- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
Bebeğim bence kullandığın ilaçlar dengeni bozduubenim kahve akıntı bugün kesildi gelen giden bişi yok @fk99 @eczhnm @oblomowka1 GeminiWoman karadenizkizi1982
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim bence kullandığın ilaçlar dengeni bozduubenim kahve akıntı bugün kesildi gelen giden bişi yok @fk99 @eczhnm @oblomowka1 GeminiWoman karadenizkizi1982
Bizide haberdar etHayırlısı inşallah. 5te çıkacakmış sonuç.
Olabilir canım ya benim de aklıma o geliyor doktora soracağım gidince tekrarBebeğim bence kullandığın ilaçlar dengeni bozduu
Tamam canımBizide haberdar et
Senin yumurta boyutun mu küçüktü acaba kuzum neden 2
Aaaa..ikisini de ayni anda mi vurdun..ignenin ertesi gün cok fazla kasık ağrım batmam oldu akıntı geldi falan...ama gün gün azaldı nadirlesti... sen yumurta gelistirici olarak ne kullandın kaç gün günde kac defa
Belki düşük doz 2 tane vermiştirSolda 20 mm sağda 16 mm vardı. Aynı gün yaptırdı iğneyi. Geçen seferde aynısını yapmıştı. 20 mm küçükmü
Belki düşük doz 2 tane vermiştir
Bende letu kullandım 5 gün günde 1 defa.. solda 2 tane 18 mm sağda bitane 16 mm vardı..Yumurtanda güzel gelişmiş Ben ilk defa duyuyorum 2 çatlatma iğnesi ama doktordan iyi bilemeyiz tabi.. hayırlısı olsun hakkimizdaEvet aynı andq vurdum Letu verdi onu kullandım 5 gün. Günde 2 defa kullanıyordum. Sen ne kullandın
Bana da aynısını verdiOvitrelle 250 mcg verdi bilmiyorum bu düşük mü. Arayıp soracaktım aslında. Sonra vardır bi bildiği dedim sormadım
Bana da aynısını verdi
Belki çatlamama riski gördüyse o yüzden 2 iğne vermiştir canım garantiye almak içinOvitrelle 250 mcg verdi bilmiyorum bu düşük mü. Arayıp soracaktım aslında. Sonra vardır bi bildiği dedim sormadım
Aynen öyle ☺ bende pko olunca küçük küçük cok fazla yumurtam vardi..doktor dozu ayarlamak cok önemli birden hepsi büyüsün istemeyiz bize 1 yada 2 tane gelişmiş yumurta gerekli dedi günde 1 defa verdi. .benim büyüdüğüne dair hic umudum yoktu ama 18 mm olmuşlar.. bilmiyorum düşük mü ama çatlatma iğnesinide verdi insallah faydali olmuştur. .guzel haberler alırız insallah yaAynı ilaçları kullanmışız hep hadi hayırlısı
Allah gönlüne göre versin inşallah canımYok canım artık günümün geçmesini bekleyeceğim , Rabbim hepimize hayrlisini versin
İyiymiş o zamanSabah erken verırsenız oglen alırsınız
Özelde fiyat ne kadar diÖzelde verdik canım
Çok nadir kasık ağrısı oluyor ama rahatsiz edici boyutta değil.. Göğüsümün dün bitanesinde ara ara batma oldu ama o normal zamanda da oluyor bende..onun dışında hic bi fark hissetmiyorum kendimde
Aynen öyle ☺ bende pko olunca küçük küçük cok fazla yumurtam vardi..doktor dozu ayarlamak cok önemli birden hepsi büyüsün istemeyiz bize 1 yada 2 tane gelişmiş yumurta gerekli dedi günde 1 defa verdi. .benim büyüdüğüne dair hic umudum yoktu ama 18 mm olmuşlar.. bilmiyorum düşük mü ama çatlatma iğnesinide verdi insallah faydali olmuştur. .guzel haberler alırız insallah ya
Belki çatlamama riski gördüyse o yüzden 2 iğne vermiştir canım garantiye almak için