canım geri çekilme korunma yöntemi değil evet ama bence süreç 4 sene sayılmaz. çünkü sonuçta olaslığı çok aşağıya çekmiş oluyorsunuz. ve tam penetrasyonun sağlandığı zaman bile bu kadar zorsa o ilk iki seneyi hiç sayma. sonuç olaeak sen iki senedir korunmuyısun yaniKızlar bir şey sormak istiyorum.
Ben iki sene geriçekilme yöntemiyle korundum ama biliyorsunuz bu bir korunma yöntemi değil
İki senedir de korunmuyorum olmuyor.
Bu durumda ben aslında 4 senedir mi korunmamış oluyorum??Yani tıbben bu şekilde mi düşünmek lazım
minseo @oblomowka1 M -Murphy @Sohrabb fiona13 ve etiketleyemediğim konuyu bilen hanımlar
Anladım canım, acaba çok daha vahim durumda mıyım dedim decanım geri çekilme korunma yöntemi değil evet ama bence süreç 4 sene sayılmaz. çünkü sonuçta olaslığı çok aşağıya çekmiş oluyorsunuz. ve tam penetrasyonun sağlandığı zaman bile bu kadar zorsa o ilk iki seneyi hiç sayma. sonuç olaeak sen iki senedir korunmuyısun yani
Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Ben iki sene geriçekilme yöntemiyle korundum ama biliyorsunuz bu bir korunma yöntemi değil
Bu durumda ben aslında 4 senedir mi korunmamış oluyorum??Yani tıbben bu şekilde mi düşünmek lazım
minseo @oblomowka1 M -Murphy @Sohrabb fiona13 ve etiketleyemediğim konuyu bilen hanımlar
Evet canım ben de 1 ay bi denemek istiyorum nasıl pik olcak kaç gün olcak onu merak ediyorum açıkçasıben iki kez kist için verilen doğum kontrol haplarını kullanmadım. doğal karışımlara kesnlkle inanıyorum ben ama vucut çok hassas dengesi hemen bozuluveriuor o yüzden bunlar uzun süreli kullanılan macınlar değil kuzu kullan bence ben de kaşıklı olan markadan almayı düşünüyrım c life
Yani bilim bunu korunma saymıyor ama sonuçta içine boşalma olmuyor canım saymamasının sebebi yüzde yüz koruyucu bi yöntem değil zevk suyu vs. De sperm olabileceği için hamile kalma olasılığı var diyorlar bence sen korunmuş gibi sayKızlar bir şey sormak istiyorum.
Tabi ki canımAnladım cevabınız için teşekkür ederimbu da şansım var demek oluyor yani
Evet öyle geçmiyor ama bence korunmuş gibi say..gercekten boşalma olmadığında çok yüksek oranda korunma oluyor çünküKızlar bir şey sormak istiyorum.
İyi canım bugün dehşet yoğun kanamam oldu üstüm başım battı
Sağol kuzum yoksa dedim ben çok kötü durumdayımTam bi korunma yöntemi olmasa. Bu şekilde yapan çok var. Bence 4 yıl dememek lazım
Arkadaşım hamile kaldı ya kuzum böyle ben de bi düşününce stres oldum çok uzun süre oldu diyeYani bilim bunu korunma saymıyor ama sonuçta içine boşalma olmuyor canım saymamasının sebebi yüzde yüz koruyucu bi yöntem değil zevk suyu vs. De sperm olabileceği için hamile kalma olasılığı var diyorlar bence sen korunmuş gibi say
Sağol kuzum aynen öyle kabul edicemEvet öyle geçmiyor ama bence korunmuş gibi say..gercekten boşalma olmadığında çok yüksek oranda korunma oluyor çünkü
Ben regl oldum diye düşünüyorum, ama iki gün bile sürmeden yine kesildi, bu kanama niye oldu anlamadım.İyi canım bugün dehşet yoğun kanamam oldu üstüm başım battısenden naber naptın
Gelen giden yok canım ama bugün erken gebelik yaptım ümitlenmeyeyim boşuna diye, negatif çıktı, göğüs hassasiyetim devam ediyor bu da progesteron etkisi sanırım hala geçmedi, geçince regl gelireczhnm kuzum naptın var mı gelen giden ne durumdasın
Anladım canımm , bakalım artık bekleyelim hayırlısı olsunGelen giden yok canım ama bugün erken gebelik yaptım ümitlenmeyeyim boşuna diye, negatif çıktı, göğüs hassasiyetim devam ediyor bu da progesteron etkisi sanırım hala geçmedi, geçince regl gelir
Canım bekle bakalım bi kaç gün daha ama kimyasal falan olsa öyle 2 gün leke ile kesilmez o koca koca pıhtılar düşürüyor ciğee gibi 3 4 gün çok yoğun kanama oluyorBen regl oldum diye düşünüyorum, ama iki gün bile sürmeden yine kesildi, bu kanama niye oldu anlamadım.
Doktora gidicem ama, düşük falan derse aşırı üzülürüm o yüzden erteliyorum durmadan. Belki devam eder belki de regl olmuşumdur diye devam etmesini bekliyorum, bakalım...
Bu konularda hiçbir fikrim yok, ne olduğundan da emin değilim, bekliyorum ama baktığım zaman regl de olamadım tam anlamıyla, hani insan regl olsa en azından ne olduğu belli olur,belirsiz bekliyorum öyle.Canım bekle bakalım bi kaç gün daha ama kimyasal falan olsa öyle 2 gün leke ile kesilmez o koca koca pıhtılar düşürüyor ciğee gibi 3 4 gün çok yoğun kanama oluyor
Yok canım ovülasyon harici girilen ilişki bile korunma yöntemi benceSağol kuzum yoksa dedim ben çok kötü durumdayım
Arkadaşım hamile kaldı ya kuzum böyle ben de bi düşününce stres oldum çok uzun süre oldu diye
Sağol kuzum aynen öyle kabul edicem
Senin sökülemedi bence regl kuzu kist var mıydı sendeBu konularda hiçbir fikrim yok, ne olduğundan da emin değilim, bekliyorum ama baktığım zaman regl de olamadım tam anlamıyla, hani insan regl olsa en azından ne olduğu belli olur,belirsiz bekliyorum öyle.
7 cm kist var sağ yumurtalıkta.Senin sökülemedi bence regl kuzu kist var mıydı sende