- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
Yapmıyorlar canım kadın doğumcular yapıyor hastanedekızlar sağlık ocaklarında lh fsh prolaktin ve e2 tsh tesstleri yapılıyor mu rutinlerle beraber yaptırmk isityorum da hormon ve rutinleri yaparlar mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmıyorlar canım kadın doğumcular yapıyor hastanedekızlar sağlık ocaklarında lh fsh prolaktin ve e2 tsh tesstleri yapılıyor mu rutinlerle beraber yaptırmk isityorum da hormon ve rutinleri yaparlar mı ?
tamam canım sağol çok yakın diye eve ona gidiverim dedim malum ortalık karışıkYapmıyorlar canım kadın doğumcular yapıyor hastanede
Olabilir kuzum ben de cuma öyleydim işte tansiyonum yerlerdeydi regl olcam gibi karnım ağrıdı bütün gün acaba Tsh ım çok mu düştü dedim cumartesi de akıntı geldi işteBugün ben de hiç iyi hissetmiyorum ya başım dönüyor midem yanıyor ama hamile değilim, duphaston yapıyor büyük ihtimalle bitse de kurtulsam artık
Sende inşallah canim❤Gayet güzel ilgilenmiş doktor. İnş faydasını görürsün canım
Düzelmemiştir kuzum çünkü hiç düzenli kullanamadım ilaçlarımıeczhnm canım senin D vit düşüktü naptın düzelttin mi onu
Seninki olabilir canım öyle, ben de bayılcak gibi oluyorum neyse yarın son gün artık bırakıcam sonraOlabilir kuzum ben de cuma öyleydim işte tansiyonum yerlerdeydi regl olcam gibi karnım ağrıdı bütün gün acaba Tsh ım çok mu düştü dedim cumartesi de akıntı geldi işte
Canım onu düzeltmen lazım bence düzenli kullan çünkü D vit hamile kalmak için çok önemli benim 17 çıktı hamilelik için 60 olması gerekliymişDüzelmemiştir kuzum çünkü hiç düzenli kullanamadım ilaçlarımı
Seninki olabilir canım öyle, ben de bayılcak gibi oluyorum neyse yarın son gün artık bırakıcam sonra
Yapıyorlarkızlar sağlık ocaklarında lh fsh prolaktin ve e2 tsh tesstleri yapılıyor mu rutinlerle beraber yaptırmk isityorum da hormon ve rutinleri yaparlar mı ?
Hayır kuzum yapmıyorlarkızlar sağlık ocaklarında lh fsh prolaktin ve e2 tsh tesstleri yapılıyor mu rutinlerle beraber yaptırmk isityorum da hormon ve rutinleri yaparlar mı ?
Yapmıyorlar kuzum hormon sadece beta tsh bakıyolarYapıyorlar
Ayyy çok heycanlııı gözün aydın canımmmm
Ayy çok net var çizgi canım hadi hayırlı sonuçlar al kan tahlilinden de inşallahBugün veya yarın bat. Predictor early yaptım. Hastaneye geldim kan vermeye..
Tam 2 yıldır uğraşıyorum yok sorunda yok bebekte yok bende anlamadm kalanlar nasl kalıyor yemn ederm yapmadıgım hçbsey kalmadı artıkBende hamile kalmak istiyorım
aMa ocak ayından beri artık yıldım.
Yoruldum
Tükendim
Uğraşmaktan çabalamaktan kaybetmekten...
Nasıl hamile kalabiliyorsunuz kızlar
Bu haberi inşallah bizlerde veririz zamanı gelincebi ara kesiliyo haberler sonra arkası arkasına :₺
Ben samsun da yaptırıyorumYapmıyorlar kuzum hormon sadece beta tsh bakıyolar
Ben daha hiç d vitaminine baktırmadım, kimse de soylemedı hıc, acaba kendım ilac alıp kullansam sıkıntı olur mu ki? Fazlası zararlı mı?Canım onu düzeltmen lazım bence düzenli kullan çünkü D vit hamile kalmak için çok önemli benim 17 çıktı hamilelik için 60 olması gerekliymiş
Sağol kuzumAyyy çok heycanlııı gözün aydın canımmmm ❣
Amin inşallah canımSağlikla kucağina almayi nasip etsin kuzum