İnşAllah canm bak benim adete yakın kesilmiçdi belirti adete 2gün kala baçladı yinee kasık ağrl bel ağrısı normal aylarda adetde aörım olmaz bu ay hiss etdmBeyaz akıntı bende de var. Bakalım bekleyip göreceğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah canm bak benim adete yakın kesilmiçdi belirti adete 2gün kala baçladı yinee kasık ağrl bel ağrısı normal aylarda adetde aörım olmaz bu ay hiss etdmBeyaz akıntı bende de var. Bakalım bekleyip göreceğim![]()
Hiçbişey yok desem yeridirBenimde 9 gün kaldı. İnş gelmez ya. Varmı sende bişey. Ara ara regl sancısı oluyor bende![]()
canm adet günüm Çok çiddetli karın altı aörım bide vajinada iynelenmem vardı o günde zaten yerleşme kanaması oldu sbh test pozitifti İnşAllah seninde Pozitif olur ama Adetden baya önce bel aörıları yine kasık batmalarm vardlHamileler adet gunlerimde belirtileriniz oluyomu bacak sızlamasi kasik agrisi vs merak ediyorum kimse cevap vermio konu actimda bari siz merakimi giderin![]()
Oww çok güel tebrikler canım çok sevindimaynen benmde sadace batma vardı kasıktaa o kdr bide bel ağrısl canm adet günü yerleşme gördüm test yaptmDaha yeni başlıyoo Belirtiler kuzum
Hosgeldin canımm. Daha regl görmedin galiba belkide gelmezMerhaba bnide ekleyin adet olursa bu gun yarin bnde katiliyim size insallah hayirli olur rabbim isteyen herkeze nasip eder gebeligi![]()
Teşekkür edermOww çok güel tebrikler canım çok sevindim![]()
Dikkat et kuzumm. Saglıklı bi hamilelik gecir insallahiyim canm yatmakla değerlendiriyom günlerimi dikkatliyim işimi yavaç yavaş az az yapıp uzanıyorum yinesadece mide yanmam var bide akıntıı
Şu an sadece göğüslerimde ağrı var. Geçen ay bir kaç gün önce kasık ağrım olmuştu ve adet oldum. Şu an bir ağrı yokİnşAllah canm bak benim adete yakın kesilmiçdi belirti adete 2gün kala baçladı yinee kasık ağrl bel ağrısı normal aylarda adetde aörım olmaz bu ay hiss etdm![]()
Hiçbişey yok desem yeridirbenim göğüslerim büyüdü sadece bu ay biraz erkenden büyüdü ama yumurtlamam erken oldu sanırım o yüzden.sağ kasıgıma arada sanki batma oluyo gibi geliyo ama çok ümitlenmek istemiyorum çünkü şubat ayında psikolojik cok belirti yaşadım
Aa hayirli olsun rabbim saglikli hayirli bisekilde kucagina almak nasip etsin ne guzl ya insallah ugurlu gelir burasi yacanm adet günüm Çok çiddetli karın altı aörım bide vajinada iynelenmem vardı o günde zaten yerleşme kanaması oldu sbh test pozitifti İnşAllah seninde Pozitif olur ama Adetden baya önce bel aörıları yine kasık batmalarm vardl
Dikkat et kuzumm. Saglıklı bi hamilelik gecir insallah![]()
inşAllah ikinizde adet plmazsınız benm hic göğsüm ağrı yok yaniŞu an sadece göğüslerimde ağrı var. Geçen ay bir kaç gün önce kasık ağrım olmuştu ve adet oldum. Şu an bir ağrı yok![]()
O kadar erken baslıyo mu gercekten. Ben cok fazla agrı cekemem olcagım zaman yada olduysam cekersem ama nadirdir oda.Bebek yerlesiyo bile olabilir umutsuz düşünme bence.Benim normalde de 9_10 gün öncesinde regl sancılarım olurdu. Şimdi yine var. Yine tutmadı galiba ama yine bir umut bekliyorum işte![]()
İnşAllah canm İnsan hiss ediyo vucutdaki deöişikliği hic yaşamadıöın çeyleri yaşıyosun Stresten uzak durun yeterAa hayirli olsun rabbim saglikli hayirli bisekilde kucagina almak nasip etsin ne guzl ya insallah ugurlu gelir burasi yabnmde bel kasik agrisi gogus azcik acio bacagim sizlio klasik adet belirtisi 3 aydir hic agri olmadan pat adet olurdum bu ay degisik oldu insallah olur
![]()
Hos buldum yok henuz gelmedi 2 gundur gelcek die bekliom gunum cumartesi 21. Gunde ve 17. Gunde adet oluyorum cok duzensiz bkliorum. Umarim gelmezHosgeldin canımm. Daha regl görmedin galiba belkide gelmez
Amin canım inşallahinşAllah ikinizde adet plmazsınız benm hic göğsüm ağrı yok yaniİNŞALLAH SAĞLIKLI OLUR HEPKMİZİNKİ
Belli olmaz canım belkide gelmezHos buldum yok henuz gelmedi 2 gundur gelcek die bekliom gunum cumartesi 21. Gunde ve 17. Gunde adet oluyorum cok duzensiz bkliorum. Umarim gelmez![]()
Gün yaklasio ya heycanlaniorum istemedende olsa stres oluorum ama illede olcak demiorum nasip diorum yinede dualarimda varİnşAllah canm İnsan hiss ediyo vucutdaki deöişikliği hic yaşamadıöın çeyleri yaşıyosun Stresten uzak durun yeter
o nasıl olacak canım stresten uzak durmakİnşAllah canm İnsan hiss ediyo vucutdaki deöişikliği hic yaşamadıöın çeyleri yaşıyosun Stresten uzak durun yeter
Keşke keşkeBelli olmaz canım belkide gelmez![]()