- 6 Mart 2020
- 1.301
- 1.310
Canım düşünme o kadar gidince göreceksin ve pişman olacaksın neden bu kadar takmışım diye.valla dün gece düşünmekten midem bulandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım düşünme o kadar gidince göreceksin ve pişman olacaksın neden bu kadar takmışım diye.valla dün gece düşünmekten midem bulandı
canım hiç bişey olmuyo inanki cidden sonra bu muymuş falan diceksin :) doktora geldim ben de gelmedi hala bekllyorum stres oldumKızlar günaydın, vajinal ultrasonda acı vs. Oluyor mu tam olarak biraz detay verir misiniz strese girdim şimdiden
inşallah canım çıplaklık ve adamla başbaşa olacak olmak beni çok geriyoCanım düşünme o kadar gidince göreceksin ve pişman olacaksın neden bu kadar takmışım diye.
Hayır tatlım olmuyor, smear alırlarsa biraz acıtıyor o ama sıkıntı yok yaniKızlar günaydın, vajinal ultrasonda acı vs. Oluyor mu tam olarak biraz detay verir misiniz strese girdim şimdiden
inşallah kuzum cumartesi görcez bakalım ay stres yapma birazdan prolaktinine bakılcak ben ilk sefer stresten bayılcaktım prolaktin 38 çıktıcanım hiç bişey olmuyo inanki cidden sonra bu muymuş falan diceksin :) doktora geldim ben de gelmedi hala bekllyorum stres oldum
şimdilik smear falan istemiyorum bi ultrasona alışayım da çok uzun sürmüyor değil miHayır tatlım olmuyor, smear alırlarsa biraz acıtıyor o ama sıkıntı yok yani
Günaydın kuzuKızlar günaydın, vajinal ultrasonda acı vs. Oluyor mu tam olarak biraz detay verir misiniz strese girdim şimdiden
Kız smear 3 sn.lik bişey. Anlamıyosun bileşimdilik smear falan istemiyorum bi ultrasona alışayım da çok uzun sürmüyor değil mi
ilk kez olucak ya bilinmezlik gerdi beni aslında canı tatlı bi insan değilimdir korkmam ama bu değişik bişi cumartesi sabah 10 da kesilecek biletim bakalımGünaydın kuzu
Ne acısı güzelim kendini kasmazsan hiç sıkıntı yaşamazsın. Zaten jel sürüyorlar cihaza. Hoop girdi anlamadın bile. Rahat ol. Kendini kasarsan tabii ki rahatsızlık hissedersin ama canın yanmaz. Sen sadece ekrana bak.
prolaktinim şuan tavan hissediyorum doktor yarım saat geç kaldı mesela suan benim hormonlarımın sorumlusu bu doktordur.inşallah kuzum cumartesi görcez bakalım ay stres yapma birazdan prolaktinine bakılcak ben ilk sefer stresten bayılcaktım prolaktin 38 çıktı
Neee anlamıyorsun muuu bana yapan doktor kazıdı resmen yaaKız smear 3 sn.lik bişey. Anlamıyosun bile
hahaha geçen ben de dahiliyeci ile konuşurken aynı şeyi söyledim doktora prolaktinin düşmüş gözün aydın dedi ben de dedim tekrar geri yükseldi sizi beklerken merak etmeyinprolaktinim şuan tavan hissediyorum doktor yarım saat geç kaldı mesela suan benim hormonlarımın sorumlusu bu doktordur.
ay bu işler doktordan doktora çok değişiyormuş sanırım bazı kişiler ultrasonda bile çok acıdı diyen var kadın doktorlar daha sert oluyor diyolar benim doktorun eli hafiftir inşallahNeee anlamıyorsun muuu bana yapan doktor kazıdı resmen yaa
Aa demek ki kadın olmasıyla alakalı kuzu kadındı benimkiay bu işler doktordan doktora çok değişiyormuş sanırım bazı kişiler ultrasonda bile çok acıdı diyen var kadın doktorlar daha sert oluyor diyolar benim doktorun eli hafiftir inşallah
Alemsinilk kez olucak ya bilinmezlik gerdi beni aslında canı tatlı bi insan değilimdir korkmam ama bu değişik bişi cumartesi sabah 10 da kesilecek biletim bakalım
olabillir canım kadınlar daha sertmiş bu konularda erkekler biraz daha nazik davranıyor sanırımAa demek ki kadın olmasıyla alakalı kuzu kadındı benimki
izmirden buraya bir çığlık dalgası duyulursa o benimdirAlemsin
Neee anlamıyorsun muuu bana yapan doktor kazıdı resmen yaa
senin doktorun erkek mi kadın mı
Ben anlamıyorum valla
izmirden buraya bir çığlık dalgası duyulursa o benimdir
Erkeksenin doktorun erkek mi kadın mı