Canım tebrik ederim ...
Kan testinde de inşallah güzel bi sonuç alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tebrik ederim ...
İnşallah kuzum benim çook teşekkür ederimCanım tebrik ederim ...
Kan testinde de inşallah güzel bi sonuç alırsın
Hayırlısıysa inşallah çok büyük hediye olacak. Taze gelin ama kendisi kart Meslek sevdasına hayatı kaçırıyordum ucundan yakaladımeneee sen teze gelin sayılırsın kız
Nice güzel yıllarınız olsun. bu yılı bir bebekle taçlandırırsınız inşallah. 16 sında birhediye gibi olacak bu bebek size. Ben de 38 yaşındayım yaşdaşız seninle.
Yanlış hesaplamışım evet canım geçtiğimiz çarşamba.. İlk çatlatma denemem.. doktorun sana ilişkiyi nasıl önerdi birde kendinde değişiklik hissediyormusun☺Yok canım 31 ağustosta oldum ben pazartesi sen geçen çarşamba mı oldun :)
Gayet net kuzum
Aminnnn Rabbim hayırlı vakitte hrpimizin gönlünr göre sağlıkla huzurla versin inşallahAllahım şükürler olsun İnşallah sağlıkla ilerler canımmm elim ayağım titriyor rabbim bana yaşattığı bu mutluluğu sizlerede nasip etsin inşallah
Ay ne güzel cıkmış kuzum ya Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin kurabiyeyi o duyguyu cümle isteyene sağlıkla yaşatsın inşallah
Yaptım tabıkı spermlerin agzımdan cıkmadıgı kaldı
aman hep öyle ya birşeylerin pelinden koşarken diğer şeylere geç kalıyoruz. Benim bir oğlum var. 6 yaşında salak gibi doğdugunda hemen peşine yapmadım da herkes diyordu halbuki 1 yaşına basınca başla çalışmalara dye. ama iş hayatı krediler vs. olmadı işte. Şimdi 2,5 yıldır uğraşıyoruz geçen sene bir kürtajım oldu malesef ondan sonra iyice ayarım şaştı. İnşallah o güzel duyguyu tekrar tatmak nasip olur. oğluma hayırlısıyla sağlıklı bir kardeş gelir. Çok isitiyorum bir kardeşi olsun.Hayırlısıysa inşallah çok büyük hediye olacak. Taze gelin ama kendisi kart Meslek sevdasına hayatı kaçırıyordum ucundan yakaladım
Amiiiiin canım benim teşekkür ederim Rabbim bu sevince isteyen herkese yaşatsınAy ne güzel cıkmış kuzum ya Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin kurabiyeyi o duyguyu cümle isteyene sağlıkla yaşatsın inşallah
2. yi düşünen biri bence kesinlikle ara vermemeli ben de ilkine hamile kalabilirsem 1 yaştan sonra kesinlikle korunmayı bırakacağım çünkü artık hamile kalmak çok zoraman hep öyle ya birşeylerin pelinden koşarken diğer şeylere geç kalıyoruz. Benim bir oğlum var. 6 yaşında salak gibi doğdugunda hemen peşine yapmadım da herkes diyordu halbuki 1 yaşına basınca başla çalışmalara dye. ama iş hayatı krediler vs. olmadı işte. Şimdi 2,5 yıldır uğraşıyoruz geçen sene bir kürtajım oldu malesef ondan sonra iyice ayarım şaştı. İnşallah o güzel duyguyu tekrar tatmak nasip olur. oğluma hayırlısıyla sağlıklı bir kardeş gelir. Çok isitiyorum bir kardeşi olsun.
Yanlış hesaplamışım evet canım geçtiğimiz çarşamba.. İlk çatlatma denemem.. doktorun sana ilişkiyi nasıl önerdi birde kendinde değişiklik hissediyormusun☺
aynen büyüklerimiz derdi hep de şaka gibi gelirdi .... Keşke dinleseymişim.2. yi düşünen biri bence kesinlikle ara vermemeli ben de ilkine hamile kalabilirsem 1 yaştan sonra kesinlikle korunmayı bırakacağım çünkü artık hamile kalmak çok zor
2. yi düşünen biri bence kesinlikle ara vermemeli ben de ilkine hamile kalabilirsem 1 yaştan sonra kesinlikle korunmayı bırakacağım çünkü artık hamile kalmak çok zor
Belki seninkide yerleşmeden oldu canımbenim kahve akıntı bugün kesildi gelen giden bişi yok fk99 eczhnm oblomov21 GeminiWoman karadenizkizi1982
Hayırlısıyla en kısa sürede yaşarsın inşallah kuzu. Ben henüz bilmediğimden çok anlayamıyorum ne yazık ki. İnşallah kan testi sonucu da hayırlı yönde çıkar da nasıl davranacağıma karar verebilirim. Şu an sersem gibiyim. Test doğru mu değil mi kanda çıkacak mı çıköayacak mı ne hissedeceğimi bilemedim.aman hep öyle ya birşeylerin pelinden koşarken diğer şeylere geç kalıyoruz. Benim bir oğlum var. 6 yaşında salak gibi doğdugunda hemen peşine yapmadım da herkes diyordu halbuki 1 yaşına basınca başla çalışmalara dye. ama iş hayatı krediler vs. olmadı işte. Şimdi 2,5 yıldır uğraşıyoruz geçen sene bir kürtajım oldu malesef ondan sonra iyice ayarım şaştı. İnşallah o güzel duyguyu tekrar tatmak nasip olur. oğluma hayırlısıyla sağlıklı bir kardeş gelir. Çok isitiyorum bir kardeşi olsun.
benim de içimden hep o geçiyor ama onların da prematüre doğma olasılığı falan çok stresli sonra hemen vazgeçiyorum :)))Keşke ikiz olsa çok güzel olur ya:)
Seninki sanki yerlesme ya ama umit vermek istemiyorumbenim kahve akıntı bugün kesildi gelen giden bişi yok fk99 eczhnm oblomov21 GeminiWoman karadenizkizi1982