Yok yok almaBenim daha 4 ya yani gerçekten de şimdidem tükendim.. 6 günüm kaldı. İçimde ki pislik git test al diyo. Kendimi tutmam lazım her ay aynı oyuna düşüp erken gebelik testi alıyorum yeter yani
Benim de aynı bildiğin gibi kuzum ya işte başıma insülin direnci çıktı bi de onla uğraşıyorumCanım bir şey yok bende de dahaBat bekliyorum 8 gün kaldı. Bu ay inofolic combi kullandım ve keci boynuzu. Öbür aya arı sütü polen karışımı inofolic ve keci boynuzu ile devam etmeyi düşünüyorum. Sende ne var ne yok?
Benim de insülin ile ilgili sorunum var bence. Ani tansiyon değişikliği oluyor bazen. Vajinal ultrasonda yumurtaların durumuna bakıyorlar sanırım. Bence de kontrol edilmesi gereken bir şey ben de merak ediyorum ama çok çekiniyorum. Önce sen git bakalım ona göre ben de gideyimBenim de aynı bildiğin gibi kuzum ya işte başıma insülin direnci çıktı bi de onla uğraşıyorumhaftaya doktor yolları vajinal ultrasona gireceğim ben de bu ay bitkisel ballı karışımdan aldım
Çok üzücü canım benimYok canım bebeği görüyoruz biz ama sonra gelişimi duruyor 6. haftadan sonra...kalp atışını hiç duyamadık.tam iyice bağlanıyorsun gidiyor o kadar yıkıcı kihafif pıhtılaşma eğilimi var ama ondan olmuyor ikisine de sağlıksız gebelik dediler benimle ilgili değilmiş,bebeğin sonucu da öyle geldi..yumurta ve sperm kalitesini arttiralim madem dediler en son, iki aydir eşimle takviye kullanıyoruz işte..bitkisel kürleri denemedim denemek istemiyorum korkuyorum ben onlardan yaşım da var hormon dengemi bozmak istemiyorum.Insallah işe yarar bu takviyeler
Olabilir canım tsh insülin mutlaka baktır ben de çok çekiniyorum ama mecbur bakalım allah sonumu hayretsin çığlık çığlığa çıkmam inşallah odadanBenim de insülin ile ilgili sorunum var bence. Ani tansiyon değişikliği oluyor bazen. Vajinal ultrasonda yumurtaların durumuna bakıyorlar sanırım. Bence de kontrol edilmesi gereken bir şey ben de merak ediyorum ama çok çekiniyorum. Önce sen git bakalım ona göre ben de gideyim
InşallahOlabilir canım tsh insülin mutlaka baktır ben de çok çekiniyorum ama mecbur bakalım allah sonumu hayretsin çığlık çığlığa çıkmam inşallah odadaninsülin direncinde erkeklik hormonu daha fazla salgılandığı için hamile kalmak zorlaşıyormuş
Sorun yoktu kuzum bakalım adet olunca tekrar baktıracağım diğer hormonlarla birlikte hepsine, inşallah sorun yoktur halaÇok üzücü canım benimevet bitkisel şeyleri çok karıştırmak iyi değil iyi yapmışsın tsh ında falan sıkıntı var mı
Gittik canım bende rahim filminde septum(perde) çıktı bir sene önce, doktor engel olmayacağını söylediğinden yumurtlama takibi Ve aşılama yaptık.Ay hadi inşaallaahhh hepimiz inşaallahh ❤ DR gittiniz mi hiç?
Açlık insülin glukoz falan bakmamış mı baksana testlerine bi benim hormonlarla birlikte bakılmıştıInşallah
Ben hormonlara baktirmistim zaten aslında ama
o hormonlara bakılmadi. onun için farklı bir bölüme mi gitmek gerekiyor ?
Canım eşinin sperm testi nasıl çıkmıştı seninSorun yoktu kuzum bakalım adet olunca tekrar baktıracağım diğer hormonlarla birlikte hepsine, inşallah sorun yoktur hala
Yok canım eminim 4 hormona bakıldı sadeceAçlık insülin glukoz falan bakmamış mı baksana testlerine bi benim hormonlarla birlikte bakılmıştı
Okuyanse Bidebayilistersenferiha 6 ay olduğunda mutlaka eşinize sperm testi yaptırın kızlar, bir arkadaşım yumurtlama takibi falan yaptırdı meğerse eşinde sorun varmış, boşuna hormon aldı yoruldu bu süreçte
Teşekkürler canımOkuyanse Bidebayilistersenferiha 6 ay olduğunda mutlaka eşinize sperm testi yaptırın kızlar, bir arkadaşım yumurtlama takibi falan yaptırdı meğerse eşinde sorun varmış, boşuna hormon aldı yoruldu bu süreçte
Ya kuzum yıldızsavaşçısının başına gelenleri falan da düşün, doktorun o anki ruh haline bağlı işte, uğraşmak istemiyorsa o anda, nasıl denk gelirse öyle bir tedavi uyguluyorO gittiği doktorda nasıl doktor muş yaa eşininde testini istemesi lazımdı başlamadan tedaviye
Normaldi değerleri, doktor bir daha istemedi baktirsak mıCanım eşinin sperm testi nasıl çıkmıştı senin
İnşallah canımSorun yoktu kuzum bakalım adet olunca tekrar baktıracağım diğer hormonlarla birlikte hepsine, inşallah sorun yoktur hala
Benimde hiç belirtim yok..hatta böyle kendimi dinliyorum gene yok herşey aynı...hissiyatta yokCanım 0 belirtim vardı. Regl sancılarım başladı şimdi. Pek umudum yok yani bu ay. Sende varmı belirti nasıl gidiyor :)