- 4 Eylül 2020
- 59
- 29
- 44
D vitaminize baktirin fibromiyaljide en onemlisi d vitamini eksikligi . Ve kilo saglikli beslenmek sart tatli cikolata hayatinizdan cikarin yada az tuketin agrilariniz azalacaktir . Bende kuru igne kupa fixik tedavi gordum 3 ay ilac kullandim . Sonra d vitaminim yukseldikce agrilarim azaldi liloda verince azaldi . Tatli cikolata cok az yiyorum . Benimde fimromiyalji var . Gecmis olsunnValla bende neden var anlamıyorum ama çok canımı sıkıyor artık, ilaçlar çok ciddi ilaçlar daha bu yaşımda almak istemiyorum sesizce kimseye belli etmeden bu hastalığı çekiyorum bazı zamanlar yemek bile karıştırama oluyorum kollarımım ağrısından ama me çarem var ne çözecek kimse, hacamatı düşüncem ama
Merhabaİstersen bi yap canım belli olmaz, valla ben kesin kaldım da seni bilmiyorumben biraz stresliyim ya önümüzdeki cumaryesi doktora gideceğim ya hem ilk vajinal ultrason hem ne çıkcal diye biraz gerginim
Ben de aynı sekilde korundum, ama sonucta sperm ve yumurtanın döllenme olasılığına bakıyoruz, 2 yıl bu durumu engellemiş oluyoruz biz.. Hiç bi doktor da sormuyor nasıl korundun diyeKızlar bir şey sormak istiyorum.
Ben iki sene geriçekilme yöntemiyle korundum ama biliyorsunuz bu bir korunma yöntemi değil
İki senedir de korunmuyorum olmuyor.
Bu durumda ben aslında 4 senedir mi korunmamış oluyorum??Yani tıbben bu şekilde mi düşünmek lazım
minseo @oblomowka1 @Murpyy Sohrab @fiona13 ve etiketleyemediğim konuyu bilen hanımlar
Kuzum kullananlar öyle diyor ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum 2 marka var clife ve naturallen instagramda sayfalarına girip kullanıcı yorumlarını okuyanilirsin kuzumCanım okurken dikkatimi çekti. Kimyasal gebelik sonrası adet olmayınca doktora gittim sağ ve sol Yumurtalıkta 27 ve 24 mm kist oluşmuş doğum kontrol hapı vereceğini söyledi öncesinde adet olmam için tarlusal verdi. Kistleri eriten karışım ne canım nerden alınıyor
Canım iğne ve etkisi ile ilgili pek bilgim yok ama teste göre var görünüyo :)Merhaba
Buda bu sabahki erken gebelik testim
Hem uzaktan hemde yakından çektim
13.günüm çatlatma iğnesinin
İğne etkisi yoktur inşallah
MerhabaGünaydın hatunlar.
Adet oldum. Hayırlısı böyleymiş demek ki
gerçekten miGünaydın hatunlar.
Hayırlısı sağlıklısı olsun canım,moralini bozma kimyasal sonrası çabuk gebe kalanlardan olursun sen de inşallah...daha ileride kaybetmendense böylesi çok daha iyi kuzumGünaydın hatunlar.
Bana hiç bir sorun yok dedı vermedıler buzamana kadar hiçgünaydın kızlarsize bir şey soracağım, klomen tedavisi illa bi soruna yönelik mi uygulanıyor yoksa hiç bir sorun yoksa da doktor verebiliyor mu ?
onun da öyle bi eksisi var işte birden fazla yumurta büyüttüğü için ama kist oluşunca regl ile atılıyor sadece 2 ay üst üste klomen kullanamıyorsun diye biliyorum inşallah şu aldığım şey büyütür iyice yumurtamı, doktor ile de konuşacağım tedavi istiyorum psikolojim kaldırmıyo artık bu süreci falan diyeceğim bakalım ne dicekBana hiç bir sorun yok dedı vermedıler buzamana kadar hiçkist yapma olasılığı var dıye.. Kontrol altında olmak gerek onu kullanırken
Umarım yoktur kuzumMerhaba
Buda bu sabahki erken gebelik testim
Hem uzaktan hemde yakından çektim
13.günüm çatlatma iğnesinin
İğne etkisi yoktur inşallah
Öyle oldu canım benim. Vardır bunda da bir hayır. Ama içten içe ruhum acıyor resmen.gerçekten mihayırlısı olsun kuzum kimyasal oldu demek ki
Haklısın canım. Allah beterinden korusun. Bu ay gelmek istemedi demek ki..Hayırlısı sağlıklısı olsun canım,moralini bozma kimyasal sonrası çabuk gebe kalanlardan olursun sen de inşallah...daha ileride kaybetmendense böylesi çok daha iyi kuzum
İnşallah gebelikUmarım yoktur kuzum
seni çok iyi anlıyorum... ne kadar iyi düşünmeye çalışsan da içten içe ruhun daralır sığamazsın kalıbına ve malesef seni sende başka kimse anlayamaz eşin de dahil... inşallah arkası sağlıklı bir bebek olur benim gibi aylarca beklemezsin canımÖyle oldu canım benim. Vardır bunda da bir hayır. Ama içten içe ruhum acıyor resmen.
İnşallah canım. Umarım yoktur derken ilacın etkisi yoktur demek istedim yanlış anlama. Şu an kafam allak bullak. İçimde volkanlar patlıyormuş gibiyim. Yanlış ifade ettiysem kusura bakma lütfenİnşallah gebelik
Eşimi uyandırdım. Adet oldum dedim. O da dondu kaldı. Teselli edecek laf da bulamadı garibim. Evden çıksın bir an önce onu da üzmeyeyim diye kendimi zor tuttum. Şimdi gitti ben tepiniyorum resmen..seni çok iyi anlıyorum... ne kadar iyi düşünmeye çalışsan da içten içe ruhun daralır sığamazsın kalıbına ve malesef seni sende başka kimse anlayamaz eşin de dahil... inşallah arkası sağlıklı bir bebek olur benim gibi aylarca beklemezsin canım