Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki hazır hissetmiyormuşmuşmuş :)) Ahh o istek bi gelince bi daha gitmiyor heves gibi bişey değil ki gitsin. İnşallah olur da ben de tadarım o duyguyu :)
hahaha ah bu erkeklerrr ayy inşallah hemen tez vakitte gelsin bebişler

Tebrik ediyorum canım hamilelik haberleri bizi motive ediyor Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

6 araları daha fazla olmasin diye uğraşıyoruz bakalim

BAT 29 Nisan
Ama adetlerim düzensiz.
Clife macun- incir-havuç kürünü deniyorum.
Ovulasyon testi yapıyorum. Bugün adetimin 16. günüm henüz yumurtalama göremedim maalesef
Güzel haberler aldığımız ay olur inşallah

Hoşgeldin aramıza canım. Güzel haberler alcağız Allahın izniyle. Ne zamandır istiyosun

Merhaba arkadaşlar bende Mayıs'a hamilelik planlıyorum inşaallah bende güzel haberler verebilirim son adet tarihim olur inşaallah bu sürprizlerle 13 Nisan yani bugün adet oldum Mayıs'ta 11 inde olmam gerekiyor inşaallah olmam hamile olurum da

Hoşgeldin canııım. Dediğin gibi inşallah olmazsıın

Rabbim hayırlısı ile sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim güzel kaderler yazsın insallah. hayirli evlat olmayı nasip etsin.

Bende şubatta kürtaj oldum canım banada doktor 3 ay korun dedi ben korunmadıgım halde olmadı hala
Hayırlısı olsun kuzum. Sağlık problemin var mı?
Ben rahim filmi çekildim. Çift rahimliymişim. Pıhtılaşma testi yaptırdım. Kanım pıhtılaşmaya meyilliymiş. Coraspirin kullanıyorum. Tedaviye başlamıştık geçen ay doktorumla klomen+ çatlama iğnesi kullandım. Ama işe yaramadı. Virüsten dolayı tedaviye ara verdik maalesef.
Düşükten sonrada adetimde düzensizleşti.
Ovulasyon testi yapıyorum bu ay bakalım

yok canım bişe yaptırıp baktırmadım. Baktırsam bende neler çıkar bilmiyorum. Benimde öyle bi çok oluyo bi az bi 29 günde bir bi 27 gün bakalım nolcak. Eğer bu ay olmszsa bende ovulasyonla takip etcem yumurtlamayı sanırım

Hamile olan arkadaşlar özel bir şey yaptınız da mı hamile kaldınızz topiği başından beri okuyamadım benim gibiler için aydınlatırsanız sevinirim ben bak tarçın çörekotu incir ve pekmez yapıyorum bu ay mesela. Bi de sirkeli sıcak suyun buharına oturmak diye bir şey duymuştum ama ne kadar işe yarar bilemiyorumm :)

Maydonoz süt buharı duymustum ama sirkeli suyu illkez duyuyorum

Merhaba coraspirini adet günlerinde icmeye devam ediyor musun?

Oley beeeeeeee demiştim var diye tebrik ederim inşallah hersey cokkkkkkk guzel olur sizin için Bize de moral oluyor, harikaaaaaaaaa darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…