaçlı yazdı
ahh keskeeŞuan keşke midem bulansa başım dönse diyorum ❤
Ben de bu ay tüm belirtileri yaşayıp tam günümde oldum, psikolojik olarak yapıyoruz belirti aramamak lazım başarabilirsek tabiAhh aynen birkaç ay önce resmen çok belirgin belirtiler yaşadım yumurtlamadan itibaren inanılmaz göğüs hassasiyeti vardı yürürken bile ve hamilelerinki gibi olmuştu. Başka bi sürü küçük belirti daha vardı çok eminimdim ama gününde oldum yine :))
Yeni bat sordum ama cvp yokHadi yaa yeni bat vermemiş o yüzden bekliyr sandım