Beklemiyoruz ama surekli gunasiri iliski benim psikolojimi cok bozuyor, mumkun oldugu kadar yapiyoruz ama surekli aksatmadan yapmak cok zor geliyor bana...Yumurtlama dedigimiz gun pik gunu mu yoksa catlamayi mi kabul edecegizYa canım boşuna değil aslında testin şu güzelliği var yumurtluyo musun erken mi geç mi onları görme imkanın var en ben mesela geçen ay görmedim yumurtlama hemen doktora randevu aldım test yapmasam haberim olmazdı. yani düzenli adet gören biri reglden 1 gün sonra günaşırı ilişki ile yumurtlamayı yakalar zaten illa yumurtlamayı beklememek lazım ilişki için ne kadar sperm o kadar şans
heh işte her nasılsaYumurta tüpe deil karın bosluguna düşüyor, dollenme olursa tüpe girip yuvarlana yuvarlana rahme gelıyor, bu süre de 9 gun cıvarı.. O yuzden yumurta çatlama dan oncekı ılsıklerin tutma olasıgılı artıyor denılıyor
çatlama çünkü yumurta ne kadar büyürse büyüsün çatlama olmazsa hamilelik olmazBeklemiyoruz ama surekli gunasiri iliski benim psikolojimi cok bozuyor, mumkun oldugu kadar yapiyoruz ama surekli aksatmadan yapmak cok zor geliyor bana...Yumurtlama dedigimiz gun pik gunu mu yoksa catlamayi mi kabul edecegiz
Evet hep ovulasyon pozitif cikiyor 3 , 4 gündürCanım senın özel bi durumun var gecen ay regl görmedigini soyledın, bu ayda hangı gun olacagını bılemeyecegın ıcın regl gecıkmsi 5.gün demek olmaz, ovulasyon kiti kullanman iyi olmus, Bugunku testıne gore pik olmus testin, degerlendır, ama hamılleıkten de süphelenıyorsan hcg testi yap..
Pko olan kısıler de lh fazla salgılandıgı ıcın testler yanıltabılır onu da belırtmek ıstıyorum, bi kac gun ust uste pık cıkabılır.
heh işte her nasılsa
Pko dan dolayıEvet hep ovulasyon pozitif cikiyor 3 , 4 gündür
Benim döngülerim uzun, yumurtlamam 20. gun gibi oluyormelinda- canım bunda moral bozcak bişey yok ki reglden sonra bi 10 gün gün aşırı ilişki yapsan 5 ilişki yapar o kadar stres olcak bişi yok
Cok sagolun insallah bende iyi sonuç alırımPko dan dolayıdoktora gidip yumurta takibi yaptırmanızı tavsiye ederim, benım arkadsım 2.ayında hamıle kaldı
ona göre de planlayabilirsin canım reglden 1 hafta sonra gün aşırıya dönsen yakalarsınBenim döngülerim uzun, yumurtlamam 20. gun gibi oluyor
hani spermler yumurtaya gidiyor döllüyor muhabbeti vardı ya spermi yumurtanın seçtiği kanıtlanmış yani ne kadar sperm olursa olsun yumurta içinden seçip beğenip onu alıyomuş içine bizim yumurtalar çok nazlı
Alırsınız hıc merak etmeyin, sadece takip yaptırın muhakkakCok sagolun insallah bende iyi sonuç alırım
Bir de ilkinde daha da geç yumurtlamıştım çok saçma bir günde hamile kalmıştımona göre de planlayabilirsin canım reglden 1 hafta sonra gün aşırıya dönsen yakalarsın
Evet evet bi tane begenınce dıgerlerı de gelmesin diye zırh olusuturuyo hemenhani spermler yumurtaya gidiyor döllüyor muhabbeti vardı ya spermi yumurtanın seçtiği kanıtlanmış yani ne kadar sperm olursa olsun yumurta içinden seçip beğenip onu alıyomuş içine bizim yumurtalar çok nazlı
bu macun regli ve yumurtlamayı da düzene sokuyormuş sen bunu bi dene benceBir de ilkinde daha da geç yumurtlamıştım çok saçma bir günde hamile kalmıştımbenim sürekli gun asiri yapmam lazım sanırım, yapacağım artık mecbur
15 ay oldu, 2 kaybım oldu maalesef...Çocuğum yok...inşallah hepimiz kavuşuruz o mucizelere....Evet burada mucizeler gördükçe müthiş moral oluyor insana. Siz ne kadardır deniyorsunuz bir çocuğunuz var sanırım karıştırmıyorsam?
Hemen yaptırmak mi gerekiyor yoksa bir dahaki aya mi kaldı acaba bilmiyorum da catlatma ignesi yapacağımız ay adetliyken mi gidiliyor acabaAlırsınız hıc merak etmeyin, sadece takip yaptırın muhakkak
Kaybınız için çok üzgünüm, bilmiyordum deşmiş gibi olduysam özür dilerim. Genetik test vs yaptırdınız mı tekrarlayan kayıplar için? Pıhtılaşma falan var mı? Ne dedi doktorlar? Demek ki hamile kalabiliyorsunuz ama tutunmasını zorlaştıran sebepler var15 ay oldu, 2 kaybım oldu maalesef...Çocuğum yok...inşallah hepimiz kavuşuruz o mucizelere....