• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün yaklasio ya heycanlaniorum istemedende olsa stres oluorum ama illede olcak demiorum nasip diorum yinede dualarimda var 🤲
Tabii her şeye hazırlı olcaksın bende adete hazırlamışdım kendkmi süpriz oldu gerci daha silik testim ama bekliyorum daha doktora gidcem p tesi

Benimde göğüslerim çok hassas, koltuk altımdan ağrı va

o nasıl olacak canım stresten uzak durmak😂 hep aklımızda😩 benimde çok az kaldı Cumartesi pazar bakalm
kuzum kafanı dağıt başka şeyle ben son günler öyle yaptm elde deöil ama zorundayız stres yapmamaya İnşallah olmazsnnn

Kızlar hayırlı ramazanlar benim bi oglum var bide düşügüm oldu yaklaşık 8 aydırdı bebek istiyoruz batıma 2 gün kaldı dün ve bugün nerdeyse 7 tane test yaptım hep 5 dk icinde çok çok silik bir cizgı çıkıyor sizce varmıdır biseyler
Eger ilk beş dakika icinde bu sekildeyse var bence. Ben iki oglumu da bu kadar silik öğrenmistim.insallah her sey yolunda gider

O kadar erken baslıyo mu gercekten. Ben cok fazla agrı cekemem olcagım zaman yada olduysam cekersem ama nadirdir oda.Bebek yerlesiyo bile olabilir umutsuz düşünme bence.:KK200: regl kanı görene kadar her zaman ihtimaal var

Aynen ya çok sinirlerim bozuluyor bu duruma. Göğüslerim çok kötü sızlar. Karnım belim ağrır 10 gün öncesinden bazen oldum galiba hissine kapılıyorum. İnş bebek yerleşiyordur. Bakalım bekleyip göreceğiz :)

kuzum kafanı dağıt başka şeyle ben son günler öyle yaptm elde deöil ama zorundayız stres yapmamaya İnşallah olmazsnnn
misal sürekli buraya girip durmiyim stres oluyorum diyorum ama merak da ediyorum😂 Allahım hayırlı haberler nasip etsin hepimize

misal sürekli buraya girip durmiyim stres oluyorum diyorum ama merak da ediyorum😂 Allahım hayırlı haberler nasip etsin hepimize
evet bende 🤗aynı Mesele testler ebaklyom felan kafam karışıyo akışına braktmm doktora gidince kesinleşir

SEnin testini merak ettim canım? Atabilirmisn? Bat kaç gün geçti?
bat 2 gün gecti bat günü iki test yaptm 3 dakkada cktl birinide bu sbh ilk idrarla yaptm ilk gün öğlen yaptm
IMG-20200423-WA0056.webp
IMG-20200423-WA0083.webp

Bunlar ilk gün
20200424_064226.webp
buda son

Back
X