- 17 Kasım 2019
- 947
- 747
- 23
- 29
Testini atabilirmisin canımprogramla takip ediyorum ben hep Yani sadece zamanımı unutmayım diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testini atabilirmisin canımprogramla takip ediyorum ben hep Yani sadece zamanımı unutmayım diye
canm az önce atmışdım 3 nudüü amaTestini atabilirmisin canım
yine atayımmTestini atabilirmisin canım
Daha yeni kuzum Bebişin bak benim testimde öyle çıkmıstıyine atayımm
seninkiler yine baya belli yaa kuzum Bakalım bende pcoda varya belki oda etkileye bilidDaha yeni kuzum Bebişin bak benim testimde öyle çıkmıstı
Bence baya belirgin gibi kuzum benim üstteki testlere bak hiç yok gibi en alttakileri adetim geçtikten sonra yaptım ben hayırlısı olsun inşallah istersen erken gebelik testi yap ondada çıkarsa mutlaka vardır pazartesi de bi kan ver istersenseninkiler yine baya belli yaa kuzum Bakalım bende pcoda varya belki oda etkileye bilid
ilk yaptığım erken gebelikti canm )) dün yaptm onu peşine normal test yani İnşAllah pztesiye kdr artar değerBence baya belirgin gibi kuzum benim üstteki testlere bak hiç yok gibi en alttakileri adetim geçtikten sonra yaptım ben hayırlısı olsun inşallah istersen erken gebelik testi yap ondada çıkarsa mutlaka vardır pazartesi de bi kan ver istersen
Insallah canim koyulasmasini takip et lekelenme olmasaydi bende zaten gitmeyi dusunmuyodum beklemekte fayda var artisi kafaya takiyosun sonradabenm 2gün gecikme daha
Artar canım Allah’ın izniyleilk yaptığım erken gebelikti canm )) dün yaptm onu peşine normal test yani İnşAllah pztesiye kdr artar değer
evet canm öyle yapıcam 3 4 gün geciksin sonra gideyim Hayırlısı OlsunInsallah canim koyulasmasini takip et lekelenme olmasaydi bende zaten gitmeyi dusunmuyodum beklemekte fayda var artisi kafaya takiyosun sonrada
Tabi canim en guzelievet canm öyle yapıcam 3 4 gün geciksin sonra gideyim Hayırlısı Olsun
Bu hangi program canımprogramla takip ediyorum ben hep Yani sadece zamanımı unutmayım diye
floBu hangi program canım
canm Ovu testi yaptm pik Hani lh daha cabuk yayılıyo ya vucuda doğru olurmu acabaBu hangi program canım
Ovü testiyle gebelik anlayanlar çok ama ben emin olup bişey diyemem canımm istersen o topiklerdekilere sorcanm Ovu testi yaptm pik Hani lh daha cabuk yayılıyo ya vucuda doğru olurmu acaba![]()
teşekkür ederim canmOvü testiyle gebelik anlayanlar çok ama ben emin olup bişey diyemem canımm istersen o topiklerdekilere sor
Canım çok damlatmışsın bence üç damladan fazla damlatma dan yap Bi sonrakini sanki silik çıkcak o zamanKizlar çIzgi çıkmadı ama orasi pembelerdi diğerini de 5 mayıstan sonra yapcam
Heee tamam o zamanCanım çok damlatmışsın bence üç damladan fazla damlatma dan yap Bi sonrakini sanki silik çıkcak o zaman