Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ah kuzum ilk 2 ay çok umutluydum hemen hamile kalacağım gibi geliyordu ama olmayınca çok umudum kırıldı

Tabi vardır hepsinin bir zamanı ama sanki o tatlı heyecan gidiyor yerini stres alıyor.

Ah kuzum ilk 2 ay çok umutluydum hemen hamile kalacağım gibi geliyordu ama olmayınca çok umudum kırıldı

Tabi vardır hepsinin bir zamanı ama sanki o tatlı heyecan gidiyor yerini stres alıyor.
Biliyorum canım insan hemen ilk denedigi ay olcak sanıyo sonra olmayınca da hiç mi olmıcak acabaya dönüyo. Ama olcak elbet. Stres yapmamaya çalış o çok etkiler seni.

Biliyorum canım insan hemen ilk denedigi ay olcak sanıyo sonra olmayınca da hiç mi olmıcak acabaya dönüyo. Ama olcak elbet. Stres yapmamaya çalış o çok etkiler seni.

Evet canım haklısın.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ayy kızlar ya günaydın rüyamda HCG degerim 548 çıkmış düşük bir değer diyorlardı bende buraya yazmışim rüyamda gebelik değeri 548 olan diye ay nasıl aklıma taktiysam
548'in neresi düşük yav bilinçaltın yanlış biliyor bence

Ben de rüyalarımda hep emzirdiğimi görürüm ve o duyguyu hissederim o kadar güzel bi duygu ki emzirmek. Rüyamda yani Rabbim gerçeğini yaşamayız nasip etsin hepimize :)

Amin kuzum bizde gerçekte yasıcaz. Uykusuzluktan gözlerimiz bi hal olcak,geceleri ağlama sesiyle uyancaz
Ahh ah evlendiği ay ya da istediği ay hemen hamile kalanlar şikayet ederken bizi düşünüyo mudur acaba :)) Gece mızırdanınca onu hemen alıp biraz emzirip tekrar yatırmak, üzerini değiştirirken bacaklarını çırpıp durması, uykusunda yaptığı mimikleri izlemek.... Oyyy

Bizi bizden başka kimse anlayamaz kuzumm. Ben asla şikayet etmicem meleğimdenn. Ahh içim nasıl huzur dolduu ya miss gibi kokcakk koklıcam içime çekerek

Bizi bizden başka kimse anlayamaz kuzumm. Ben asla şikayet etmicem meleğimdenn. Ahh içim nasıl huzur dolduu ya miss gibi kokcakk koklıcam içime çekerek
Aynen öyle canım bu hasreti çekmeyen bilmez. sabırdan sonra elde şeylerin kıymetini daha çok biliyoruz ama. Bence bu kadar beklemek özlem çekmek de o açıdan nimet bize :')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…