Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz bazen ev isi konusunda yada birseyler getirme konusunda tas kagit makas yaparak karar veriyoruz

Canım bizlerede dua et cok mutlu etti bu haber beni

Yaaaa canım benim çok sevindim ve aşırı Bi umut sardı içimi yaaa

Bence gercekten anlasabilcegin kisiyle evleniypsan kavga olmuyo. Biz cok yeniyiz ama esimle cok sukur bi kavgamız yok
Aman olmasinda kuzucum yaslilar der ya biri bagirirken digeri suscak diye. Evlilik birbirink alttan almakla olucak birsey birbirinj hos gorerek :) sonucta iyi gunde kotu gunde dedik :)

Tebrik ederim

Bişey sorucam adet günü mü böyle silik cıktı, ya ben de testimden şüpheleniyorum da

İNŞALLAH KIZLARR İNANIN DUA EDİNN OLUYOO İNANIN O KDR UMUTSUZDUM BELİRTİM YOK DİYEEE AMA BELİRTİ SADECE ADET GİBİ AMA DEĞİŞİKLİKLER OLUYO VUCUDUNU BİLİMCE ANLIYOSUNN
Yaaaa canım benim çok sevindim ve aşırı Bi umut sardı içimi yaaa ❤❤

İNŞALLAH KIZLARR İNANIN DUA EDİNN OLUYOO İNANIN O KDR UMUTSUZDUM BELİRTİM YOK DİYEEE AMA BELİRTİ SADECE ADET GİBİ AMA DEĞİŞİKLİKLER OLUYO VUCUDUNU BİLİMCE ANLIYOSUNN
Ya canım benim bende öyle akıntı olmuyor Bi kaç gün öncesini anlayamam ben pik görünce üst üste üç gün değerlendireyim diyorum pik den öncesi de gerekli mi ki mutlaka?

Aman olmasinda kuzucum yaslilar der ya biri bagirirken digeri suscak diye. Evlilik birbirink alttan almakla olucak birsey birbirinj hos gorerek :) sonucta iyi gunde kotu gunde dedik :)
Aynen öyle canım. Fedakrlık istiyo evlilik sevgi ve saygı oldumu halledilmicek hiçbişe yok

Ya canım benim bende öyle akıntı olmuyor Bi kaç gün öncesini anlayamam ben pik görünce üst üste üç gün değerlendireyim diyorum pik den öncesi de gerekli mi ki mutlaka?
evet canm değerlendirdim ben zaten gec yapmaya başladm 10 nu pikti 8 kizinden değerlendirdim ben 12 kisi en son braktm hic yapmadm sonraa dinlendim sabahları haraket etmedm fazla

evet canm değerlendirdim ben zaten gec yapmaya başladm 10 nu pikti 8 kizinden değerlendirdim ben 12 kisi en son braktm hic yapmadm sonraa dinlendim sabahları haraket etmedm fazla
Ben pik den başlayarak değerlendiririm ancak ya öncesini anlayamıyorum akıntı dan falan

aynn bu gün bat bu gün yaptm 3dakkada belli oldu tam canm ve yumurtlamadan 13 gün sonra
Süper o zaman, ben umudumu kaybetmeyim öyleyse ben de adete 3 gün kala yaptım dün 6.dk da belli belirsiz bişey çıktı, bi de yaptıgım test kaset test deil, ovu hediyesi testlerden onlar da bat günü bile silik gösteriyormus biraz arastırdım cumartesi adet günüm pazar sabah yapıcam test artık gelmezse

ovuya inanmaa kuzum erken gebelik testi al adet gununu bekle yapp ben öğlen idrarla yaptm yani
Bende de pko ve İnsülin direnci var kuzum her ay Progestan ile adet oluyorum
kuzum bendede inshlin var Glifor iciyorum ilaclarınl zamanında her gün alll kesinlikle ben bu ay uydum o kurala ve test kulladm ilk ay ve sonic Şükür Rabbimee Umudu kesmeee yeterki dün dedimki bebeöim yerleşicek bu gün 23 nisana yetişecek dedim gece yerleşme kanamam oldu

Ovu deil cnm, ovulasyon aldıgımda hediye gelen hcg testınden.. Cubuk hcg testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…