Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M momteacher sen de var mı belirtiler cnm
Canım dün ve önceki gün göğüslerim çok hassastı ama bugün hiçbir hassaslık yok ağrısı geçti. Normalde adetime doğru böle olurdu adet olana kadar. Bugün düzeldi o da, başka da bişe yok. Geçen ay da batı çok bekledim, 1gün gecikti, onun için boşa umutlanmiyim diyorum, ovulasyon testiyle takip ettim,11inde pik gördüm, bat günüm ya Cumartesi ya pazar . Nasip bakalım Allahım kısmet ederse olur inşallah
Sen de varmı herhangi bir belirti? Bat 25 mi seninde?

Siz başka bir doktora da gitseniz benim kuzenime doktor kimyasal gebelik büyük ihtimalle kendiliğinden düşecek dedi. Başka bir doktora gittiler birkaç gün sonra sağlıklı olduğunu öğrendiler.
Bilmiyorum ki cnm haftaya tekrar kan testi istedi doktor büyük ihtimalle 5in altına düşecek dedi düşülü görmek için istedi yani. Ama normal gebelik oldugunu sanmıyorum çünkü il testimde değerim 31di iki gün sonra 34 oldu. Yani sağlıksız bi artış normalde 31in iki katı kadar artması gerekiyormuş

Normalde düzenli mi adetin? Eğer düzenliyse vardır. Benimde cok düzenliydi mesala saati saatine o gün olmsyınca anladım yani tekrar reglm gelir diye ihtimal vermedm
Evet düzenli ama bir iki gün gecikme olabilir diye bekliyorum.

Ben de ileri pko ya rağmen evlendiğimde 11. Gün hamile kalmışım bunun bir haftası da kv.lerde ilişki olmadan geçti düşünün yani ama önemli olan sağlıklı bir gebelik. Nasip değilmiş

Evett çatlatma iğnesi oldum hamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu
Ya bende kist olmadanönce takipte yumurtam büyüdü ve çatlamadan kiste dönüştü doktorda adetini geciktirme sebebi olur dedi doğum kontrol hapıyla kisti geçirdik, bende çatlama iğnesi istiyordum , ama bu 4. Ay gidişim yine yumurta takibi yapacakmış adetin 3. Günü gel dedi :/ hiç bişey anlamıyorum ya birde siz hemen nasıl tedaviye başladınız doktor direk sprunu çözüptemi yaptı iğneyi

Bir arkadaşım evlendikten 20 gün sonra hamile olduğu haberini aldı ve ağlıyordu neden oldu diye
Şimdi sen bunu diyince. Kuzenimin eşide ilk ayından hamile kaldı. Gelp bana anlatıyodu x de nasıl oldu anlamadım diyo diyodu içimden dedim ben anlatırım şimdi nasıl oldugunu

Ben de 10 unda pik gördüm 11 inde silikti yarın muhtemelen gelecek adetten 1 gün önce sancım olurdu bu ay 4 5 gündür sancı cekıyorum, belki de üşüttüm bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…