- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
Kızlar kör olmadığımı orda o pembe çizginin var olduğunı söyleyin bana. Gözlerim oyun mu oynuyor bana??!!!
Gayet net görünüyor canım. Regl geciktimi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kör olmadığımı orda o pembe çizginin var olduğunı söyleyin bana. Gözlerim oyun mu oynuyor bana??!!!
ay fotoğrafına bakalım biz silik çizig uzmanı olduk :)Yumurta takibi yapmadım 24’ünde doktora gittiğimde yumurtan baya büyümüş önümüzdeki bir iki gün biraz sancın olabilir yumurtan çatlayacak demişti. Dün akşam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım zorla görülen çok silik bir çizgi var gibiydi sanki veya ben öyle olmasını hayal ettim bilemiyorum
süppeer :))) tamamına ersin dilerim :)Kızlar kör olmadığımı orda o pembe çizginin var olduğunı söyleyin bana. Gözlerim oyun mu oynuyor bana??!!!
Canım, gözünüz aydın olsun. İnşallah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder Allah.Kızlar bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım
İlişkiden sonra ters yattım yumurtlama gününde
Uzanırken içimden hep “Alanda sensin verende sensin sen bize hayırlı sağlıklı evlat nasip et Allahım “ diye dua ettim derin derin nefesler aldım gözlerimi kapattım ve sadece bu duama odaklandım ve bunu her ezan okunuşunda tekrarladım onun dışında c-life macun kullandım ama düzensiz kullandım 4 kaşık anca yedim kaplıcaya gittim geçen ay + doktora gittim enfeksiyon var dedi fitil verdi 3 tane onu da kullanmıştım birinden biri vesile oldu Allah’ın izniyle de testte sonunda o çizgiyi gördüm . İnşallah
İnşallah en kısa zamanda sizlerede nasip olur ❤
@eczhnm
minseo
M -Murphy
@Ebruseyda
@Sohrabb
karadenizkizi1982
fiona13
@Regen89
İsimini etiket yapmayı unuttuğum varsa kusura bakmasın
aynen ben de en son işte geçen ay sağıma yattım hep. Ondan önceki ay ters yattım, ondan önceki ay da ayaklarımı diktim :))))) Daha ne kaldı?* Amuda kalkalım en iyisiValla ben ters düz yan her türlü yattım:) inş bizde güzel haberler alırız bu ay
Çizgi net baby, neler yatın anlat bakalım şimdi bize Ç:)))Kızlar kör olmadığımı orda o pembe çizginin var olduğunı söyleyin bana. Gözlerim oyun mu oynuyor bana??!!!
aynen ben de en son işte geçen ay sağıma yattım hep. Ondan önceki ay ters yattım, ondan önceki ay da ayaklarımı diktim :))))) Daha ne kaldı?* Amuda kalkalım en iyisi
Sanki silikte olsa çizgi var gördüm sanırım ben hayırlı olsun inşallahKızlar kör olmadığımı orda o pembe çizginin var olduğunı söyleyin bana. Gözlerim oyun mu oynuyor bana??!!!
Miratech dha sağlıklı sonuç verirBiliyorum canım bende çok araştırmıştım ama hangi eczaneye gitsem civardaki bunlar var ya miratech ya bebetime..
bU AY DA ONU YAPARIM KORKMA :d:dd:Aaa sen amuda kalkmadın mı olmadı ama ben onuda yaptım
Bende görüyorum silik bir çizgiiKızlar kör olmadığımı orda o pembe çizginin var olduğunı söyleyin bana. Gözlerim oyun mu oynuyor bana??!!!
hadi bakalım hayırlı haberlerle çıkarsın inşallahBugün veya yarın bat. Predictor early yaptım. Hastaneye geldim kan vermeye..
Hayırlısı inşallah. 5te çıkacakmış sonuç.Bende görüyorum silik bir çizgii
Amin kuzu. Hayırlıysa orda olsun minnak..hadi bakalım hayırlı haberlerle çıkarsın inşallah
Yaa testi kırıp içine baktıktan sonra çöpe attım bugün test alabilirsem yarın sabah tekrar yapıcam bakalım sancılarım hiç geçmiyor. Ben de iş yerinde ters bir hareket yapmaktan korktuğum için erken öğrenmek istiyorum. Bir de süt kesiği gibi akıntı şüphelendirdi beni daha önce olmuyordu. Enfeksiyon falan olsa hem tahlillerde çıkardı hem de kaşıntı olurdu diye düşünüyorumay fotoğrafına bakalım biz silik çizig uzmanı olduk :)
Sen ne kadardır istiyordun bebek. İlk gebeliğin mi olacak?Hayırlısı inşallah. 5te çıkacakmış sonuç.
Canım çarşamba günü mü oldun çatlatma iğnesi. . Bende çarsamba akşam 8 de oldum beraber beklicez deseneEki Görüntüle 2686421
İğnenin 7. Günü ovülasyon yaptım sırf nasıl çıkacak die merak ettim. Ne güzel görünüyor. Keşke gebelik testinde de böyle görebilsem
silik çizgi görünüyor canım :)))Kızlar kör olmadığımı orda o pembe çizginin var olduğunı söyleyin bana. Gözlerim oyun mu oynuyor bana??!!!
Amin inşallah canım teşekkür ederim ❤ darısı size inşallahCanım, gözünüz aydın olsun. İnşallah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder Allah.