Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne videosu canım ne kaçırdım:KK48:
Moralim bozuk diye konu açmış Bı aratsana, kocası yanlıslıkla vıdeoya tıklamıs sözde, kadın 2 gündür helak oldu ben bunu hakedecek naptım midem bulandı yemek yiyemiyorumlar..en sonunda oooohh ne guzel izlemiş dedırtti bana da 😂

Moralim bozuk diye konu açmış Bı aratsana, kocası yanlıslıkla vıdeoya tıklamıs sözde, kadın 2 gündür helak oldu ben bunu hakedecek naptım midem bulandı yemek yiyemiyorumlar..en sonunda oooohh ne guzel izlemiş dedırtti bana da 😂
Hatırlıyorum onu devamını okumamıştım. Video yüzünden mi bu hallere düşmüş yani:KK51:

Hatırlıyorum onu devamını okumamıştım. Video yüzünden mi bu hallere düşmüş yani:KK51:
Hiç sorma takıntılı Bı kadın.. En son bana ben senı dıkkate almıyorum artık dedi bana beddua bıle ettı 😂

Kızlar en erken bat kimin olacak. Benim gibi bu ay hastalanmayı bekleyen yok mu. Herkes çalışıyor bir ben mi kaldım

Eveet kızlar listeyi güncelledim bat tarihlerine göre bi yanlışlık varsa söyleyin. Şimdi daha iyi oldu :halay:

Ben evde kaldıgım için daha mutluyum çevrem hep hamile kaynıyo psikolojim bozulcak en son:KK6::confused:
Benim de çevrem hep hamile benden sonra evlenenler falan hep bebek bekliyo 🤦🏻‍♀️ Bu arada hala adet olmadım normallik derecesi ne 34 güne sündü bi ilk yaşıyorum 🤦🏻‍♀️

X