hahaha ah bu erkeklerrrBilmiyorum ki hazır hissetmiyormuşmuşmuş :)) Ahh o istek bi gelince bi daha gitmiyor heves gibi bişey değil ki gitsin. İnşallah olur da ben de tadarım o duyguyu :)
Tebrik ediyorum canım hamilelik haberleri bizi motive ediyorKızlar kan testi sonucum çıktı 3 hafta 2 günlük hamileymişimçok şükür Biraz uzun olucak ama tüm belirtileri ve aslında gebelik için sağlık durumum neydi bunlardan bahsedeceğim belki birine faydam olur bu dönemde anne adaylarının aklından bir soru işareti bile silebilmek çok büyük nimet diye düşünüyorum çünkü bazen 1 gün değil 1 saat bile geçmiyor hepimiz tuttu mu acaba diye çok merak ediyoruz.
Çocukluğumdan beri hipotiroidi hastasıyım TSH ım hep yüksek, ilaç kullanıyorum. Doktorlar gebe kalmanın zor olabileceğini bana hep söylerdi
2 ay önce her iki yumurtalığımdan da dermoid kist ameliyatı oldum, açık ameliyatla alındı ve yumurtalığa zarar geldi diye üzülüyordum, fakat ameliyatı yapan hocamın ellerine sağlık herşey yolunda hiç merak etme demişti haklıymış onu çok seviyorum
Polistikoverim var adetlerim bazen 28-30 bazen 90-110 günde bir oluyordu
Tüm bunlari biraraya getirince hamile kalmanın zor olacağını düşünüp çok kafama takıyordum. Ne zaman regl olacağımı bilemediğim için vakit kaybetmemek adına ilk aydan ovulasyon testiyle takip yapmaya karar verdim.
1 Nisan tarihinde ovulasyon testinde pik gördüm 2 nisanda çatlama oldu biz sadece bu 2 günü değerlendirdik. Çok sabırsız biri olduğum için forumdakiler biliyor 7. günün akşamında gidip kan verdim en ufak bir artış yoktu umutları bidahaki aya bırakmıştım ama meğersem miniğim benimleymiş
Tüm bunlara rağmen ilk aydan Allah nasip ederse bebiş gelicek Allahım ne isterse öyle olur
Gelelim Belirtilere Çok net 3 tane belirti söyleyeceğim diğer hissettiklerim benim kendi kuruntum olabilir ama bunlar çok netti
1. Yumurtalamadan 1 hafta sonra sol yumurtalığımda zonklama şeklinde ağrılar oldu hatta ben gebe olsam yumurtalığım ağrımaz daha rahme yakın yerler kasılır diye düşünüp çok üzülmüştüm. Bundan birkaç gün sonra da kasıklarımın içine ağırlık koyulmuş gibi ağırlık hissi başladı, ağırlık ve gerilme hissi gibi(hormonlardan oluyormuş)
2. Ruh halimde çok acayip iniş çıkışlar oldu. Yumurtaligim ağrıyo diyip bagira bagira agladim içim coştu resmen, bundan 4 gun sonra hiçbişey yokken inanilmaz bi gulme krizi geldi ama gözlerimden yaşlar akıyor nefessiz kalarak gülüyorum öyle bişey ? hormonları iniş çıkışı beni mafetti iyice deli gibi oldum
3. Son birkaç gündür zaman zaman nabzım hızlı atiyordu konuşurken bile yoruluyordum. Oturduğum yerde sanki hızlı hızlı yürüyüp gelmişim gibi oluyordu yüreğim
Bebişi öğrenmeden önce belirti olarak yerleşme kanaması bekledim olmadı, ağzımda demir tadı aradım durdum olmadı, aman aman bi göğüs hassasiyeti ya da koku tat hassasiyeti olmadı, sık idrara çıkma yoktu, uykuyu çok sevmeme rağmen uyku halim her zamanki kadardı. Belirtiler yok diye üzülüyordum bunlardan biri kesin olurmuş gibi geliyordu. Yoksa umudu kesmeyin kızlar gerçekten herkeste başka belirtiler oluyor anlaşılan
Bebişi, çatlamadan sonraki 10. günde idrar testinde çoooook silik bi çizgiyle emin olamayarak gördüm, 11. gün erken gebelik testinde bariz ikinci çizgi vardı, aynı gün kan derdim beta Hcg 50.77 çıktı
Benimle bekleyip sorularıma cevap veren ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum inşallah sağlıkla gelir bebeğimiz daha çok çok küçük İnanın dua ediyorum isteyen herkese doğru zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 2619086 Eki Görüntüle 2619087
6Rabbim oğlunu sana bağışlasın ona da bi kardeş nasip etsinbi tane olmuş elbet ikincide olur. Hiç canını sıkma en azından bi çok kişiden daha iyi konumdasın bi evladın var ikincide olcak allahın izniyle. Oğlun kaç yaşında
ooo kocaman paşa olmuş o6araları daha fazla olmasin diye uğraşıyoruz bakalim
Hoşgeldin aramıza canım. Güzel haberler alcağız Allahın izniyle. Ne zamandır istiyosunBAT 29 Nisan
Ama adetlerim düzensiz.
Clife macun- incir-havuç kürünü deniyorum.
Ovulasyon testi yapıyorum. Bugün adetimin 16. günüm henüz yumurtalama göremedim maalesef
Güzel haberler aldığımız ay olur inşallah
Maşallah inşallah sağlıklı ilerler :)Kızlar regle 5 gün var pozitifi gördüm inanamıyotum Allahım çok şükür şoktayım Allah nasip ederse anne oluyorumEki Görüntüle 2618964
Hoşgeldin canııım. Dediğin gibi inşallah olmazsıınMerhaba arkadaşlar bende Mayıs'a hamilelik planlıyorum inşaallah bende güzel haberler verebilirim son adet tarihim olur inşaallah bu sürprizlerle 13 Nisan yani bugün adet oldum Mayıs'ta 11 inde olmam gerekiyor inşaallah olmam hamile olurum da
Canım Haziran ayında düşük yaptım maalesef. 3 ay koruduk. 6 aydır istiyoruz.Hoşgeldin aramıza canım. Güzel haberler alcağız Allahın izniyle. Ne zamandır istiyosun
Bende şubatta kürtaj oldum canımCanım Haziran ayında düşük yaptım maalesef. 3 ay koruduk. 6 aydır istiyoruz.
Rabbim hayırlısı ile sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim güzel kaderler yazsın insallah. hayirli evlat olmayı nasip etsin.Kızlar kan testi sonucum çıktı 3 hafta 2 günlük hamileymişimçok şükür Biraz uzun olucak ama tüm belirtileri ve aslında gebelik için sağlık durumum neydi bunlardan bahsedeceğim belki birine faydam olur bu dönemde anne adaylarının aklından bir soru işareti bile silebilmek çok büyük nimet diye düşünüyorum çünkü bazen 1 gün değil 1 saat bile geçmiyor hepimiz tuttu mu acaba diye çok merak ediyoruz.
Çocukluğumdan beri hipotiroidi hastasıyım TSH ım hep yüksek, ilaç kullanıyorum. Doktorlar gebe kalmanın zor olabileceğini bana hep söylerdi
2 ay önce her iki yumurtalığımdan da dermoid kist ameliyatı oldum, açık ameliyatla alındı ve yumurtalığa zarar geldi diye üzülüyordum, fakat ameliyatı yapan hocamın ellerine sağlık herşey yolunda hiç merak etme demişti haklıymış onu çok seviyorum
Tüm bunlari biraraya getirince hamile kalmanın zor olacağını düşünüp çok kafama takıyordum. Ne zaman regl olacağımı bilemediğim için vakit kaybetmemek adına ilk aydan ovulasyon testiyle takip yapmaya karar verdim.
1 Nisan tarihinde ovulasyon testinde pik gördüm 2 nisanda çatlama oldu biz sadece bu 2 günü değerlendirdik. Çok sabırsız biri olduğum için forumdakiler biliyor 7. günün akşamında gidip kan verdim en ufak bir artış yoktu umutları bidahaki aya bırakmıştım ama meğersem miniğim benimleymiş
Tüm bunlara rağmen ilk aydan Allah nasip ederse bebiş gelicek Allahım ne isterse öyle olur
Gelelim Belirtilere Çok net 3 tane belirti söyleyeceğim diğer hissettiklerim benim kendi kuruntum olabilir ama bunlar çok netti
1. Yumurtalamadan 1 hafta sonra sol yumurtalığımda zonklama şeklinde ağrılar oldu hatta ben gebe olsam yumurtalığım ağrımaz daha rahme yakın yerler kasılır diye düşünüp çok üzülmüştüm. Bundan birkaç gün sonra da kasıklarımın içine ağırlık koyulmuş gibi ağırlık hissi başladı, ağırlık ve gerilme hissi gibi(hormonlardan oluyormuş)
2. Ruh halimde çok acayip iniş çıkışlar oldu. Yumurtaligim ağrıyo diyip bagira bagira agladim içim coştu resmen, bundan 4 gun sonra hiçbişey yokken inanilmaz bi gulme krizi geldi ama gözlerimden yaşlar akıyor nefessiz kalarak gülüyorum öyle bişey ? hormonları iniş çıkışı beni mafetti iyice deli gibi oldum
3. Son birkaç gündür zaman zaman nabzım hızlı atiyordu konuşurken bile yoruluyordum. Oturduğum yerde sanki hızlı hızlı yürüyüp gelmişim gibi oluyordu yüreğim
Bebişi öğrenmeden önce belirti olarak yerleşme kanaması bekledim olmadı, ağzımda demir tadı aradım durdum olmadı, aman aman bi göğüs hassasiyeti ya da koku tat hassasiyeti olmadı, sık idrara çıkma yoktu, uykuyu çok sevmeme rağmen uyku halim her zamanki kadardı. Belirtiler yok diye üzülüyordum bunlardan biri kesin olurmuş gibi geliyordu. Yoksa umudu kesmeyin kızlar gerçekten herkeste başka belirtiler oluyor anlaşılan
Bebişi, çatlamadan sonraki 10. günde idrar testinde çoooook silik bi çizgiyle emin olamayarak gördüm, 11. gün erken gebelik testinde bariz ikinci çizgi vardı, aynı gün kan derdim beta Hcg 50.77 çıktı
Benimle bekleyip sorularıma cevap veren ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum inşallah sağlıkla gelir bebeğimiz daha çok çok küçük İnanın dua ediyorum isteyen herkese doğru zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah
Hayırlısı olsun kuzum. Sağlık problemin var mı?Bende şubatta kürtaj oldum canımbanada doktor 3 ay korun dedi ben korunmadıgım halde olmadı hala
yok canım bişe yaptırıp baktırmadım. Baktırsam bende neler çıkar bilmiyorum. Benimde öyle bi çok oluyo bi az bi 29 günde bir bi 27 gün bakalım nolcak. Eğer bu ay olmszsa bende ovulasyonla takip etcem yumurtlamayı sanırımHayırlısı olsun kuzum. Sağlık problemin var mı?
Ben rahim filmi çekildim. Çift rahimliymişim. Pıhtılaşma testi yaptırdım. Kanım pıhtılaşmaya meyilliymiş. Coraspirin kullanıyorum. Tedaviye başlamıştık geçen ay doktorumla klomen+ çatlama iğnesi kullandım. Ama işe yaramadı. Virüsten dolayı tedaviye ara verdik maalesef.
Düşükten sonrada adetimde düzensizleşti.
Ovulasyon testi yapıyorum bu ay bakalım
Maydonoz süt buharı duymustum ama sirkeli suyu illkez duyuyorumHamile olan arkadaşlar özel bir şey yaptınız da mı hamile kaldınızz topiği başından beri okuyamadım benim gibiler için aydınlatırsanız sevinirim ben bak tarçın çörekotu incir ve pekmez yapıyorum bu ay mesela. Bi de sirkeli sıcak suyun buharına oturmak diye bir şey duymuştum ama ne kadar işe yarar bilemiyorumm :)
Merhaba coraspirini adet günlerinde icmeye devam ediyor musun?Hayırlısı olsun kuzum. Sağlık problemin var mı?
Ben rahim filmi çekildim. Çift rahimliymişim. Pıhtılaşma testi yaptırdım. Kanım pıhtılaşmaya meyilliymiş. Coraspirin kullanıyorum. Tedaviye başlamıştık geçen ay doktorumla klomen+ çatlama iğnesi kullandım. Ama işe yaramadı. Virüsten dolayı tedaviye ara verdik maalesef.
Düşükten sonrada adetimde düzensizleşti.
Ovulasyon testi yapıyorum bu ay bakalım
Oley beeeeeeee demiştim var diye tebrik ederim inşallah hersey cokkkkkkk guzel olur sizin içinKızlar kan testi sonucum çıktı 3 hafta 2 günlük hamileymişimçok şükür Biraz uzun olucak ama tüm belirtileri ve aslında gebelik için sağlık durumum neydi bunlardan bahsedeceğim belki birine faydam olur bu dönemde anne adaylarının aklından bir soru işareti bile silebilmek çok büyük nimet diye düşünüyorum çünkü bazen 1 gün değil 1 saat bile geçmiyor hepimiz tuttu mu acaba diye çok merak ediyoruz.