- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de tuttum tuttum en sonra candan Erçetin çalınca koyverdimDiziyi bende cok begendim ama izlerken aglamıym diye kendimi tutmaktan basım agrıdı Kader motifine değinmiş olması ve bu halkadan kopmaya calısmak farkındalık vs değinmiş olması güzel geldi banada izlerim artık
Allah akıl fikir versin gerçekten...Kızlar bu konu açmaya çalışırken erkek bebek isteyenler diye bir sayfaya denk geldim
Valla ne diyeyim bilemedim ki, şok oldum ya, kızları var diye insanlar çok baskı yapıyormuş o yüzden erkek olsun çok istiyolarmış inşallah kız olmazmış...
Allahım ne dertler var ya...
İyi yapmıssın valla ben de niye o kadar tuttum kendimi anlamadımBen de tuttum tuttum en sonra candan Erçetin çalınca koyverdim
Insallah canim ya..Bende hep öyle oluyorum ya elimizde olan bişi değil üzülüyoruz işte. Umarım sende pozitifi görürüz canım
Benide unutma kuzuuuEklemem mi canım becerebilirsem tabi açmayı
Merhaba bende 4,5 kez test yaptim ikinci çizgi silik hep bugün 2 gün geçti kan verdim 2.0 çıktı şubatta kimyasal gebelik yaşadım çok istiyoruz resime göre siz nedersiniz kizlarYa niye öyle diyorsun canım benim bir kere gebe kalmışsın ya şimdi neden olmasınn
Bu cizgi baya belirgin daha yuksek cıkmalıydı bilemedim kiMerhaba bende 4,5 kez test yaptim ikinci çizgi silik hep bugün 2 gün geçti kan verdim 2.0 çıktı şubatta kimyasal gebelik yaşadım çok istiyoruz resime göre siz nedersiniz kizlar
Insallah canim ya..
Peki adet belirtin oldumu hiç? Birde senin 2. Çocuk mu olucak
Rabbim yerini doldursun insallah canim benim..Hiç olmadı dün sadece ara ara hafiften karın bel ağrısı oldu oda geçti hemen. Normalde bir kaç gün öncesinde lekelenmem olurdu oda olmadı.sivilcem çıkardı mutlaka hiç çıkmadı. Çok farklı bi ay oldu ya. Daha öncesinde hamileliğim oldu ama 21. Haftada kaybettim.
Çok güzwel bi haberbu canım önümüzdeki ay bende denicem inşallahBallı bitkisel karışım güncelleme; bugün 2. Gün şeffaf yoğun bir akıntı geldi az önce ve yumurtalıklarımda hafif sızlamalar hissediyorum.
@fiona13 @karadenizkizi1982 eczhnm @Cartedor g_mutlu
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canımkızlar ben de yarın üçüncü gün hormon testi isteyeceğim doktordan sabah randevu aldım. dua edin bana da ya sorun çıkmasın hormonlarda ilk kez baktırcam detaylı heyecan yaptım.
Beni de unutmayınnBurayı komple oraya yazarım kimseyi bırakmam #obebekburayagelecek
Rabbim yerini doldursun insallah canim benim..
Söylediklerin benimkine o kadar benziyor ki, adetle hamilelik belirtisi birbirine benziyor diyorlar ya hicbiri yok iste...sanırım benimde pat diye adetim gelicek
Ay açarsan benide ekler misin kuzum, her türlü totemi yapmak istiyorum nerden tutarsa
Benide unutma kuzuuu
Kızlar toteme eklendiniz ben açana kadar açmışlar biraz gevşek kaldımBeni de unutmayınn
Bende öyle bekliyordum cuma ya kadar bekliycem inşallah olur 4 unde çok agrım var di doktora gittim yumurtan yeni çatlamış dedi geç dolandı sanırım inşallah hayırlı sonuçlar alirimBu cizgi baya belirgin daha yuksek cıkmalıydı bilemedim ki
Günaydın nerede canım ben bulamadım?Kızlar toteme eklendiniz ben açana kadar açmışlar biraz gevşek kaldım
Olmuyor canım. Kendini kasmazsan hiç acı olmuyor stres yapma. İlk gittiğimde ben de korktum ama korkulacak bir şey yokmuş.Kızlar günaydın, vajinal ultrasonda acı vs. Oluyor mu tam olarak biraz detay verir misiniz strese girdim şimdiden
valla dün gece düşünmekten midem bulandıOlmuyor canım. Kendini kasmazsan hiç acı olmuyor stres yapma. İlk gittiğimde ben de korktum ama korkulacak bir şey yokmuş.