- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
Ondan mı gecikiyor acaba7 cm kist var sağ yumurtalıkta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan mı gecikiyor acaba7 cm kist var sağ yumurtalıkta.
Bu zamana kadar saati bile gecikmedi gibi birşey, çok düzenliydi.Ondan mı gecikiyor acaba
Gözün aydın canımmm çookkk sevindim
Gebelik testi yapmadın di miBu zamana kadar saati bile gecikmedi gibi birşey, çok düzenliydi.
Ama her şeyin bir ilki var belki ondan gecikmiştir.
Yok canım, yapmadım. Neyse boşver sen napıyosun :) Kaldık yine diğer aya galiba. :)Gebelik testi yapmadın di mi
Evet canım. Hiç korunmamış oluyorsun.Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Ben iki sene geriçekilme yöntemiyle korundum ama biliyorsunuz bu bir korunma yöntemi değil
İki senedir de korunmuyorum olmuyor.
Bu durumda ben aslında 4 senedir mi korunmamış oluyorum??Yani tıbben bu şekilde mi düşünmek lazım
minseo @oblomowka1 @Murpyy @Sohrabb @fiona13 ve etiketleyemediğim konuyu bilen hanımlar
İstersen bi yap canım belli olmaz, valla ben kesin kaldım da seni bilmiyorum ben biraz stresliyim ya önümüzdeki cumaryesi doktora gideceğim ya hem ilk vajinal ultrason hem ne çıkcal diye biraz gerginimYok canım, yapmadım. Neyse boşver sen napıyosun :) Kaldık yine diğer aya galiba. :)
Çıkmaz inşallah yüreğini ferah tutİstersen bi yap canım belli olmaz, valla ben kesin kaldım da seni bilmiyorum ben biraz stresliyim ya önümüzdeki cumaryesi doktora gideceğim ya hem ilk vajinal ultrason hem ne çıkcal diye biraz gerginim
Kuzucum marttan beri bu şekildeyse bi gitseydin keşke, kist veya başka bi problem varki bukadar çok gelmiş. Geçmiş olsun şimdiden ama vakit kaybetmeKuzum benim mart ayından beri böyle bi geçen ay az geldi reglim bu ay yine aynı polip kist falan varsa diye korkmaya başladım
Gittim canım işte sıkıntı yok dediler vajinal bakılmadı ama işte ilk kez bakılacakKuzucum marttan beri bu şekildeyse bi gitseydin keşke, kist veya başka bi problem varki bukadar çok gelmiş. Geçmiş olsun şimdiden ama vakit kaybetme
Hmm ozaman sonuçlarını beklicezz, inşallah önemli bişeyin yoktur bukadar strese girdiğine değmez Bende hala adet olmadım bugün 4 gün geçmiş oluyor sabah kan tahlili verdim ama negatif ebe 4 gün az bi süre 2-3 gün daha geçsin tekrar bi test yapalım olmadı doktora git dedi, bende içimden diyorum adetine 1 hafta kala öğreniyo bizim kızlar benim 4 gün az bi süreymişşşGittim canım işte sıkıntı yok dediler vajinal bakılmadı ama işte ilk kez bakılacak
Valla her şeyden nem kapar olduk ben dün gece bi de söktürücü masaj yaptım o da coşturdu kanamayı negatifse testin deneyebilirsin geç döllenme değilse hemen sökülüyoHmm ozaman sonuçlarını beklicezz, inşallah önemli bişeyin yoktur bukadar strese girdiğine değmez Bende hala adet olmadım bugün 4 gün geçmiş oluyor sabah kan tahlili verdim ama negatif ebe 4 gün az bi süre 2-3 gün daha geçsin tekrar bi test yapalım olmadı doktora git dedi, bende içimden diyorum adetine 1 hafta kala öğreniyo bizim kızlar benim 4 gün az bi süreymişşş
Belkide bu söktürücü masaj artırdı kanamanı, oğlanda da 5.günde öğrendiğim için bekliyim diyorum, nasip bakalım olmadı o masajı uygulayayım bakalım nolacak, hakkımızda hayırlısı olsun canımValla her şeyden nem kapar olduk ben dün gece bi de söktürücü masaj yaptım o da coşturdu kanamayı negatifse testin deneyebilirsin geç döllenme değilse hemen sökülüyo
Ayağa kalkmadan önce bi söküldü ayağa kalkınca herşey aktı gitti muhtemelwn, benimde en yoğun günü 2.günümdür ama senin baya kan gölü olmuş umarım kötü bişi yokttur canımg_mutlu şuan mesela normal geliyor o an ayağa kalktığımda birden geldi şuan az az geliyor
Bende clife aldim, bidaki adetimde baslicam. Tup bebekden onceki uc ay cok onemliymis, yumurta kalitesini etkiler heralde demiiben iki kez kist için verilen doğum kontrol haplarını kullanmadım. doğal karışımlara kesnlkle inanıyorum ben ama vucut çok hassas dengesi hemen bozuluveriuor o yüzden bunlar uzun süreli kullanılan macınlar değil kuzu kullan bence ben de kaşıklı olan markadan almayı düşünüyrım c life
Canım okurken dikkatimi çekti. Kimyasal gebelik sonrası adet olmayınca doktora gittim sağ ve sol Yumurtalıkta 27 ve 24 mm kist oluşmuş doğum kontrol hapı vereceğini söyledi öncesinde adet olmam için tarlusal verdi. Kistleri eriten karışım ne canım nerden alınıyoreşin de bi kontrol olsun kuzum da o zaman netleşir... şu bahsettiğim karışım kistleri polipleri eritiyormuş herkes öyle yazmış ama ne kadar doğru bilmiyorum