Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle soğan suyu olamaz hamile kaldığın ay yapsaydın hatta iltihabı Yok ederdi ama kısmet 😥
Umarım öyledir. Ama ben okuduğuma göre kürü altı ay da bir yapılır ben de bir kere yaptım o yüzden. Dediğin gibi kısmet bu ay hamile kalmasam diğer ay yaparım belki :KK51:

2 yıldır bi sorun yok diyor doktor ama.. Herkes deneyince bende denemiştim.,daha doğrusu deneyemedim..
Ben rahim filmi çektirdim tüplerim açık çıktı çok sükür 6 ay oldu film çektireli..
Bi umut deniyoruz işte kürleri😔
Bu filmi çektirdikten sonra şans çok artıyo diye duydum. Çok stres yapıyoruz malesef o da etkiliyo. Eşiniz gitmiş miydi peki hastaneye kusura bakmayın haddimi aştıysam ama gitmeyi kabul etmeyen erkekler var ondan soruyorum.

Kızlar bu süt maydanoz buharını çok dikkatli yapmak lazım. Sıcak sıcak oturmak sakıncalıymış

Bu filmi çektirdikten sonra şans çok artıyo diye duydum. Çok stres yapıyoruz malesef o da etkiliyo. Eşiniz gitmiş miydi peki hastaneye kusura bakmayın haddimi aştıysam ama gitmeyi kabul etmeyen erkekler var ondan soruyorum.
Estagfırullah cnm, gitti 9 ay içinde 2 kere sperme testi yaptırdı doktora da muayene oldu onunda bi sıkıntısı yok.. Hatta 2. Testi ben adet oldugumda epey bi ağladım belki sperm degeri yüzündendir diye tekrar yaptırmayı kendısı istedi, sonucu yine güzel cıktı.. Nasıp deılmıs bu 2 yıl. Beklıyoruz bakalım

Estagfırullah cnm, gitti 9 ay içinde 2 kere sperme testi yaptırdı doktora da muayene oldu onunda bi sıkıntısı yok.. Hatta 2. Testi ben adet oldugumda epey bi ağladım belki sperm degeri yüzündendir diye tekrar yaptırmayı kendısı istedi, sonucu yine güzel cıktı.. Nasıp deılmıs bu 2 yıl. Beklıyoruz bakalım
Anladm inşallah hayırlısıyla tez zamanda nasip eder Allahım hepimize

Biz de 2. 5 yıldır bekliyoruz canım umdum nedense kırıldı sanki olsa bu zmana kadar olurdu gibi hissediyorum. Sürekli kendi başıma sorun arıyorum 😔

Ben de sürekli enfeksiyon oluşuyor canım bi de bebeğimi kaybettiğimde iltihap çıkmıştı inşallah faydası olur. Peki kaç gün yapmalı yumurtlama dönemine denk geliyor acaba sorun olur mu
Ayrıntısını bilmiyorum canım rahimdeki enfeksiyon iltihap her neyse o geçene kadar her gün yapın diyorlar sen internetten iyice araştır yine de :)

Biz de 2. 5 yıldır bekliyoruz canım umdum nedense kırıldı sanki olsa bu zmana kadar olurdu gibi hissediyorum. Sürekli kendi başıma sorun arıyorum 😔
Bende hep oyle görünürde bi sorun yok ama nasip yok demek ki.. Tedaviye basladın mı hiç, ben bu ay asılama ya gidecektim virüs sebebiyle 2 3 ay daha erteledik.. Doktora yalvardım resmen herkes çatlama falan kullanıyor diye hormonlar cok duzgun veremem kıste cevirebılır dedi.. Rahim filmi dısında hiç bi tedavi yöntemi uygulamadık.. Kendım kürler yaptım dönem dönem öyle

slm kızlar benım adete 9 gun kaldı ama bugun dayanamdım gıttım test aldım cok erken bılıyorum ama bı umut ıste negatıv:KK70: zaten bılınenn bırsey neyse adetten 6 gun once testıydı ama ben bu teste pek guvenmıyorum marka clearblue ben bu markadan neden meymun olamıyorum bılmıyorum en pahalısı oldugu ıcın hep onu alıyorum ama ılk gebelıgı cok ucuz bır testle ogrendım eczanecı baska testım yok dedı bende mecbur aldım sonra pısman oldum bu testın parasıyla 3tane alırdım dedım ama esim gaza getırdı bakalım ınsallah vardır ya

slm kızlar benım adete 9 gun kaldı ama bugun dayanamdım gıttım test aldım cok erken bılıyorum ama bı umut ıste negatıv:KK70: zaten bılınenn bırsey neyse adetten 6 gun once testıydı ama ben bu teste pek guvenmıyorum marka clearblue ben bu markadan neden meymun olamıyorum bılmıyorum en pahalısı oldugu ıcın hep onu alıyorum ama ılk gebelıgı cok ucuz bır testle ogrendım eczanecı baska testım yok dedı bende mecbur aldım sonra pısman oldum bu testın parasıyla 3tane alırdım dedım ama esim gaza getırdı bakalım ınsallah vardır ya
Kanda 9 günden sonra yukselmeye baslıyor yanı adete 5 gün kala kana yeni yenş geçmeye baslıyor ☺️ kanda belli bi seviye olmadan da idrarda cıkmıyor.. Aceleci seni 😍

Bende hep oyle görünürde bi sorun yok ama nasip yok demek ki.. Tedaviye basladın mı hiç, ben bu ay asılama ya gidecektim virüs sebebiyle 2 3 ay daha erteledik.. Doktora yalvardım resmen herkes çatlama falan kullanıyor diye hormonlar cok duzgun veremem kıste cevirebılır dedi.. Rahim filmi dısında hiç bi tedavi yöntemi uygulamadık.. Kendım kürler yaptım dönem dönem öyle
Canım ben klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum olmadı femara kullandım oda olmadı artık hiçbirşey yapmıyorum. Bu ay sadece hayıt suyu kullanıyorm onun da bir zararı yokmuş ondan kullanıyorm

Canım ben klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum olmadı femara kullandım oda olmadı artık hiçbirşey yapmıyorum. Bu ay sadece hayıt suyu kullanıyorm onun da bir zararı yokmuş ondan kullanıyorm
Hayıt bende kullanmıştım bi ara.. Adeti düzenliyor.. Zeytinyağında incir bekletip yiyebilirsin

Kanda 9 günden sonra yukselmeye baslıyor yanı adete 5 gün kala kana yeni yenş geçmeye baslıyor ☺ kanda belli bi seviye olmadan da idrarda cıkmıyor.. Aceleci seni 😍
napıyım kız merakta kalacagıma yapıyım bı rahatlıyım dedım kabızlık var gogus uclarda bıraz sızı ılk gebelıkte yasadıgım sımtomları yasıyorum :KK70:

napıyım kız merakta kalacagıma yapıyım bı rahatlıyım dedım kabızlık var gogus uclarda bıraz sızı ılk gebelıkte yasadıgım sımtomları yasıyorum :KK70:
Çok erken daha ☺️bende eskiden adetten 4 5 gün önce hergün test yapıyordum, artık akıllandım 1 gün gcıkınce yapıcam diyorum. Ama hiç gecıkmıyor😂vaktinde geliyo.. Testler birikti evde öyle 😂

Peki canım hayıtı ne kadar süre kullanımıştın
Ben instagramda bi siteden hamılelık seti almıstım içerisinde, elma sirkesi, aspir yağı, keten tohumu yağı, hayıt suyu vardı.. Şişe bitene kadar kullandım.. Hatta 2.şişeyi de sipariş vermiştim onun da yarısı duruyo.. Benim kullandığımı seyreltıp içiyorsun bir bardak suyu iki yemek kasıgı koyup içiyosun

X