- 29 Nisan 2020
- 2.192
- 2.410
Bende gördüm canım silik çizgi varKızlar kör olmadığımı orda o pembe çizginin var olduğunı söyleyin bana. Gözlerim oyun mu oynuyor bana??!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gördüm canım silik çizgi varKızlar kör olmadığımı orda o pembe çizginin var olduğunı söyleyin bana. Gözlerim oyun mu oynuyor bana??!!!
Aaa sen amuda kalkmadın mı olmadı ama ben onuda yaptım
Kızlar amuda kalkıp çalkalama diye bişey de varbU AY DA ONU YAPARIM KORKMA :d:dd:
Bu ayın 16sında 2. yılımız olacak evleneli. 39 yaşındayım. Ve evet ilk olacak eğer nasipse..Sen ne kadardır istiyordun bebek. İlk gebeliğin mi olacak?
HAHHAAHHA... Garantiye alıyor galiba çalkala yavrum çalkala.. herifleri cinsellikten soğutacağızKızlar amuda kalkıp çalkalama diye bişey de var
Amin hayırlısıysa inşallahhadi bakalım hayırlı haberlerle çıkarsın inşallah
Hayırlısı bakalımBende gördüm canım silik çizgi var
eneee sen teze gelin sayılırsın kızBu ayın 16sında 2. yılımız olacak evleneli. 39 yaşındayım. Ve evet ilk olacak eğer nasipse..
sende hamilelik olduğu belliydi ama çok belirtin vardı :) hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin inşallahAmin hayırlısıysa inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruuuzHayırlısı bakalım
Komik oluyor biraz eglenirsiniz hemHAHHAAHHA... Garantiye alıyor galiba çalkala yavrum çalkala.. herifleri cinsellikten soğutacağız
Eveeettt çizgi var hadi hayırlısı olsun canım senin bat ne zamandıKızlar kör olmadığımı orda o pembe çizginin var olduğunı söyleyin bana. Gözlerim oyun mu oynuyor bana??!!!
Kızlar amuda kalkıp çalkalama diye bişey de var
Canım çarşamba günü mü oldun çatlatma iğnesi. . Bende çarsamba akşam 8 de oldum beraber beklicez desene
Düzenli olmadığımdan dün bugün yarın diye hesapladım. Ama 3 günlük kahverengi akıntı beni şüpheye düşürdü epey.Gayet net görünüyor canım. Regl geciktimi:)
Düzenli olmadığımdan dün bugün yarın diye hesapladım. Ama 3 günlük kahverengi akıntı beni şüpheye düşürdü epey.
Hayırlısıyla doğrudur inşallah. Kan verdim bakalım kuzumsüppeer :))) tamamına ersin dilerim :)
Amin inşallahSanki silikte olsa çizgi var gördüm sanırım ben hayırlı olsun inşallah
Yaptım tabıkı spermlerin agzımdan cıkmadıgı kaldıYaptın mı yoksa:)) onu bende duydum
Amiinnhadi bakalım hayırlı haberlerle çıkarsın inşallah
Ben de onun şüphesiyle erken testlerden yaptımYerlesme kanaması yaşamışsın demekki :)