- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
Dunle beraber 4 olacak yapalim bakalim icim rahat etmeyecek yoksa insallah olurAy evet aslında 3 gün daha iyi olur. Ben hamile kaldığım da 1 hafta üst üste değerlendirmiştim valla. Yap sende 3 gün bişi olmaz ya:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dunle beraber 4 olacak yapalim bakalim icim rahat etmeyecek yoksa insallah olurAy evet aslında 3 gün daha iyi olur. Ben hamile kaldığım da 1 hafta üst üste değerlendirmiştim valla. Yap sende 3 gün bişi olmaz ya:)
Cnm dün gece değerleneidirdin ise bugün deil ama yarın sabah değerlendir derim. Koyuluğu da takip et tabi akşam bakarsın yine çatlama olmuşsa seğerlendirrsn olmamşsa yarın sabaha bırak derimBugun pik oldu dün gece degerlendirilmisti artik nasil yapayım ben kafam karıştı, 3 gun ust uste yaparsak toplamda 4 gun oluyor çok olmaz mi,kalite bozulmaz degil mi
Boşalmada sıkıntı olmuyorsa üst üste değerlendirme pikten sonra iyi olur canımDunle beraber 4 olacak yapalim bakalim icim rahat etmeyecek yoksa insallah olur
Dunle beraber 4 olacak yapalim bakalim icim rahat etmeyecek yoksa insallah olur
canım ben silik bişiylier gördüm bat cuma ertesi sabah ilk idrara yaptım gene bişiyler çıktı. bi sonraki günkü yani dünkü test bembeyazdı. bişiyler olmş mu gözümüz mü yanıldı muallakta kaldık. şuan batı bekliyorum zaten tipik pms belirtileri başladı tatlı krizi sivilce falan umudum yok yanifiona13 canim sen ne yaptın ?
Hayırlıysa olumlu sonuçlar alalım canımİnşallah kuzum hakkımızda yazılan neyse yaşayıp görcez mucizeler hep var keşke hamile olsam da yanılan ben olsam
Eşimin sperm testi icin sorun gözükmüyor sayı iyi demişti..Nasip ya heycanlı bi sekilde bekliyorum. . Kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsun?Yok sorun olmaz bende üst üste 2 gün değerlendirdim sonra gün aşırı :)) bu sefer de öyle olsun. Hem spermde sıkıntı olmayanlar normalde yapıyor öyle iyi yapmışsın sende :)
bi ara kesiliyo haberler sonra arkası arkasına :₺Bu hafta 3 hamile haberi mi aldık oblomov21 fk99 ve sırada Canikox boğa bebeleri geliyor aa 4 pardon lavieenrose26 da vardı
Di mi maşallah bu hafta güzel oldubi ara kesiliyo haberler sonra arkası arkasına :₺
İnşllh seninde haberini alacaz ve diğer arkadaşların da. Belim ve kasığım çok fena korktum adet sancısı gibi gelip gidiyoBu hafta 3 hamile haberi mi aldık oblomov21 fk99 ve sırada Canikox boğa bebeleri geliyor aa 4 pardon lavieenrose26 da vardı
Kan testi de çıksın da öyle sevinicem kuzu. Hala acaba mı diyorumBu hafta 3 hamile haberi mi aldık oblomov21 fk99 ve sırada Canikox boğa bebeleri geliyor aa 4 pardon lavieenrose26 da vardı
İnşallah seninle 5 olacakkBu hafta 3 hamile haberi mi aldık oblomov21 fk99 ve sırada Canikox boğa bebeleri geliyor aa 4 pardon lavieenrose26 da vardı
Aynen inşlllhOnuda denerim inş denemeye gerek kalmaz da:)
Normal mi canım o kadar şiddetli olması dikkat et kendine çok ayakta durmaİnşllh seninde haberini alacaz ve diğer arkadaşların da. Belim ve kasığım çok fena korktum adet sancısı gibi gelip gidiyo
Bende aynı durumdayım kuzu birazdan eşimin diş randevusu var ona gideceğiz hem biraz yürümüş olurum iyi gelir belkiİnşllh seninde haberini alacaz ve diğer arkadaşların da. Belim ve kasığım çok fena korktum adet sancısı gibi gelip gidiyo
Ay inşallah kuzumİnşallah seninle 5 olacakk
Senin şuan yerleşme mi oluyo acaba ondan ağrıyo olabilir canımBende aynı durumdayım kuzu birazdan eşimin diş randevusu var ona gideceğiz hem biraz yürümüş olurum iyi gelir belki
Eşimin sperm testi icin sorun gözükmüyor sayı iyi demişti..Nasip ya heycanlı bi sekilde bekliyorum. . Kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsun?
Benim miniğim yerini beğenmeye çalışıyor herhalde teyzesiSenin şuan yerleşme mi oluyo acaba ondan ağrıyo olabilir canım