Canım bizlerede dua et cok mutlu etti bu haber benigöğüs aslaaa bi belirtim yoktu ama kasıkk bel ağrım bide adet olmam gerkeiyodu bu gün gece 4de kalktm peceteye sildim ve pembe akıntıı kesin yerleşme dedim cunki gece vajinamda iöne batma vardı vee hiss ediyosun kasıklarda farklı ağrıı bu ay zaten değişik gectii hep inandm Şükür sonucum böyle
Amin kuzuum inşallahAllah daim etsin mutluluklarımızı inşallahh bir de hayırlı bi evlat oh miss
Yaaaa canım benim çok sevindim ve aşırı Bi umut sardı içimi yaaaevet canm ilk ayım hemdee benm yumurtalamadan 2gün önce akıntım oldu pembee o günüde değerlendirdim 2gün sonra pik oldu her gün yaptm toplam 5 gün heer gün 1kere yaptm gün boyunca haraket etmedm cok yatdm dinledm
Aman olmasinda kuzucum yaslilar der ya biri bagirirken digeri suscak diye. Evlilik birbirink alttan almakla olucak birsey birbirinj hos gorerek :) sonucta iyi gunde kotu gunde dedik :)Bence gercekten anlasabilcegin kisiyle evleniypsan kavga olmuyo. Biz cok yeniyiz ama esimle cok sukur bi kavgamız yok
Tebrik ederimgöğüs aslaaa bi belirtim yoktu ama kasıkk bel ağrım bide adet olmam gerkeiyodu bu gün gece 4de kalktm peceteye sildim ve pembe akıntıı kesin yerleşme dedim cunki gece vajinamda iöne batma vardı vee hiss ediyosun kasıklarda farklı ağrıı bu ay zaten değişik gectii hep inandm Şükür sonucum böyle
Yaaaa canım benim çok sevindim ve aşırı Bi umut sardı içimi yaaa ❤❤
aynn bu gün bat bu gün yaptm 3dakkada belli oldu tam canmTebrik ederim ❤
Bişey sorucam adet günü mü böyle silik cıktı, ya ben de testimden şüpheleniyorum da
Ya canım benim bende öyle akıntı olmuyor Bi kaç gün öncesini anlayamam ben pik görünce üst üste üç gün değerlendireyim diyorum pik den öncesi de gerekli mi ki mutlaka?İNŞALLAH KIZLARR İNANIN DUA EDİNN OLUYOO İNANIN O KDR UMUTSUZDUM BELİRTİM YOK DİYEEE AMA BELİRTİ SADECE ADET GİBİ AMA DEĞİŞİKLİKLER OLUYO VUCUDUNU BİLİMCE ANLIYOSUNN
Aynen öyle canım. Fedakrlık istiyo evlilik sevgi ve saygı oldumu halledilmicek hiçbişe yokAman olmasinda kuzucum yaslilar der ya biri bagirirken digeri suscak diye. Evlilik birbirink alttan almakla olucak birsey birbirinj hos gorerek :) sonucta iyi gunde kotu gunde dedik :)
Temizlik yemek falan simdi forumda yazılanlara bakiyorum canimNapıyosunuz canlar
evet canm değerlendirdim ben zaten gec yapmaya başladm 10 nu pikti 8 kizinden değerlendirdim ben 12 kisi en son braktm hic yapmadm sonraa dinlendim sabahları haraket etmedm fazlaYa canım benim bende öyle akıntı olmuyor Bi kaç gün öncesini anlayamam ben pik görünce üst üste üç gün değerlendireyim diyorum pik den öncesi de gerekli mi ki mutlaka?
Ben pik den başlayarak değerlendiririm ancak ya öncesini anlayamıyorum akıntı dan falanevet canm değerlendirdim ben zaten gec yapmaya başladm 10 nu pikti 8 kizinden değerlendirdim ben 12 kisi en son braktm hic yapmadm sonraa dinlendim sabahları haraket etmedm fazla
Cok sevindim canimm hayirli olsunbiri normal test biri erken gebelikilk 3dakkada cıktıı
teşekkür ederim Darısı SizlereCok sevindim canimm hayirli olsun
canm ınceden her kesde olmaz akıntı sen azcık koyulaşmayl gördün yaa meselaa gün aşırı yapp zor deöil yaa kız bende pco var bideeBen pik den başlayarak değerlendiririm ancak ya öncesini anlayamıyorum akıntı dan falan
Evet canımm eski kullanıcı adı Rehis di hatırlarsın. 3.hamilelik haberi buTemizlik yemek falan simdi forumda yazılanlara bakiyorum canimsen napıyosun yeni bebis haberlerimiz var mı
Süper o zaman, ben umudumu kaybetmeyim öyleyse ben de adete 3 gün kala yaptım dün 6.dk da belli belirsiz bişey çıktı, bi de yaptıgım test kaset test deil, ovu hediyesi testlerden onlar da bat günü bile silik gösteriyormus biraz arastırdım cumartesi adet günüm pazar sabah yapıcam test artık gelmezseaynn bu gün bat bu gün yaptm 3dakkada belli oldu tam canmve yumurtlamadan 13 gün sonra
Bende de pko ve İnsülin direnci var kuzum her ay Progestan ile adet oluyorumteşekkür ederim Darısı Sizlere
canm ınceden her kesde olmaz akıntı sen azcık koyulaşmayl gördün yaa meselaa gün aşırı yapp zor deöil yaa kız bende pco var bidee
ovuya inanmaa kuzum erken gebelik testi al adet gununu bekle yapp ben öğlen idrarla yaptm yaniSüper o zaman, ben umudumu kaybetmeyim öyleyse ben de adete 3 gün kala yaptım dün 6.dk da belli belirsiz bişey çıktı, bi de yaptıgım test kaset test deil, ovu hediyesi testlerden onlar da bat günü bile silik gösteriyormus biraz arastırdım cumartesi adet günüm pazar sabah yapıcam test artık gelmezse
kuzum bendede inshlin var Glifor iciyorum ilaclarınl zamanında her gün alll kesinlikle ben bu ay uydum o kurala ve test kulladm ilk ay ve sonic Şükür Rabbimee Umudu kesmeee yeterkiBende de pko ve İnsülin direnci var kuzum her ay Progestan ile adet oluyorum
Ovu deil cnm, ovulasyon aldıgımda hediye gelen hcg testınden.. Cubuk hcg testiovuya inanmaa kuzum erken gebelik testi al adet gununu bekle yapp ben öğlen idrarla yaptm yani
kuzum bendede inshlin var Glifor iciyorum ilaclarınl zamanında her gün alll kesinlikle ben bu ay uydum o kurala ve test kulladm ilk ay ve sonic Şükür Rabbimee Umudu kesmeee yeterkidün dedimki bebeöim yerleşicek bu gün 23 nisana yetişecek dedim gece yerleşme kanamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?